Studentenkamers te koop | studentenflats bij REALIS


Nu
studentenflats kopen om van een mooi rendement te genieten, nadien laten gebruiken door uw kinderen of familie en om nadien weer verder te verhuren of te verkopen met een mooie winst? Dit kan allemaal bij REALIS, want wij bieden studentenkamers te koop aan!

 

Een veilige en zorgeloze investering, met een hoog rendement!

  • Uitgekiende studentenkamers en studio’s 
  • In de grootste en populairste studentensteden
  • Instapklaar, in aanbouw of op plan
     
Lees meer

UITGEKIEND

We bieden enkel studentenkamers te koop aan die
het RIS-label (Realis Investment Selection) toegekend krijgen, als resultaat van zorgvuldig gescreend investeringsvastgoed. Deze projecten worden o.a. gescreend op locatie, zicht op meerwaarde, zicht op toprendement, correcte prijs-kwaliteitverhouding, enz. REALIS kiest enkel de allerbeste projecten voor vastgoedbeleggingen in studentenflats.
 
 

GROOTSTE STUDENTENSTEDEN
Vanaf het prille begin volgt REALIS nauwgezet de aanbod-vraag verhouding in diverse studentensteden op, met projecten op toplocaties als resultaat.
Wat ons zo uniek maakt en onderscheidt, zijn de normen waar we echt in geloven en waaraan we ons steeds houden.

Een streng geselecteerd aanbod op de beste liggingen waar studentenkamers te koop staan. Geen studentenprojecten op drukke invalswegen, maar projecten in het hartje van dé studentenbuurten van Antwerpen, Leuven en Brussel.
 

ZORGELOOS
Bij een belegging in studentenvastgoed worden uw zorgen weggenomen door de huurgarantie gedurende de eerste academiejaren. Nadien profiteert u volop van de marktactualisering, ver weg van formules waar het voordeel bij de verkoper in plaats van bij u, als eigenaar, blijft.

Een professionele speler biedt u een totaaloplossing naar beheer en verhuur aan. Kortom, u heeft enkel de echte voordelen van zelf eigenaar te zijn van (een) studentenflat(s), zonder de nadelen ervan!

Bekijk hieronder onze huidige studentenkamers die te koop staan als vastgoedinvestering.

Bent u op zoek naar een studentenflat of studio om er zelf in te wonen

Wenst u meer informatie? Of wenst u een rendementsberekening op maat? Onze projectspecialisten helpen u graag verder met deskundig vastgoedadvies en bezorgen u graag vrijblijvend een brochure, plannen en prijzen. Bel gratis naar 0800 92 000 voor meer info.

REALIS focust zich naast studentenflats nog op 3 andere niches: zorgvastgoednieuwbouwappartementen en herstelverblijven.

 


Studio's vlakbij Oude Markt Leuven te LEUVEN (3000)
Studio's vlakbij Oude Markt Leuven
Kortestraat , 3000 LEUVEN
99% Verkocht
Trendy studentenkamers en -studio’s pal aan de OUDE MARKT in Leuven. Volledig geschilderd, gemeubeld en kwaliteitsvol afgewerkt. Met handige kitchenette en eigen douche zodat u ongestoord kan genieten van uw privacy. Openbaar vervoer, campussen en ontspanningsmogelijkheden vindt u om de hoek. Of investeer in verhuurklare units op een absolute toplocatie en geniet van een nettorendement vanaf 4,78% (gem. op 10 jaar, ovv financiering) plus meerwaarde, slechts 10% registratierechten op de aankoop en zicht op een mooie meerwaarde. Voorwaarden op aanvraag. EPC: van 131 kWh/m² tot 311 kWh/m² UC: 1848725 en 1848738.
I Love City Life Theatre - studentenflats te BRUSSEL (1000)
I Love City Life Theatre - studentenflats
Adres op aanvraag , 1000 BRUSSEL
100% Verkocht
I LOVE CITY LIFE THEATRE biedt trendy nieuwbouw studentenkamers en -studio’s in het hippe hart van Brussel. Studentenkamers zijn volledig afgewerkt en ingericht met op maat gemaakt conceptmeubel en privatieve badkamer. De strategisch gekozen ligging, vlakbij verschillende faculteiten en de Europese wijk, is zonder meer ideaal! Studenten, jonge starters en expats wonen graag in deze bruisende, artistieke wijk. Of investeer veilig, zorgeloos en rendabel in dit volledig afgewerkt project. Vanaf 4,08% nettorendement, plus meerwaarde! (gem. op 10 jaar, ovv financiering). Verhuur en beheer door gespecialiseerde instantie. Verhuurgarantie gedurende het academiejaar 2017-2018. Voorwaarden op aanvraag.
Instapklare units
 

Wenst u een belegging die u onmiddellijk rendement oplevert? Met garantie van een huurcontract? Ook dat kan. Kant en klare (verhuurde) units,  of het nu gaat om een residentieel appartement, een seniorenflat of een studentenflat, u vindt hieronder een selectie om uw spaargeld mee te troosten.

Aanbod te groot? Zit vrijblijvend even samen met één van onze gespecialiseerde Real Estate Investment Advisors, zeg wat voor u belangrijk is en filter zo tot datgene wat voor u echt past qua voorkeur en budget.

1
Pagina 1 van 1

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.