Referenties

Denkt u eraan om te investeren in vastgoed? Bent u geïnteresseerd in een van onze projecten in de niches zorgvastgoed, studentenflats, herstelverblijven en nieuwbouwappartementen? Weet u nog niet goed wat investeren in vastgoed inhoudt, maar wil u meer weten?

Bij REALIS hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij begeleiden u professioneel van het begin tot het einde, zodat u zorgeloos en veilig uw nieuwe woonst kan intrekken of kan investeren in vastgoed.

TEVREDEN KLANTEN GETUIGEN


Covimmo NV is een patrimoniumvennootschap, opgericht door artsen, waarvan Dokter Stefaan Geerts lid is. 
Hij getuigt:

"Als artsengroep herkennen wij de acute nood aan zorgresidenties die, zoals Zorgresidentie Moutershofuitgebaat worden als een woon- en zorgcentrum. We kozen specifiek voor dit project omwille van diverse redenen":
 
 

 • ​De ligging – Meise, Wolvertem: de gemeente is welvarend en in deze regio is er een tekort aan zorgbedden
   
 • De uitbater Senior Assist heeft een vlekkeloze reputatie en werd gescreend via Trends, waarin ze hoger dan gemiddeld scoren
   
 • Het huurrendement: een aantrekkelijk nettorendement van bij de start, alsook 5 jaar gewaarborgde huurinkomsten!
   
 • Het zorgeloze karakter van de investering: de verhuur en het beheer is in handen van een gespecialiseerde beheersinstantie
   
 • We hebben in het verleden altijd zeer correcte contacten gehad met REALIS

Met vriendelijke groeten,
Dr. Stefaan Geerts, Covimmo NV
 
 
 
 


Ontdek in het onderstaande filmpje waarom deze klant, Marianne Dewandeleer, voor haar vastgoedinvestering resoluut voor REALIS kiest: 

We zijn een jong gepensioneerd kinderloos echtpaar. Op wie moeten en kunnen wij later rekenen? In februari kregen we een reclamefolder van REALIS in de bus over de bouw van assistentiewoningen in Herent.

Op onze vraag maakten we een afspraak met Dominique die ons de nodige informatie gaf over dit project. Haar professionele aanpak gaf ons een goed gevoel en een wederzijds vertrouwen werd geboren. Niet veel later hebben wij een voorakkoord ondertekend en lag de weg naar de notariële akte open.

REALIS heeft kennis van zaken en geeft enorm vertrouwen in haar professionaliteit. Intussen is onze droom werkelijkheid geworden.

Dank aan REALIS en aan Dominique voor de zeer aangename momenten.
M. & R. H.


 

Hallo Katrien,

Na enkele pogingen om te beleggen in vastgoed kwam ik in contact met REALIS. In tegenstelling tot andere partijen viel het me onmiddellijk op dat REALIS geen druk uitoefent om zo snel mogelijk een verkoop te willen sluiten. In tegendeel, men bleef zeer professioneel antwoorden op mijn vele vragen.

Het gevoel van veilig zaken doen in vertrouwen was hier snel aanwezig. Door de getoonde kennis van zaken, met duidelijke cijfers en berekeningen van mogelijke rendementen en verwachte trends in de markt hebben we beslist om te investeren in een service flat.

Groeten,
P.M.
Dag Katrien,

 

Het was een goed idee om het project persoonlijk toe te lichten. Dit was zo overzichtelijk en gedetailleerd, de presentatie zo verzorgd en de professionele uitleg zo vriendelijk, dat het ons onmiddellijk over de streep trok. De toon was nooit opdringerig en we kregen altijd onmiddellijk een duidelijk antwoord op onze vragen. Bedankt en hopelijk verloopt de verdere afhandeling nu even vlot als de stap tot aankoop.

Mvg,
S. & C. T.


 

Beste Jason,

Dank voor de snelle en correcte afhandeling mbt de aankoop van de units in het nieuwbouwproject van herstelkamers. De open en professionele manier van communiceren en informeren werd zeer gewaardeerd. Ik geloof sterk in een solide en rendabele toekomst van dit project, succes nog met de verdere verkoop.

Mvg,
K.T.  Beste Bradley,

Graag willen mijn echtgenote en ik u en uw team bedanken voor de attenties die we deze week woensdag van REALIS mochten ontvangen. De samenwerking en de begeleiding bij de aankoop van het vastgoed zijn zeer correct en aangenaam verlopen waarvoor ook onze dank.

Van uw aanbod u te contacteren indien er verdere vragen zijn zullen we zeker gebruik maken.
Misschien tot een volgend project.

Met vriendelijke groeten,
V.D.P.
Beste,

Wij zijn nu aan de start van deze investering en hopen inderdaad dat het voor de toekomst een goede beslissing was. Indien we iemand kennen die interesse zou kunnen hebben voor een vastgoedbeleggingsplan, dan zullen we uw bedrijf zeker aanbevelen.

Het contact was uiterst klantvriendelijk en zeer professioneel.

Met oprechte dank,
A & R N.Bonjour,

Je ne sais pas si vous vous rappelez encore de nous. Nous nous sommes rencontrés en mars 2014 pour l’achat d’une chambre à la résidence "Pleiades" et vous êtes venue chez nous à Woluwé pour la signature du compromis. Tout s’est très bien déroulé depuis lors et nous sommes contents de notre achat. J’en profite pour vous remercier pour l’envoi du coffret de vins que nous avons bien reçu la semaine dernière. Cela nous a fait plaisir. Encore merci pour votre aimable attention et nous vous souhaitons une agréable fin de journée.

