Op zoek naar een instapklaar appartement?

Al onze instapklare appartementen worden zorgvuldig gescreend op alles wat van een woning een echte thuis maakt: een slimme locatie en woonomgeving, de kwaliteit van de materialen, een optimale bereikbaarheid, enz. Daardoor bent u er zeker van dat u zorgeloos in uw nieuw appartement kan intrekken.  Zoals het woord 'instapklaar' al zegt, zijn deze appartementen reeds gebouwd en kan u onmiddellijk intrekken ... u hoeft niet te wachten op de oplevering.

Ook als belegging is een instapklaar appartement interessant. Het brengt meteen rendement op en is volledig verhuurklaar!

Wenst u meer informatie?

Leg aan onze Real Estate Investment Advisors uit naar welk type instapklaar appartement u precies op zoek bent. Onze projectspecialisten helpen u graag verder met deskundig vastgoedadvies en bezorgen u graag vrijblijvend een brochure, plannen en prijzen. 
Bel gratis naar 0800 92 000 voor meer info.


Seniorenflats te SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE (1200) - België
Assistentieflat
1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE
Prijs : € 216.200
1
1
Topbelegging met gegarandeerde huurinkomsten, investeer in de toekomst! In Residentie PLEIADES bieden we een kwalitatieve 1 persoons seniorenkamer in een volledig nieuw concept aan. Tevens biedt de infrastructuur verschillende ontspanningsruimtes aan: kapsalon, binnentuin met pétanque, zonneterras, ...Topbelegging met huurinkomen tot 2040 gewaarborgd. Ideale ligging: E40 + openbaar vervoer op steenworp evenals Cora shopping center met winkels, grootwarenhuis, apotheek, kapsalon en restaurants. Groene oase van 3 parken met vijvers en fonteinen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op, op het nummer: 0800 92 000.
Zorgvastgoed Beleggen  te SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE (1200) - België
Zorgvastgoed Beleggen
1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE
Prijs : € 253.000
1
1
Topbelegging met gegarandeerde huurinkomsten, investeer in de toekomst! In Residentie PLEIADES bieden we een kwalitatieve 2 persoons seniorenkamer in een volledig nieuw concept aan. Tevens biedt de infrastructuur verschillende ontspanningsruimtes aan: kapsalon, binnentuin met pétanque, zonneterras, ...Topbelegging met huurinkomen tot 2040 gewaarborgd. Ideale ligging: E40 + openbaar vervoer op steenworp evenals Cora shopping center met winkels, grootwarenhuis, apotheek, kapsalon en restaurants. Groene oase van 3 parken met vijvers en fonteinen. In totaal 5 units beschikbaar. Interesse? Neem dan snel contact met ons op, op het nummer: 0800 92 000.
Assistentieflat te MELSBROEK (1820) - België
Assistentieflat
1820 MELSBROEK
Prijs : € 281.000
1
1
Residentie Aronskelk biedt prachtige erkende assistentiewoningen, geschilderd en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. Beschikt over een terras en ondergrondse parkeerplaats. De erkende assistentiewoningen zijn afgestemd op uw woonbehoefte zodat u zelfstandig kan blijven wonen. U geniet van alle privacy en heeft toegang tot alle zorgen en diensten vorzorgd door Floordam die u het leven aangenamer maken. Door de moderne architectuur en het toepassen van duurzame technologieën, zoals warmtepompen, vloerverwarming en groendaken, presteert Residentie Aronskelk opmerkelijk beter (K34/E37) dan de vooropgestelde isolatie- en energienormen. Residentie Aronskelk grenst aan het Floordambos, een prachtig beschermd natuurgebied vlakbij Steenokkerzeel en op een boogscheut van Brussel. Het National MS Center en het woonzorgcentrum Floordam, met zijn dienstencentrum Omikron, bevinden zich om de hoek en vormen zo als het ware een zorgcampus. Omschrijving ·Erkende assistentiewoning met 1 slaapkamer en terras ·Nieuwbouw, volledig geschilderd en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen ·Ingerichte badkamer met inloopdouche en uitgeruste keuken met bijhorende toestellen ·Gemeenschappelijke tuin met petanquebaan, ondergrondse autostaanplaats ·Polyvalente ruimte voor ontspanningsmomenten en sociaal contact ·Professionele zorg en diensten op maat, aanwezigheid van een woonassistent ·Unieke locatie omgeven door groen ·Verlaagd BTW-tarief van 12% Stedenbouwkundige info: in aanvraag
