Herstelverblijven

Investeer in een zorgflat voor herstel en revalidatie: patiënten worden er beter, uw spaarrekening ook!

Om de gezondheidszorg in de toekomst betaalbaar te kunnen houden, wordt de ziekenhuisfinanciering grondig hervormd. Minister van Volksgezondheid, Maggie De Block, kondigde recent enkele maatregelen aan, waaronder de beperking van het aantal ligdagen in een ziekenhuis en de zoektocht naar aangepaste plaatsen voor nazorg die daarmee hand in hand gaat.

Patiënten die na het noodzakelijke intensief medisch toezicht in een ziekenhuis nog niet genoeg aangesterkt zijn om thuis verder te herstellen, kunnen dan terecht in een zorgflat voor herstel en revalidatie. Niet alle zorg moet namelijk verstrekt worden in een ziekenhuis en dus komt er een grote vraag naar herstelverblijven. Als u uitrekent hoeveel een gemiddelde dag in een ziekenhuis aan de overheid kost, wordt het meteen duidelijk dat deze situatie met de huidige vergrijzing - en dus ook toegenomen zorgbehoefte - niet langer haalbaar is.

De klok rond krijgen patiënten de nodige verzorging, die thuis nog niet mogelijk is. Patiënten van wie de mantelzorger tijdelijk wegens omstandigheden afwezig is, kunnen hier ook tijdelijk verblijven. Dat geldt ook voor buitenlanders, de zogenaamde ‘zorgtoeristen’ die in ons land herstellen. Dat omwille van hun grote vertrouwen in onze gespecialiseerde Belgische zorgkwaliteit.


Investeer zorgeloos, veilig én rendabel*:

  • Zeer interessante nettorendementen en zicht op meerwaarde
  • Gewaarborgde huurinkomsten
  • U bent eigenaar in volle eigendom, met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Zorgeloze investering gezien de verhuur en het beheer gebeurt door professionele beheersinstantie 
  • Lage instapkosten
  • Investeer proactief in een project waar de vraag exponentieel zal stijgen
  • Alle REALIS projecten worden uiterst zorgvuldig gescreend en krijgen daarom het RIS-label toegekend (Realis Investment Selection).
 
Wenst u meer informatie? Of wenst u een rendementsberekening op maat? Onze projectspecialisten helpen u graag verder met deskundig vastgoedadvies en bezorgen u graag vrijblijvend een brochure, plannen en prijzen. REALIS denkt graag met u mee. Bel gratis naar 0800 92 000 voor meer info.

     

 * Voorwaarden op aanvraag

 

Laat uw spaargeld revalideren!


REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.