Beleggen in vastgoed met REALIS

REALIS is de ideale partner om het deel van uw vermogen dat u aan vastgoed wil besteden, in te vullen. Een spaarboekje heeft u bij uw bank, verzekeren doet u bij uw verzekeraar en brood gaat u bij de bakker halen. Veilig en zorgeloos beleggen in vastgoed, met alle voordelen zonder de nadelen... Dat doet u bij REALIS!

Bekijk onze projecten in de vastgoedtakken zorgvastgoedherstelverblijvenstudentenflats, hotelvastgoed en nieuwbouwappart.

Onze Real Estate Investment Advisors zullen u graag in een compact stappenplan vrijblijvend wegwijs maken, inclusief onafhankelijk deskundig vastgoedadvies en ondersteuning, om indien gewenst van een optimale financieringsvorm te genieten. Dat alles rekening houdend met uw voorkeur inzake type formule en vanzelfsprekend in functie van het budget dat u wil gaan beleggen in vastgoed. 

 


10 TIPS VOOR DE VASTGOEDINVESTEERDER:

1) Kies ten allen tijde voor een betrouwbare partner!

2) Kies voor een veilige niche vastgoed waarin u de meeste zekerheden krijgt. Zorgvastgoed is naast studentenflats en nieuwbouwappartementen één van de veiligste keuzes. Door de schaarste aan zorgvastgoed en de alsmaar toenemende vergrijzing en dus ook wachtlijsten, bent u zeker van een toprendement en gewaarborgde huurinkomsten. Door zulke investeringen kunt u later ook uw eigen plaats op deze lijst vermijden. Een andere interessante markt is die van de herstelverblijven. Door (toekomstige) wijzigingen in de financiering in de gezondheidssector is er een toenemende vraag naar plaatsen voor kortverblijf.

3) Kies voor een sterke verhouding tussen rendement en veiligheid in het vastgoedproduct dat u kiest.

4) Smart location... De locatie van het vastgoedproject waarin u investeert is uitermate belangrijk. Het is dan ook één van de criteria waarop REALIS zijn producten selecteert. Studentenflats in de belangrijkste studentensteden Leuven en Brussel is en blijft een goede keuze! Voor elke niche spelen er andere criteria mee. Zo is de locatie van hotelvastgoed in zorgvuldig en strategisch gekozen locaties een slimme keuze!

5) Kies voor nieuwbouw, omwille van de vele voordelen die opwegen tegen de nadelen van bestaand vastgoed. Met state-of-the-art architectuur, zonder verborgen gebreken, neemt u geen risico's. U bespaart hiermee op onverwachte kosten.

6) Laat het verhuur en beheer over aan professionals. REALIS besteedt dat uit aan een gespecialiseerde speler, zodat u kan genieten van een zorgeloze investering.

7) Laat u voldoende en correct informeren. De juiste informatie en deskundig advies op maat zijn essentieel bij het beleggen in vastgoed. 

8) Ga op zoek naar een belegging waarbij u eigenaar wordt in volle eigendom. Krijg de voordelen van de eigenaar te zijn, zonder de nadelen ervan.

9) Kies voor vastgoedinvesteringen waarbij u geen groot eigen vermogen nodig heeft. Al vanaf een eigen inbreng van € 35.000, in combinatie met een geschikte financieringsvorm, kan u al een unit verwerven.  

10) Weet u bovendien dat vastgoedbeleggen een uitstekend alternatief is voor de verwaarloosbare rendementen op uw spaarboekje en de labiele aandelenkoersen?


REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.