Parkings

Wilt u investeren in een parkeerplaats op een toplocatie? Daar waar niemand snel een parkeerplaats vindt, maar er graag eentje wilt? Van een garagebox tot een staanplaats buiten of in een ondergrondse parking... 

Voor een investering in een parkeerplaats hoeft u zelf niet in de regio te wonen. Dit is een belegging met een relatief lage instapdrempel, ideaal om uw beleggingsportefeuille te spreiden.
 
Parkings vragen bovendien nauwelijks of geen onderhoud, een groot pluspunt! 

Interesse? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze Real Estate Investment Advisors. Zij staan u graag bij met deskundig vastgoedadvies en maken een voorstel op maat. Zij kennen immers de markt en de slimme stappen voor vastgoedbeleggers. Of bel gratis naar 0800 92 000.


Guldendal - Parkeerplaatsen te MECHELEN (2800)
Guldendal - Parkeerplaatsen
PARKEERPLAATSEN MECHELEN
Guldendal 1, 2800 MECHELEN
12% Verkocht
Verschillende parkeerplaatsen te koop in Mechelen, bij Residentie Guldendal. Ideale ligging (nabij station Mechelen-Centraal en E19) kortbij het bruisende stadscentrum, op wandelafstand van het kanaal Leuven-Dijle. Interesse? Vraag vrijblijvend naar meer info, een afspraak, plannen of prijzen op www.realis.be. Of bel gratis naar 0800 92 000.Voorwaarden op aanvraag.
Parking Leuven te LEUVEN (3000)
Parking Leuven
Groenstraat in Heverlee , 3000 LEUVEN
66% Verkocht
Vindt u moeilijk parkeerplaats in hartje Heverlee? Ook als investering is een parkeerplaats rendabel. Nauwelijks onderhoud en er wordt ongetwijfeld snel een huurder gevonden, omwille van het nijpende tekort in regio Leuven. Bovendien is er een lage financiële instapdrempel. Deze parkeerplaatsen zijn gelegen in de Groenstraat in Heverlee. Het zijn allemaal nieuwbouw, ondergrondse parkeerplaatsen. Interesse? Vraag vrijblijvend naar meer info, een afspraak, plannen of prijzen op www.realis.be. Of bel gratis naar 0800 92 000.Voorwaarden op aanvraag.
1
Pagina 1 van 1

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.