Op zoek naar een ruime erkende assistentiewoning om zorgeloos in te wonen of een rendabel project om in te investeren?

Dan is Residentie Steen misschien wel exact wat u zoekt. Dit nieuwbouwproject in het charmante Steenokkerzeel telt 32 perfect afgewerkte assistentiewoningen, aangepast aan de specifieke noden van de bewoners én erkend door het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid. De waaier aan zorg- en comfortdiensten wordt verzorgd door de ervaringsrijke zorgpartner AW Pro, een absolute kwaliteitsgarantie. Residentie Steen rijmt met steengoed leven, zo lang en zo zelfstandig mogelijk. Dankzij de centrale toplocatie hebben de bewoners werkelijk alles binnen handbereik en kunnen zij zorgeloos door het leven gaan. Voor investeerders biedt het project talloze voordelen en garanties, waaronder een realistisch zich op meerwaarde en een hoog aantoonbaar nettorendement1. Investeren in een betere toekomst begint bij REALIS!

Inschrijven voor het event ‘Lanceringsevent Residentie Steen’
Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 24 mei 2018 in GC De Corren te Steenokkerzeel.
Programma
19 u. Ontvangst met een glaasje
19.30 u. Presentatie Residentie Steen
20.30 u. Receptie
22 u. Einde
Locatie

GC De Corren
Van Frachenlaan 24
1820 Steenokkerzeel

Opgelet: de plaatsen voor dit event zijn beperkt, schrijf u snel in!
Dit event is niet voor professionals.

Hoe inschrijven?

  • Bel gratis naar 0800 92 000
  • Via onderstaand formulier

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar toch meer informatie willen, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak met één van de projectspecialisten van REALIS. Zij lichten u alle mogelijkheden persoonlijk toe en staan u bij met onafhankelijk, deskundig vastgoedadvies.

JA, ik schrijf mij graag in voor het lanceringsevent.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

(1) Voorwaarden op aanvraag.