Studentenkamer te ANTWERPEN (2000) - België
Studentenkamer
2000 ANTWERPEN
Prijs : € 140.900
1
1
RESIDENTIE PAARDENMARKT, studentenflat (19,78 m²) op een zéér goede locatie. Alle grote campussen op wandelafstand, alsook de Ossenmarkt, het openbaar vervoer en supermarkten. Het gebouw is ondertussen volledig in gebruik genomen, de unit is verhuurd. Er is ook een centrale patio in het midden voor optimale lichtinval. Grote gemeenschappelijke keuken op elke verdieping. De studentenflat is volledig geschilderd en bemeubeld met maatmeubilair. Privatief sanitair met douche, lavabo en toilet. Hoogslaper, grote ramen en hoge plafonds geven de studentenflat een ruim, modern en open gevoel. De vraagprijs is € 140.900 (excl. kosten). 4,04% onmiddellijk nettorendement, ovv fin., gem. op 10 jaar. Stedenbouwk. info: Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv
Instapklare units te ANTWERPEN (2000) - België
Appartement
2000 ANTWERPEN
1
2
Schitterend app in hartje Antwerpen ! Mooi nieuwbouw 2 slpk app met knappe architectuur! Dit appartement is heel mooi afgewerkt en voorzien van een volledig ingerichte keuken (dampkap, kookplaat, oven, mogelijkheid tot vaatwasser, ijskast) en badkamer (dubbel lavabo meubel, bad met douche scherm), 2 ruime slaapkamers, ruime berging en een apart toilet. Extra zorg is besteed aan de thermische & akoestische isolatie. Het app. ligt tussen het Stadspark en het Koning Albert park en vlakbij openbaar vervoer & winkels. Inbegrepen in de verkoopprijs is een ondergrondse auto staanplaats. Kortom, een absolute aanrader! Tevens uitermate geschikt als opbrengst eigendom. Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek 0800 92 000.
Instapklare units te ANTWERPEN (2000) - België
Studentenflat
2000 ANTWERPEN
Prijs : € 120.000
1
1
RIJKE RIDDER - Hippe studentenflat te koop in hartje Antwerpen! Gelegen op de hoek van de Lange Ridderstraat en de Rijke Beukelaarstraat. Alles wat de dynamische student verlangt in de directe omgeving. Uiterst goed bereikbaar en op wandel- en fietsafstand van de belangrijkste campussen. Volledig op maat van de student. Modern meubilair, duurzame materialen en een doordachte indeling: inkom, bed, bureautafel, badkamer met douche en WC, kast en wastafel! verder is er een volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, ontmoetingsruimte en een terras. Fietsenstalling in het gebouw! Nettorendement van 4.4% (gem. op 10 jr, ovv financiering) plus een mooie meerwaarde. Voorwaarden op aanvraag.
Appartement te TIENEN (3300) - België
Flat/studio
3300 TIENEN
Prijs : € 247.000
1
2
Residentie Ter Elst is gelegen aan de rand van Tienen, binnen de Ring. Ook het stadcentrum met alle grote winkels is vlakbij! Dit recent appartement is heel mooi afgewerkt en voorzien van een volledig ingerichte keuken en badkamer, 2 slaapkamers, ruime berging, een apart toilet en terras met grote tuin. Extra zorg is besteed aan de thermische & akoestische isolatie. Inbegrepen in de verkoopprijs is een bovengrondse EN ondergrondse autostaanplaats en berging. Kortom, een absolute aanrader! Wenst u meer te weten te komen over dit knappe appartement? Ziet u de voordelen ervan in en wilt u meer informatie? Dat kan! Neem contact met ons op op het gratis nummer 0800 92 000 en wij helpen u graag verder.

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.