BL!SS

Henri Jaspar

 

BL!SS created by REALIS 

Het innovatieve concept BL!SS staat voor "Better Living in Serviced Style" en is een antwoord op de exponentiële vraag naar kwalitatief wonen en leven.. een nieuwe luxury en boutique woonervaring waar jong en oud mekaar ontmoeten. Investeer niet in enkel bakstenen, maar in high end living as a service! Een concept ontwikkeld door REALIS.

Kwalitatieve woonervaring

Het woonlandschap verschuift en bewoners willen steeds meer efficiency en gebruiksgemak.  Een dak boven het hoofd is niet meer voldoende maar men wilt ontzorgd worden, een uitgebreid dienstenaanbod binnen handbereik hebben en wonen in een aangename, gezellige sfeer.  
Het is een persoonlijke high-end geservicede thuis met de sociaal en geconnecteerde levensstijl die de bewoner zelf wenst. Een manier van wonen met het gewenste high end niveau dat de bewoner gewoon is. Kortom, een perfect nest van waaruit men echt kan beginnen met te genieten van het leven. Bl!SS biedt het allemaal, een eigen private "zen retreat" zo kalm en zo vibrant als men wenst tussen levensgenieters op het niveau dat men gewoon is.

You are really bl!ssed!

BL!SS staat voor:

 • Mooie architectuur op hoog niveau met kwalitatieve materialen
 • Aanbod van een brede waaier aan betaalbare diensten à la carte. Eventuele assistentie in food, fitness, yoga, shopping, … alles is mogelijk. Men betaalt enkel wat hij of zij nodig heeft en gebruikt. Echte service op maat!
 • Polyvalente en goed uitgeruste coole shared spaces waar de bewoners bij elkaar worden gebracht in een community. Men kan er ontspannen en zelfs werken, want de mature globetrotter werkt ook nog op latere leeftijd, tussen de generaties die mekaar van energie voeden.
 • Leeftijden én woonvormen door mekaar, een hippe plek waar eigentijdse senioren – naast andere bewoners - fier en happy zijn te vertoeven. 
 • Veel privacy in de eigen stek.

 

Meest moderne investering

Hiermee bieden we de meest moderne investering aan die er momenteel op de markt is. Living as a service als investering en niet alleen in bakstenen.  Meer weten of over dit concept van de toekomst?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 03/259.02.10.

You are really bl!ssed!

BLISS staat voor:

 • Mooie architectuur op hoog niveau met kwalitatieve materialen veelal in een parktuin omgeving.
 • Aanbod van een brede waaier aan betaalbare diensten ‘on demand’. Geen vervelende dure en vaste bijdragen voor diensten waar men niet van geniet, maar omgekeerd juist een uitgebreid gamma waarvoor men per service enkel betaalt als er gebruik van gemaakt wordt, net als in een beter hotel. Logisch, toch?
 • Eventuele assistentie in food, fitness, yoga, shopping, … alles is mogelijk. Men betaalt enkel wat hij of zij nodig heeft en gebruikt. Echte service op maat!
 • Polyvalente, goed uitgeruste en coole shared spaces waar de bewoners van hun community gebruik van kunnen maken voor zover ze daar zin in hebben. Men kan er ontspannen maar ook co-worken, want de mature globetrotter werkt ook nog wel wat op latere leeftijd, tussen generaties die mekaar energetisch bestuiven. 
 • Leeftijden én woonvormen door mekaar, een hippe plek waar de nieuwe eigentijdse post-work generaties evenveel als anderen aan hun trekken komen, en  iedereen fier en happy is er te vertoeven. 
 • En uiteraard het eigen state-of-the-art afgewerkt villa-appartement met zalige privacy.
 • Een onmogelijke combinatie? Try us, en vergewis uzelf van het bewijs. 

 

Meest moderne investering

Nog onbekend, maar niet onbeproefd door de jarenlange specialisatie van een marktleider als REALIS, bieden we hiermee de meest vooruitstrevende investering op de markt. 

Living as a service, the best way of living, is automatically the best investment.

Want geef toe, als u meteen begrijpt en denkt van: ‘hmm, daar wil ik (later) misschien ook wel gaan wonen’, dan is het toch sowieso slim om erin te investeren. En dat hoeft niet eens te zijn om er letterlijk zelf te gaan wonen, want dat kan en mag, maar moet niet, want u kan met uw geïndexeerd rendement perfect de inkomsten gebruiken om (later) zelf eender waar te wonen. 

En dan rest er nu nog één struikelblok: “To good to be true”.

Daarom hebben we er ook voor geopteerd om een eerste dergelijke formule uit de grond gestampt te zien om het u met eigen ogen te kunnen laten zien en voelen, terwijl de eerste genieters volop hun intrek nemen, en terwijl u vanaf dag één als investeerder bovendien mag genieten van een jarenlange verhuurwaarborg, geen klein detail.

Meer weten over dit concept van de toekomst?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 03/259.02.10, of via contact@realis.be, en kies of u liefst meer te weten komt via een afspraak op de site, of bij u of bij ons, of een 15 minutes digitale coffee, of een 7 minutes call. We passen ons graag aan om u stapsgewijs zo goed mogelijk te informeren.

Rendabel
Rendabel
 • Hoge nettorendementen(1)
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Aankoop in volle eigendom
 • Realistisch zicht op meerwaarde
Veilig
Veilig
 • Kwalitatieve ligging
 • Gewaarborgde inkomsten
 • Laag investeringsrisico dankzij strenge selectievoorwaarden
 • Exponentiële vraag naar kwalitatief wonen en leven
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Onafhankelijk vastgoedadvies
 • Verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers

Wist u dat...

Het concept van BL!SS werd bedacht door de founder & CEO van REALIS, Peter Vanmaldeghem als antwoord op de veranderende vorm van wonen. REALIS is pioneer in de ontwikkeling van de niches studentenvastgoed en zorgvastgoed en onderzoekt continue de trends in woonvormen en als gevolg de opportuniteiten die daardoor gecreëerd worden voor de investeerder.  Wij hebben gedurende 24 jaar expertise opgebouwd in de investeringsvastgoed markt waarbij wij vastgoed screenen aan verschillende criteria en deze omtunen naar interessante vastgoedformules op maat van uw budget en profiel.

Algemeen

Niet zeker welk project het beste resultaat biedt voor uw vastgoedportefeuille?

JA, ik wil graag meer informatie over de vastgoedprojecten bij REALIS.
Vul het onderstaande formulier in of bel GRATIS naar 0800 92 000.