Nieuwbouw kopen: appartementen

Een nieuwbouw kopen bij REALIS heeft talrijke voordelen. Onze specialisten screenen steeds nauwgezet alle criteria die voor kwalitatief wonen en leven belangrijk zijn!

Al onze nieuwbouwappartementen zijn het resultaat van gedreven specialistenwerk inzake de combinatie van belangrijke kwaliteitsaspecten, zoals: styling, trendy ligging op slimme locaties in de nabijheid van winkels en ontspanningsmogelijkheden, een optimale bereikbaarheid, duurzaamheid en een hedendaagse afwerking op het vlak van materialen.

Een nieuwe woonst is namelijk meer dan alleen maar een nieuwbouw kopen. U moet er zich ook thuis voelen…

Ook als belegging zijn deze nieuwbouwappartementen zeer interessant!

Wenst u meer informatie? Onze projectspecialisten helpen u graag verder met deskundig vastgoedadvies en bezorgen u graag vrijblijvend een brochure, plannen en prijzen. Bel gratis naar 0800 92 000 voor meer info.Residentie Picard te BRUSSEL (1000)
Residentie Picard
NIEUW
Picardstraat 66-72, 1000 BRUSSEL
LANCERINGSPRIJZEN! Residentie Picard, dat is comfortabel, ruim en modern wonen. Met zijn acht lofts op een mooie locatie tegenover Tour & Taxis in Brussel ligt Residentie Picard middenin een bruisende buurt. Geen parkeerstress meer, mogelijkheid tot parkeerplaatsen en ook extra bergruimte. Ook als investering uiterst interessant door de onmiddellijke inkomsten en verhuurgarantie. Sted.bouwkundige info: Gemengde zone
Residentie Botanic te PUURS (2870)
Residentie Botanic
NIEUW
Hoek Veurtstraat - Molenheide , 2870 PUURS
Maquette op de werf te bezichtigen op afspraak. Lanceringsprijzen. Dit uitgekiend project, te midden van het groen, telt 56 parkappartementen met comfortdiensten en 54 erkende assistentiewoningen. Als investeerder geniet u van een nettorendement vanaf 5,84% (gemidd. op 10 jr, ovv fin), aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik, de tastbare hefboom bij financiering en een zicht op meerwaarde door de uitstekende locatie. De appt. worden naar eigen smaak afgewerkt. Stedenbouwk. info: VG, AG, GemRup, Gdv, Gvkr, Gvv
RESIDENCE NATEAU te BRUSSEL (1000)
RESIDENCE NATEAU
NIEUW
, 1000 BRUSSEL
PROFITEER NU VAN DE UNIEKE WINTER DEAL! RESIDENCE NATEAU is een prestigieus nieuwbouwproject met moderne appartementen (1 tot 3 slpk) en enkele commerciële ruimtes. De appartementen worden instapklaar afgewerkt en hebben elk een zonnig terras (op één na). Dit project is eveneens zeer geschikt als investering gezien de uitstekende ligging. Bovendien bestaat 60% van de Brusselse woonmarkt uit huurders! De voorziene verhuurspecialist zal de verhuur op zich nemen. Stedenbouwkundige info: Gemengde zone.
Hooi 19 te BRUSSEL (1000)
Hooi 19
Van Gaverstraat 1, 1000 BRUSSEL
LANCERINGSPRIJZEN! Hooi 19, een elegant Art Deco wooncomplex gelegen aan de Hooikaai, omvat 20 ruime studio’s. De wijk waar Hooi 19 midden in staat, is zeer populair aan het worden. Creatieve ondernemers, hippe gezinnen en ambitieuze yuppies zoeken hier hun warm nest. Het is de ideale stek voor stadsbewoners die gek zijn op cultuur, architectuur en eersteklas wonen. Kortom, een opkomende en vooral artistieke wijk! Ook als u wenst te investeren zit u bij Hooi 19 goed. U kan rekenen op onmiddellijke inkomsten, vanaf 6,25% nettorendement, gemiddeld op 10 jaar ovv financiering. Verhuur en beheer door professionele instantie, 6 jaar gewaarborgde huurinkomsten! Stedenbouwkundige info: Gemengde zone.
Yadoya  te BRUSSEL (1000)
Yadoya
NIEUW
Antwerpselaan 32, 1000 BRUSSEL
DESIGN HOTEL YADOYA BY EVERLAND - Yadoya, een 3-sterren+ hotel met 73 kamers in Brussel, is voorzien van een sauna, ontbijtlounge, bar met Belgische bieren, fietsenverhuur én serene binnentuin. De Japanse klasse en moderne look werd doorgetrokken in iedere kamer. Het is gelegen tegenover de iconische Citroën garage – toekomstig Centre Pompidou Brussel. Een stijlvolle creatie van Everland op een strategisch toeristische locatie. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgt Everland voor het beheer en de uitbating. Daarnaast worden de huurinkomsten gewaarborgd (gedurende looptijd contract), u kunt ook rekenen op het nettorendement van 4,32% of 7,20% (gem. Op 10 jaar excl meerwaarde) bij financiering. Slim investeren? Yadoya! Stedenbouwkundige info: Gemengde zone
Residentie Romain te WEMMEL (1780)
Residentie Romain
BELEGGINGSAPPARTEMENTEN
Adres op aanvraag , 1780 WEMMEL
BELEGGINGSAPPARTEMENTEN: RESIDENTIE ROMAIN is een nieuwbouwproject met binnentuin bestaande uit een comm. glvrs en kwaliteitsvolle duplexappartementen in Wemmel. Duplexappartementen met 2 slpk, allemaal instapklaar en geschilderd. Klaar voor verhuur! Privatief terras, achteraan een grote tuin. Parking ondergronds. Deze reeds bestaande nieuwbouwappartementen leveren een direct nettorendement op! Res. Romain situeert zich in de groene rand rond Brussel op 5 min. van het centrum van Wemmel, uitstekende verbindingswegen, het openbaar vervoer en vele andere faciliteiten. Voorwaarden op aanvraag.
Palacio - Commerciële ruimte te ANTWERPEN (2000)
Palacio - Commerciële ruimte
Paleisstraat 1, 2000 ANTWERPEN
PALACIO, succesvol ondernemen vlakbij 't Nieuw Zuid. Nieuwbouwproject met comm. ruimtes op het glvl gelegen in de binnenstad! Residentie Palacio combineert een aantal casco afgewerkte comm. ruimtes met mooi ingedeelde appt. Ruime ondergrondse parking. Uitstekende ligging geeft vooruitzicht op mooie meerwaarde en sterke verhuurmogelijkheden. Winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer vlakbij! Goede verbinding met A12, E19, E34, en E313. Voorwaarden op aanvraag.
1
Pagina 1 van 1

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.