Beleggen in vastgoed met REALIS: historiek

Ruim 15 jaar geleden besloot ik vastberaden de stap te zetten naar het beroep van zelfstandig beleggingsadviseur. Al snel leerde ik dat doorheen economische recessies investeerders graag zonder zorgen beleggen in vastgoed. Onder het motto “If you can dream it, you can do it!” bouwde ik vanuit mijn tweedehandswerfbureautje stap voor stap aan het antwoord op die vraag: een veilige en zorgeloze haven waar de welverdiende spaarcenten van beleggers optimaal renderen. Het ontwikkelen van all-in formules in residentieel vastgoed bleek de sleutel tot het succes!

Waarom beleggen in vastgoed en meer specifiek residentieel vastgoed? Heel simpel, wanneer het economisch minder goed gaat, blijft de basisbehoefte van ‘wonen’ beter overeind dan wat ook. Een pasklare oplossing bieden, bleek echter geen eenvoudige opdracht, maar ik bleef ambitieus om dat ultieme doel te bereiken.

Gaandeweg bleek het belangrijk om de formules duidelijk en eenvoudig te houden. Zo roeiden we bewust tegen de stroom van (veel te) ingewikkelde financiële producten met (te veel) kleine lettertjes. Door consequent een eigen koers te blijven varen en geen problemen uit de weg te gaan, bogen we de crisis om tot opportuniteiten en groei en bouwden een waardevolle relatie op lange termijn uit met een nog steeds sterk groeiend cliënteel.

REALIS gaat niet over één nacht ijs. Ons gemiddeld traject bestrijkt dan ook een langere periode: van de strenge selectie van projecten, over het verkooprijp kneden tot klantgerichte totaalformules, tot het opvolgen van de waarde-evolutie na de realisatie van een project en het regelen van eventueel gewenste doorverkoop op het juiste ogenblik om een degelijke meerwaarde waar te maken. De gerealiseerde meerwaarde ligt daarom gemiddeld aantoonbaar ver boven de historische marktstandaard. Dit maakt beleggen in vastgoed zéér interessant!

In 2005 vervoegde Jason Jacobs de firma als uitmuntend Sales Advisor. Al snel stootte Jason door naar Sales Management en later naar Inkoop Management, waarin hij nu voornamelijk actief is. Overtuigd van ons potentieel en onze deontologie was het voor de hand liggend dat Jason sedert 2010 partner en vennoot werd. Sedertdien bouwen we samen aan de weg.

Omwille van onze groei en evolutie zagen we ons genoodzaakt om ons kantoor significant te vergroten. Op 9 januari 2014 verhuisden we van Mechelen naar Antwerpen. Het nieuwe kantoor zorgt met zijn prachtige architectuur en inrichting voor een geweldige ontvangstruimte en een uitstekende werkplek. Zo kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Bekijk hieronder het sfeerfilmpje van de officiële opening op 9 oktober 2014.

Vandaag delen we met het ganse REALIS team het engagement om het voor mekaar en onze klanten goed te doen, ambitieus, maar REALIS-tisch. We zetten alle zeilen bij om te bewijzen dat veilig en zorgeloos beleggen in vastgoed wel degelijk combineerbaar is met sterke en gewaarborgde rendementen. Een doel waar we samen met de glimlach aan werken.

Welkom bij REALIS!

Peter Vanmaldeghem  

     

Peter Vanmaldeghem - CEO - Partner                              Jason Jacobs - Director - Partner

   peter.vanmaldeghem@realis.be                                          jason.jacobs@realis.be 

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.