Urban Yard

Kom op donderdag 9 december de splinternieuwe flats van Urban Yard in centrum Brussel ontdekken! Wij zullen aanwezig zijn om u een rondleiding te geven en beantwoorden graag al uw (investerings)vragen.
 

Van zodra u in dit vastgoedproject investeert ontvangt u iedere maand niet alleen direct de gewaarborgde inkomsten, uw extra vast inkomen is zelfs niet eens afhankelijk van de succesvolle bezettingsgraad!

Deze Urban Yard flats beantwoorden aan de grote huurvraag naar urban flats. Vlak na de opening draaien de splinternieuwe flats immers al op volle toeren. Meteen de reden waarom REALIS voor u alweer een straf vast rendement kon bedingen op deze Premium Selectie.

Het project is dan ook niet toevallig het zoveelste bewezen concept van de internationale uitbatingsgroep. Deze speler slaagde er in – i.s.m. REALIS – zelfs dwars doorheen de gezondheidscrisis om iedere Euro rendement steevast uit te betalen! U wordt betaald, punt uit.

Omdat deze Urban Yard flats bovendien gelegen zijn op een toplocatie in Brussel, is het project nu al een vaste waarde dat u verzekert van niets dan ontzorgde veiligheid met een niveau van rendement waar uw verliesboekje bij verbleekt.

Klik hier voor meer informatie over het investeringsproject.

Opgelet, inschrijven is verplicht en kan via onderstaand formulier. De rondleiding wordt georganiseerd met respect voor de COVID-richtlijnen.

Ontdek de urban flats in Brussel op 9 december
Neem deel aan de rondleiding in Urban Yard, Brussel. Ontdek op 9 december de urban flats én alle voordelen voor u als investeerder! Onze projectspecialisten beantwoorden graag al uw (investerings)vragen.

Datum: donderdag 9 december 2021 tussen 16u en 20u

Locatie: Luchtvaartsquare 6 - 12, 1070 - Brussel

JA, ik schrijf mij graag in voor de rondleiding.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039