Serviceflats | aangemelde en erkende assistentieflats bij REALIS


Gedreven door marktstudie en steeds op zoek naar het beste voor onze klanten, slaagden we er als eerste in om rusthuiskamers tot bij de particuliere belegger te brengen. Daarnaast bieden we ook aangemelde en erkende assistentiewoningen, de vroegere serviceflats, aan. Dit alles met gewaarborgde huurinkomsten!
Een veilige en zorgeloze investering, met een hoog rendement!Onze projecten worden zorgvuldig gescreend en krijgen daarom het RIS-label toegekend (Realis Investment Selection). Ze voldoen aan een aantal vooropgestelde eisen inzake locatie, zicht op meerwaarde, zicht op toprendement, correcte prijs-kwaliteitverhouding, enz.


Waarom kiezen voor zorgvastgoed bij REALIS? 

  • Verzeker uw toekomst als senior of als belegger
  • Uitstekende investering met hoge rendementen door toenemende vergrijzing en schaarste aan zorgvastgoed. Dit is een maatschappelijk verantwoorde investering, want samen bieden we antwoord op de groeiende vraag.
  • Gewaarborgde maandelijkse huurinkomsten
  • U bent eigenaar in volle eigendom, met mogelijkheid tot genotsrecht 
  • U bouwt jaarlijkse meerwaarde op die u eender wanneer kan verzilveren
  • Geen zorgen over verhuur en beheer. REALIS werkt samen met de tenoren op het vlak van ontwikkeling en exploitatie in de zorgmarkt.
     

In de schoot van uw investering rust er ook een woonoplossing voor u op langere termijn: de kangoeroebeleggingZo vermijdt u later uw plaats onderaan op de lange wachtlijsten die er nu al zijn… 

Lees meer
Dankzij ons pionierswerk zijn wij vandaag als specialist verzekerd van een zeer kwalitatief aanbod in deze niche voor de komende jaren. Onze meest recente projecten waren zelfs in enkele maanden tijd uitverkocht! Assistentiewoningen Aarschot is hier een uitstekend voorbeeld van, want na 3 weken was dit topproject al uitverkocht! 

Bekijk hieronder onze lopende projecten die ideaal zijn als investering.

Bent u op zoek naar zorgvastgoed om er nu reeds zelf in te gaan wonenBekijk ons aanbod aan serviceflats voor eigen gebruik.   Wenst u meer informatie? Of wenst u een rendementsberekening op maat? Onze projectspecialisten helpen u graag verder met deskundig vastgoedadvies en bezorgen u graag vrijblijvend een brochure, plannen en prijzen. Bel gratis naar 0800 92 000 voor meer info.

Onze Real Estate Investment Advisors staan u graag bij met onafhankelijk en deskundig vastgoedadvies.

REALIS focust zich naast zorgvastgoed ook nog op 3 andere niches: studentenflatsnieuwbouwappartementen en herstelverblijven.


Investeer vandaag voor uw zekerheid van morgen!


Pleiades te SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE (1200)
Pleiades
PLEIADES - ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN
Pleiadenlaan 19, 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE
Investeer in de toekomst! In Residentie PLEIADES bieden we verschillende kwalitatieve seniorenkamers en erkende assistentiewoningen in een volledig nieuw concept aan. Tevens biedt de infrastructuur verschillende ontspanningsruimtes aan: kapsalon, binnentuin met pétanque, zonneterras.Topinvestering met gewaarborgde huurinkomsten tot 2040! Ideale ligging: E40 + openbaar vervoer op steenworp evenals Cora shopping center met winkels, grootwarenhuis, apotheek, kapsalon en restaurants. Groene oase van 3 parken met vijvers en fonteinen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op, op het nummer: 0800 92 000. Stedenbouwkundige info: Administratiegebied
GOODLIFE Borsbeek te BORSBEEK (2150)
GOODLIFE Borsbeek
NIEUW
Schanslaan 51, 2150 BORSBEEK
GOODLIFE Borsbeek is een uniek woonproject. De erkende assistentiewoningen, gelegen aan de rand van het centrum, zijn ontworpen op maat van uw wensen. De 37 moderne flats zijn voorzien van één of twee slaapkamers, een mooi terras en heel wat voorzieningen. In de huiselijke lobby die uitkijkt op een gezellig wijkplein, kunt u andere bewoners en bezoekers ontmoeten. De uitgebreide ontzorgings- en verzorgingsdiensten laten u als bewoner genieten van vele voordelen, afgestemd op uw noden en wensen. Stedenbouwkundige info: Vg, Woongebied en aanvullende voorschriften gp 14: art 1, §1 ° 5, Gdv, Gvkr, Gvv.
Residentie Botanic te PUURS (2870)
Residentie Botanic
70% VERKOCHT
Hoek Veurtstraat - Molenheide , 2870 PUURS
Maquette op de werf te bezichtigen op afspraak. Reeds 70% verkocht! Dit uitgekiend project, te midden van het groen, telt 54 erkende assistentiewoningen met 56 parkappartementen met comfortdiensten. De uitbating en verhuur van de assistentieflats wordt verzorgd door Assist, de zorgspecialist. Andere voordelen zijn het aantoonbaar nettorendement vanaf 4,99 % (gemidd. op 10 jr, ovv financiering), aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik, verlaagd btw-tarief, de vrijstelling op onroerende voorheffing en een zicht op meerwaarde door de uitstekende locatie. Stedenbouwk. info: VG, AG, GemRup, Gdv, Gvkr, Gvv
1
Pagina 1 van 1

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.