Bl!SS

Henri Jaspar

Henri Jaspar

 

BL!SS another creation by REALIS 

Het innovatieve concept BLISS – dat staat voor "Better Living in Serviced Style" - is een antwoord op de exponentiële vraag naar kwalitatief leven en de noodzaak aan “wonen als een service”... een nieuwe boutique woonervaring waar zowel actieve één- of tweeverdieners als eigentijdse senioren mekaar versterken in een omgeving met vele services zoals fitness, catering met wining and dining, ontspanning, butlerservices van poets tot “regel het”. Dit is de nieuwe manier die de trend zal zetten voor de woonvormen van morgen… ver weg van de outdated. 
Investeer niet in enkel bakstenen, maar in high-end living as a service! Na de vele overige vooruitstrevende creaties gedurende de laatste decennia in o.a. de studenten-, hotel en zorgwereld, alweer een nieuwe concept ontwikkeld door REALIS, dat onmiddellijk stevig in het zadel zit.

Kwalitatieve woonervaring

Het is immers niets te vroeg.  Het woonlandschap verschuift en bewoners willen steeds meer efficiëntie en gebruiksgemak. Een dak boven het hoofd is niet meer voldoende. Men wil ontzorgd worden, een uitgebreid dienstenaanbod binnen handbereik hebben met oog voor milieu- en maatschappelijk verantwoord wonen in een sfeervol en aantrekkelijk concept. You go there to live, enjoy and make memories, not to forget them!

Het is een high-end op maat geservicede thuis met de sociaal en geconnecteerde levensstijl die de bewoner zelf wenst. Een manier van wonen met het niveau dat harde werkers, die zich bewijzen of bewezen hebben, dan ook verdiend hebben. Kortom, een perfect nest van waaruit de verblijvers niets anders moeten doen dan genieten, en de anderen zorgen voor de rest. BLISS biedt het allemaal, een eigen private "ZEN-retreat" zo rustgevend of zo levendig als men het zelf wenst tussen levensgenieters op het niveau dat men gewoon is.
En als u begrijpt wat voor een mooie formule dit voor huurders is, en dat bovendien de verhuur en het beheer voor de volle 100% voor u gebeurt, dan begrijpt u ook makkelijk waarom het zo een sterke investeringsformule is. 

You are really bl!ssed!

BLISS staat voor:

 • Mooie architectuur op hoog niveau met kwalitatieve materialen veelal in een parktuin omgeving.
 • Aanbod van een brede waaier aan betaalbare diensten ‘on demand’. Geen vervelende dure en vaste bijdragen voor diensten waar men niet van geniet, maar omgekeerd juist een uitgebreid gamma waarvoor men per service enkel betaalt als er gebruik van gemaakt wordt, net als in een beter hotel. Logisch, toch?
 • Eventuele assistentie in food, fitness, yoga, shopping, … alles is mogelijk. Men betaalt enkel wat hij of zij nodig heeft en gebruikt. Echte service op maat!
 • Polyvalente, goed uitgeruste en coole shared spaces waar de bewoners van hun community gebruik van kunnen maken voor zover ze daar zin in hebben. Men kan er ontspannen maar ook co-worken, want de mature globetrotter werkt ook nog wel wat op latere leeftijd, tussen generaties die mekaar energetisch bestuiven. 
 • Leeftijden én woonvormen door mekaar, een hippe plek waar de nieuwe eigentijdse post-work generaties evenveel als anderen aan hun trekken komen, en  iedereen fier en happy is er te vertoeven. 
 • En uiteraard het eigen state-of-the-art afgewerkt villa-appartement met zalige privacy.
 • Een onmogelijke combinatie? Try us, en vergewis uzelf van het bewijs. 

 

Meest moderne investering

Nog onbekend, maar niet onbeproefd door de jarenlange specialisatie van een marktleider als REALIS, bieden we hiermee de meest vooruitstrevende investering op de markt. 

Living as a service, the best way of living, is automatically the best investment.

Want geef toe, als u meteen begrijpt en denkt van: ‘hmm, daar wil ik (later) misschien ook wel gaan wonen’, dan is het toch sowieso slim om erin te investeren. En dat hoeft niet eens te zijn om er letterlijk zelf te gaan wonen, want dat kan en mag, maar moet niet, want u kan met uw geïndexeerd rendement perfect de inkomsten gebruiken om (later) zelf eender waar te wonen. 

En dan rest er nu nog één struikelblok: “To good to be true”.

Daarom hebben we er ook voor geopteerd om een eerste dergelijke formule uit de grond gestampt te zien om het u met eigen ogen te kunnen laten zien en voelen, terwijl de eerste genieters volop hun intrek nemen, en terwijl u vanaf dag één als investeerder bovendien mag genieten van een jarenlange verhuurwaarborg, geen klein detail.

Meer weten over dit concept van de toekomst?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 03/259.02.10, of via contact@realis.be, en kies of u liefst meer te weten komt via een afspraak op de site, of bij u of bij ons, of een 15 minutes digitale coffee, of een 7 minutes call. We passen ons graag aan om u stapsgewijs zo goed mogelijk te informeren.

Rendabel
Rendabel
 • Hoge nettorendementen(1)
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Aankoop in volle eigendom
 • Realistisch zicht op meerwaarde door uitgekiende ligging
Veilig
Veilig
 • Laag investeringsrisico dankzij zeer strenge selectievoorwaarden
 • Gewaarborgde inkomsten conform contractuele periode
 • Volledig voor u gescreende contracten en opvolging aankoopcoördinatie
 • Exponentiële vraag naar kwalitatief wonen en leven = investeren in de toekomst
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Onafhankelijk vastgoedadvies met begeleiding van A tot Z
 • Verhuur & beheer door de betere, erkende uitbaters met bewezen track record
 • Geïndexeerd dus inflatiebestendig. Belangrijker dan ooit.
 • Maximaal de voordelen met minimaal de nadelen van vastgoed, die dragen wij voor u.
 • U wil er later zelf gaan genieten. Mag, maar moet niet.

Wist u dat...

Het concept van BLISS werd bedacht door founder & CEO van REALIS, Peter Vanmaldeghem als antwoord op de veranderende maar ook de verouderde vorm van wonen, zoals de voorbijgestreefde assistentiewoningen.
REALIS is pionier in de ontwikkeling van niches zoals studentenvastgoed en zorgvastgoed en onderzoekt continue de trends in woonvormen met het oog op opportuniteiten voor zowel de bewoners als voor het trouw en nog steeds groeiend investeringscliënteel. Wij hebben gedurende 24 jaar expertise opgebouwd in investeringsvastgoed, waarbij we na zeer strenge screening aan uitgebreide criteria de juiste projecten selecteren en omtunen naar interessante vastgoedformules op maat van uw budget en profiel.

Algemeen

Niet zeker welk project het beste resultaat biedt voor uw vastgoedportefeuille?

JA, ik wil graag meer informatie over de vastgoedprojecten bij REALIS.
Vul het onderstaande formulier in of bel GRATIS naar 0800 92 000.