Studentenkamer te koop bij REALIS

Zetten uw kinderen binnenkort de eerste stappen naar het hoger onderwijs? De ruime, comfortabele en moderne studentenkamers van REALIS vormen een ideale studieomgeving en leefruimte voor elke student. U vindt in ons aanbod ongetwijfeld een studentenkamer die past bij uw zoon of dochter.

Onze nieuwbouw studentenflats bevinden zich bovendien allemaal op een toplocatie, in het hartje van de populairste studentensteden Leuven, Brussel en Antwerpen.

We bieden zowel gloednieuwe studentenflats aan die binnenkort opgeleverd worden, als flats die maximaal 2 jaar oud zijn. Bekijk hieronder ons aanbod van nauwkeurig geselecteerde studentenkamers, te koop in de populairste studentensteden. Onze studentenflats zijn ideaal als tweede thuis voor elke student!

U kan de kamer eventueel verhuren om van een mooi rendement te kunnen genieten: ook als belegging zijn studentenflats ideaal. U geniet te allen tijde van een toprendement en zicht op meerwaarde van het pand. 

Wenst u meer informatie? Onze projectspecialisten helpen u graag verder met deskundig vastgoedadvies en bezorgen u graag vrijblijvend een brochure, plannen en prijzen. Bel gratis naar 0800 92 000 voor meer info.Campus Kliniek te LEUVEN (3000)
Campus Kliniek
NIEUW
, 3000 LEUVEN
Onmiddellijk beschikbaar, onmiddellijk rendement. Campus Kliniek ligt in hartje Leuven, in de buurt van verschillende Hogescholen en de KULeuven, vlakbij de Grote Markt. De 30 moderne studentenflats en 1 studentenstudio van Campus Kliniek zijn opgeleverd én meteen beschikbaar! Ieder kot is geschilderd, bemeubeld, heeft eigen internetaansluiting en beschikt over eigen sanitair. Koken doen de studenten samen in de gemeenschappelijke keukens, één op iedere verdieping. Stedenbouwkundige info: Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv
Urban Living Ustel te  ()
Urban Living Ustel
NIEUW
,
URBAN LIVING USTEL, een studentenvastgoedproject met een hoogwaardige afwerking, bestaat uit 58 studentenstudio’s. Gelegen nabij Hogescholen, Universiteiten en het station is dit de perfecte uitvalsbasis voor de student. De studentenstudio’s zijn volledig gemeubeld met bed, bureau en bureaustoel, kleerkast,… Elke studio heeft een eigen kitchenette met ijskast, elektrische kookplaat en microgolfoven. Er is ook privatief sanitair met douche. Als investering geniet u van een hoog aantoonbaar nettorendement en 6 jaar gewaarborgde huurinkomsten! Een zorgeloze investering, want het beheer en de verhuur gebeurt door Everland, gespecialiseerde partner. Voorwaarden op aanvraag. Stedenbouwkundige info: Gemengde gebieden, gebieden van culturele, historische, esthetische waarde of voor stadsverfraaiing.
Studio vlakbij Oude Markt Leuven te LEUVEN (3000)
Studio vlakbij Oude Markt Leuven
Kortestraat , 3000 LEUVEN
Trendy studio voor studenten of residentieel gebruik in hartje Leuven, aan de Oude Markt. Volledig geschilderd, gemeubeld en kwaliteitsvol afgewerkt. Met handige kitchenette en privatief sanitair. Openbaar vervoer, campussen en ontspanningsmogelijkheden vindt u om de hoek. Of investeer en ontvang onmiddellijke inkomsten, een hoog aantoonbaar nettorendement, slechts 10% registratierechten op de aankoop en zicht op een mooie meerwaarde door de toplocatie. Voorwaarden op aanvraag. EPC: van 131 kWh/m² tot 311 kWh/m² UC: 1848725 en 1848738.
Instapklare units

Wilt u genieten van een appartement dat de vrucht is van gedreven specialistenwerk inzake het combineren van  belangrijk kwaliteitsaspecten zoals:  locatie, styling, trendy ligging op slimme locaties  in de nabijheid van winkels, ontspanning en met een optimale connectiviteit?

En beseft u onderliggend dat hoe beter uw keuze, hoe mooier uw meerwaarde op termijn zal zijn?

Realis is bij uitstek gespecialiseerd om daarbij stil te staan. Aan wonen kan u ook verdienen.

Bekijk hieronder eens de mogelijkheden van het verrassende aanbod, of leg vrijblijvend aan onze Real Estate Investment Advisors uit waar u precies naar op zoek bent.  U kan ons ook gratis bellen op het telefoonnummer 0800 92 000.

1
Pagina 1 van 1

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.