Serviceflat te koop | erkende assistentieflats bij REALIS

Omdat comfort en zekerheid in het leven zo belangrijk zijn, selecteren wij enkel seniorenprojecten met een eigen exploitatiedienst, woonassistent en een uitgebreid gamma aan verzorgingsdiensten (dokter, kine, verpleging, verzorgend personeel), voor wie dat wenst. Woonprojecten met nét dat ietsje meer, waarbij er echt aan alles gedacht werd. Zo kan u zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel blijven wonen.

We bieden aangemelde en erkende assistentieflats, ook wel gekend als serviceflats, en rusthuiskamers aan. Voor alle projecten werd er met aspecten zoals een goede ligging in de nabijheid van recreatie, sportlocaties, vrijetijdsbestedingen en winkels en met een goede bereikbaarheid rekening gehouden. Wij gaan namelijk steeds voor een totaalpakket.

We kiezen voor zorginstellingen waar we zelf ook zouden willen verblijven. In alle comfort en met alle zekerheid. U heeft in de aangemelde en erkende assistentieflats die wij selecteerden ten allen tijde een veilig gevoel, dankzij een woonassistent, personenalarmering, crisishulp, enz.

Ook als belegging is zorgvastgoed zeer interessant.

Ga eens op verkenning door ons onderstaand aanbod van serviceflats te koop. Of laat u begeleiden door onze Real Estate Investment Advisors die u de erkende assistentieflat die het best bij u past, zal voorstellen. Bel vrijblijvend naar het gratis nummer 0800 90 000!


GOODLIFE Borsbeek te BORSBEEK (2150)
GOODLIFE Borsbeek
NIEUW
Schanslaan 51, 2150 BORSBEEK
GOODLIFE Borsbeek is een uniek woonproject. De erkende assistentiewoningen, gelegen aan de rand van het centrum, zijn ontworpen op maat van uw wensen. De 37 moderne flats zijn voorzien van één of twee slaapkamers, een mooi terras en heel wat voorzieningen. In de huiselijke lobby die uitkijkt op een gezellig wijkplein, kunt u andere bewoners en bezoekers ontmoeten. De uitgebreide ontzorgings- en verzorgingsdiensten laten u als bewoner genieten van vele voordelen, afgestemd op uw noden en wensen. Stedenbouwkundige info: Vg, Woongebied en aanvullende voorschriften gp 14: art 1, §1 ° 5, Gdv, Gvkr, Gvv.
Residentie Botanic te PUURS (2870)
Residentie Botanic
70% VERKOCHT
Hoek Veurtstraat - Molenheide , 2870 PUURS
Maquette op de werf te bezichtigen op afspraak. Reeds 70% verkocht! Dit uitgekiend project, te midden van het groen, telt 54 erkende assistentiewoningen met 56 parkappartementen met comfortdiensten. De uitbating en verhuur van de assistentieflats wordt verzorgd door Assist, de zorgspecialist. Andere voordelen zijn het aantoonbaar nettorendement vanaf 4,99 % (gemidd. op 10 jr, ovv financiering), aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik, verlaagd btw-tarief, de vrijstelling op onroerende voorheffing en een zicht op meerwaarde door de uitstekende locatie. Stedenbouwk. info: VG, AG, GemRup, Gdv, Gvkr, Gvv
1
Pagina 1 van 1

REALIS, Scheldestraat 9 - 2000 Antwerpen, E-mail: contact@realis.be, Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149
Copyright © 2014 REALIS. Alle rechten voorbehouden. Vrijwaringsbeding.