Hotelvastgoed


hotel vastgoed

Bij REALIS zoeken we steeds naar de gouden combinatie in vastgoed. We streven er naar om enkel vastgoed aan te bieden dat rendabel, veilig én zorgeloos is. Hotelvastgoed, de nieuwe vastgoedtak bij REALIS, past hierdoor perfect in ons straatje.

Investeren in hotelvastgoed bestaat al langer. Het concept, overgewaaid van Amerika is zeer populair bij grote investeerders. En nu is het ook mogelijk voor de kleinere vermogens om op deze vastgoeddroom in te pikken. We bieden steeds nieuwe projecten aan in de grootste en populairste toeristische steden. 

      RIS LOGO

Onze projecten worden zorgvuldig gescreend en krijgen daarom het RIS-label toegekend (Realis Investment Selection). Ze voldoen aan een aantal vooropgestelde eisen inzake locatie, zicht op meerwaarde, zicht op toprendement, correcte prijs-kwaliteitverhouding, enz.

Uw zekerheden:

  • Betrouwbare beheersinstanties waken over de verhuur en het beheer. U hoeft dus geen hotelmanager te zijn om te kunnen genieten van hotelinkomsten.
  • U geniet continu inkomsten, ook al is uw kamer niet verhuurd. Gewaarborgde maandelijkse huurinkomsten.
  • Aankoop in volle eigendom van grond en constructie.  
  • Interessante nettorendementen en zicht op meerwaarde.
     

U ziet het, om uw spaargeld veilig te stellen én te laten groeien, is investeren in hotelvastgoed een goede oplossing!

Wenst u meer informatie? Of wenst u een rendementsberekening op maat? Onze projectspecialisten helpen u graag verder met onafhankelijk en deskundig vastgoedadvies en bezorgen u vrijblijvend een brochure, plannen en prijzen. Bel gratis naar 0800 92 000 voor meer info.

Met de nieuwe REALIS vastgoedtak onthullen we de kracht van de hotelsector.
Bekijk hieronder onze huidige projecten in hotelvastgoed. 


Yadoya  te BRUSSEL (1000)
Yadoya
NIEUW
Antwerpselaan 32, 1000 BRUSSEL
DESIGN HOTEL YADOYA BY EVERLAND - Yadoya, een 3-sterren+ hotel met 73 kamers in Brussel, is voorzien van een sauna, ontbijtlounge, bar met Belgische bieren, fietsenverhuur én serene binnentuin. De Japanse klasse en moderne look werd doorgetrokken in iedere kamer. Het is gelegen tegenover de iconische Citroën garage – toekomstig Centre Pompidou Brussel. Een stijlvolle creatie van Everland op een strategisch toeristische locatie. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgt Everland voor het beheer en de uitbating. Daarnaast worden de huurinkomsten gewaarborgd (gedurende looptijd contract), u kunt ook rekenen op het nettorendement van 4,32% of 7,20% (gem. Op 10 jaar excl meerwaarde) bij financiering. Slim investeren? Yadoya! Stedenbouwkundige info: Gemengde zone
1
Pagina 1 van 1

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.