Instapklare units met direct rendement

REALIS verkoopt ook instapklare units om in te wonen of in te investeren. Aangezien die woningen al volledig gebouwd en afgewerkt zijn, hoeft u niet op de oplevering te wachten. U geniet vanaf dag 1 van uw rendement en de maandelijkse huurinkomsten bij investering, want voor de meeste units is er al een huurder.

Ook deze panden dragen allemaal het RIS-label en staan zo garant voor een hoog aantoonbaar nettorendement, bouw- en woonkwaliteit en een toplocatie. Hierdoor is er een meer dan realistisch zicht op meerwaarde. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, de panden of de investeringsvoordelen?

Campus Opera
Campus Opera
Campus Opera
Campus Opera

 

Studentenvastgoed – Campus Opera

Zorgeloze investering met gegarandeerde huurinkomsten

REALIS biedt in het fantastische Campus Opera deze mooie studentenflat aan met eigen sanitair en met gegarandeerde huurinkomsten tot academiejaar 2033-2034. Campus Opera was de allereerste privé campus voor studenten in Antwerpen. Het complex beschikt over een lounge bar en keuken geïnspireerd op de vorm van de opera. Alle faciliteiten die een student nodig heeft, zoals een bibliotheek en wassalon, zijn voorzien. Gelinkt aan de patio kunnen de studenten gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken, prachtige studeerruimtes onder authentieke booggewelven en last but not least een cosy corner waar studenten samen kunnen ontspannen. Kortom, een moderne studentenresidentie met alle comfort en waar sociale interactie centraal staat. Deze studentenflat heeft een gewaarborgde huuropbrengst van 462 euro per maand. Eigen gebruik door bijvoorbeeld zoon of dochter is mogelijk indien tijdig aangevraagd.

Studentenflat

 • Oppervlakte: 18,80 m²
 • Volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, studeerruimtes, ontmoetingsruimte en patio
 • EPC: 80,22 kWh/m²/j - E70
 • Adres: Frankrijklei 41-43, 2000 Antwerpen
 • Verdieping: tweede
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Aantal badkamers: 1
 • Bouwjaar: 2013

 

Vraagprijs: 132.000 euro (excl. kosten)

Ik wens meer informatie

Campus AlmaCampus Alma 2Campus 3Campus ALMA 4

 

Campus ALMA 5

 

Studentenvastgoed – Campus Alma

Zorgeloze investering met gegarandeerde huurinkomsten

Met Campus Alma investeert u in een rendabele studentenflat met eigen sanitair. Deze campus op een slimme locatie verzekert een goed rendement & gegarandeerde huurinkomsten t.e.m. academiejaar 2033 – 2034. De accommodatie is geschikt voor zowel korte als lange termijn.
Het pand beschikt over o.a. een gemeenschappelijke keuken, studeerruimte, lounge & bar. Daarnaast kunnen de studenten terecht in de gemeenschappelijke buitenruimte. Tot slot is er ook een fietsenstalling aanwezig.
Deze flat biedt comfort én sociale interactie voor een student “op kot”. Kortom, een slimme investering met een gewaarborgde huuropbrengst van €430/maand.

 

Studentenflat

 • Oppervlakte: 17,18 m²
 • Volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, studeerruimte, lounge, bar, gemeenschappelijke buitenruimte & fietsenstalling
 • EPC: 87,56 kWh/m²/j - E73
 • Adres: Italiëlei 237, 2000 Antwerpen
 • Verdieping: tweede
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Aantal badkamers: 1
 • Bouwjaar: 2014

 

Vraagprijs: €122.950 (excl. kosten)

Ik wens meer informatie

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkunidge info Campus Opera: vergunninguitgereikt, woongebied met cultureel,historische en/of esthetische waarde , geen dagvaarding, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen verkavelingsvergunning.

Stedenbouwkunidge info Aronskelk: vergunning uitgereikt,woongebied, geen dagvaarding, geen voork ooprecht ruimtelijke ordening, geen verkavelingsvergunning.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897