Welkom bij Realis

Onze missie is om u een betrouwbaar beleggingsalternatief te bieden voor de labiele aandelenbeurzen en verwaarloosbare (spaarboek)rendementen, ver weg van de kleine lettertjes van de klassieke instellingen.

HOE?
U investeert (een deel van) uw spaartegoeden via doordachte all-in formules in streng geselecteerd residentiële nieuwbouwprojecten mét RIS-label (REALIS Investment Selection):

 • Veilig: wegens het verzekerde onderpand en zo u wenst zelfs een gewaarborgd rendement.
 • Zorgeloos: eerst begeleiden wij u tot de juiste keuze met aandacht voor fiscaal advies en indien gewenst een geschikte financieringskeuze. Na intekening doet u … niets want bij REALIS doen we alles voor u en komt de gewaarborgde huur netjes op uw rekening. Word er gerust slapend beter van!
 • Maximale returns: ondanks de veiligheid van de formules zijn de geboden rendementen aantoonbaar bovengemiddeld tot hoog. 
  Zo geniet u de voordelen van zelf eigenaar te zijn (huurinkomsten, meerwaarde, hefboomlening, fiscaliteit) zonder de nadelen (geen zorgen met beheer of verhuur). 

WELKE PROJECTEN?
Bij de selectie van nieuwbouwprojecten besteden wij bijzondere aandacht aan:
 • De kwaliteit van projecten in functie van maatschappelijke behoefte: 
  REALIS is een gevestigde waarde in de creatie van uitgekiende all-in beleggingsformules. Zo gingen wij, naast de meer klassieke (business) flats, de markt voor in het openen van niches met een hoge maatschappelijke relevantie, zoals bijdetijdse nieuwbouw studentenflats (REALIS kiest voor de niches en formules waar vraag naar is in de periodes en locaties waar het nodig is. Het resultaat van 15 jaar ervaring.
   
 • Het samengestelde rendement:
  Zowel het directe verhuurrendement (3 à 5% netto naargelang het product), als de latente meerwaarde (steeds optimaler dan het marktgemiddelde bij zorgvuldig gescreend vastgoed) als de hefboom op intelligente financiering, vormen elk essentiële en complementaire onderdelen van formules waarmee u op termijn aantoonbaar tussen de 8 à 15% zal halen.
  Te mooi om waar te zijn? Vraag gerust naar onze aantoonbaarheid en referenties.
  Na een vrijblijvende analyse zorgen wij dat u kan kiezen voor de best mogelijke combinatie op maat van uw budget en uw persoonlijke voorkeur.
   
 • Flexibiliteit: 
  Wij bieden u keuze inzake flexibiliteit dus beleggingsvastgoed geschikt voor korte tot langere termijn en van snel rendement tot stabiel alternatief inkomen op lange termijn. Uw eigen beleggingsvastgoed is meer liquide dan u denkt. Investeer vandaag voor morgen of voor de oude dag …


HOEVEEL HEBT U NODIG?
Vanaf een te beleggen bedrag van € 30.000 à € 50.000 kan u binnen één van onze formules reeds uw eigen rendementsunit verwerven ter waarde van € 100.000 à € 200.000 of met € 200.000 verwerft u een intelligent samengestelde korf ter waarde van € 800.000 à € 1.000.000.

Vele van onze klanten bouwden zo een mooi patrimonium uit en begonnen allen met … die eerste unit.

Ons doel is om voor u vrijblijvend een vastgoedinvestering te plannen op maat van uw budget. Ons devies is daarbij om voorzichtig te beginnen en geleidelijk op te bouwen.


HOE KOMT U ERTOE?
Alles begint met een afspraak. Onze Real Estate Investment Advisors maken er graag een erezaak van om u vrijblijvend en compact in een stappenplan te begeleiden tot de juiste keuze op maat van uw budget, fiscaliteit, financieringswens en persoonlijke voorkeur, gaande van één unit tot een heel verdiep of zelfs meerdere gebouwen. 
Bij grotere volumes beschikt REALIS over een uitzonderlijke marktpositie om u de gepaste voorwaarden te kunnen bezorgen.REALIS, Real Estate Investment Advisors, E-mail: contact@realis.be
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.