Avec notre bon souvenir,
Monsieur M.Beste Jason,

Voor mij onderscheidt REALIS zich op twee manieren van andere vastgoedkantoren:

- REALIS is veel meer dan andere vastgoedkantoren gespecialiseerd in het betere nieuwbouwvastgoed voor de investeerder. De overzichtelijke rendementsanalyse biedt een duidelijke meerwaarde!

- Het verkoopproces verloopt eerder als een proces van adviseren en informeren. Nooit heb je als potentiële koper het gevoel om onder druk te komen om de koop af te sluiten. Dit maakt het beslissingsproces zó veel aangenamer!

Ik maak ook van de gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor de mooie bloemenruiker die ik mocht ontvangen!

Met vriendelijke groet,
B.D.C.Beste,

Het was zaterdag een blij moment en heel veel opluchting om het goede nieuws over onze woning te vernemen!

We willen u en de collega's die zich achter onze zaak hebben gezet graag bedanken voor de inzet en al het werk hiervoor!

Wat ons vooral in de periode, dat we misschien wat ongeduldig waren omdat er voor ons veel van afhangt, zal bijblijven is de vriendelijke manier waarop jullie dit voor ons gedaan hebben en de sympathieke betrokkenheid die we daarbij hebben mogen ervaren! Heel erg bedankt hiervoor!

Vriendelijke groeten,
G & MGeachte,

Graag willen wij u en uw team, in het algemeen, en uw medewerker, Jason Jacobs, in het bijzonder, complimenteren met de zeer professionele maar bovenal klantvriendelijke wijze waarop de aankoop van een woning in Bonheiden kon gebeuren.
Jason heeft zich van bij het eerste contact ten volle ingezet, niet alleen ten dienste van de verkopers maar evenzeer werden wij, als klant, met raad en daad bijgestaan. Zelden werd een dossier zo stipt en nauwgezet opgevolgd met als constante een zeer vriendelijk klantenonthaal, zowel door Jason als door de kantoormedewerkers.
De persoonlijke attenties, na ondertekening van de compromis, hebben het verkoopdossier alvast stijlvol afgesloten.

Met vriendelijke groeten,
J & PBeste,

Heel hartelijk dank voor je professionalisme!
It was a pleasure working with you!

Vriendelijke groeten,
N.G.Beste,

Wij willen u bedanken voor de goede en zeer uitgebreide informatie die u ons hebt gegeven.
Zelden zijn we dit tegengekomen. Al onze vragen werden zeer goed beantwoord waardoor onze twijfels als sneeuw voor de zon verdwenen. Hierdoor zullen we binnenkort trotse eigenaar zijn van een nieuw appartement. Bedankt om ons hierdoor te loodsen!

Met vriendelijke groeten,
I & BBeste REALIS-team,

Ik vond de thanksgiving-receptie een heel tof initiatief van REALIS! Voor mij was dit een boeiende avond waar ik meer informatie heb opgedaan omtrent jullie activiteiten.
En, niet te vergeten, de receptie was af! Ook hartelijk dank voor de mooie attentie!
Dikke proficiat aan het ganse team!

Met vriendelijke groeten,
Mevr. M. DWBeste Jason,

Bij deze willen we u bedanken voor de zeer aangename samenwerking bij de aankoop van ons nieuwbouwappartement.

Ondanks de nodige, gezonde stress en bezorgdheid die deze aankoop met zich meebracht, wist u ons ten alle tijde gerust te stellen. Alle vragen werden onmiddellijk van een klaar en duidelijk antwoord voorzien. U spaarde tijd noch moeite om ons te begeleiden.

Bedankt om onze droom waar te maken!

Groetjes, 
S & KBeste,

Als "jonge" gepensioneerde (63 jaar) heb ik uiteraard al vele watertjes doorzwommen en meende ik van alle markten thuis te zijn... tot ik REALIS heb ontmoet in de persoon van Peter en zijn 
medewerkers. Bij REALIS is de slogan 'veilig en zorgeloos wonen en beleggen' geen loos geschreeuw! Integendeel: zij betekenen voor mij zuivere kwaliteit, een exclusieve mix van ervaring en betrouwbaar realisme. Zij boezemen meteen vertrouwen in, zij zijn correct in hun afspraken en getuigen van discretie en klasse. Mijn conclusie is duidelijk: als ik nog investeer, zal het met REALIS zijn.

Mvg,
W.V.M.Dag Jason, Dag Peter,

Precies twee maanden na het ondertekenen van de opdracht tot verkoop was onze zaak 'goed' verkocht en was alles afgehandeld. Dat is te danken aan de inzet van de medewerkers van REALIS. De contacten waren dan ook intens en accuraat. Zij speelden de brug tussen verkoper en koper, tot op de laatste minuut. Met veel geduld en erg gedreven. Nooit met een toon hoger en altijd even vriendelijk. Het zakenkantoor REALIS 
mag dit welslagen op zijn actief zetten.

Wij hopen in de toekomst nog zaken te kunnen doen met hen.

Met vriendelijke groeten,
R.V.

 
 

REALIS dankt al zijn trouwe klanten!

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.