REALIS gaat telkens op zoek naar de gouden vastgoedcombinatie. Het doel? Rendabele, zorgeloze en veilige investeringen. Hotelvastgoed dat op de correcte manier samengesteld wordt, past dus perfect in het vastgoedaanbod van REALIS. Net als bij de andere REALIS-projecten, worden ook de hotelvastgoedprojecten aan een grondige analyse onderworpen. Enkel de allerbeste projecten krijgen vervolgens het RIS-label toegekend en als vastgoedproject aangeboden door REALIS.

Hotelvastgoed
Dankzij de unieke all-in formules van REALIS en de aankoop in volle eigendom kunt u prat gaan op een goede investering.

Als particulier investeren in hotelvastgoed klinkt misschien wat vreemd, maar in Amerika doen ze het al enkele decennia en kent de investeringsvorm een gigantisch succes. REALIS neemt maar al te graag een pioniersrol in en speelde snel, maar weloverwogen in op deze opportuniteit. REALIS zorgt er bij elk hotelvastgoedproject voor – of u nu één unit aankoopt of een volledige verdieping– dat betrouwbare gespecialiseerde beheersinstanties waken over het beheer en verhuur zodat u geniet van opbrengsten zonder zorgen.

Investeren in hotelkamers?
De voordelen op een rijtje
  • Enkel toeristische steden met ruim doelpubliek
  • Verhuur & beheer door gespecialiseerde instantie
  • Projecten met kwaliteitsgarantie
  • Hoog aantoonbaar nettorendement
  • Maandelijkse huurinkomsten (ook bij niet-bezetting)
  • Aankoop in volle eigendom van grond & constructie
  • Zicht op meerwaarde

Investeren bij REALIS, investeren in de toekomst

REALIS biedt niet eender welk type vastgoed aan.
Alle REALIS-projecten worden aan strenge voorwaarden onderworpen. De ervaren specialisten van REALIS screenen en analyseren bij elk project nauwgezet de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfortniveau en nog andere pijlers die niet enkel de waarde bepalen van uw investering, maar ook de toekomst en duurzaamheid.
 Of u nu kiest voor één unit of een volledig complex, de REALIS-adviseurs geven zich altijd 100% voor uw project.

Ontdek de projecten