Instapklare units met direct rendement

REALIS verkoopt ook instapklare units om in te wonen of in te investeren. Aangezien die woningen al volledig gebouwd en afgewerkt zijn, hoeft u niet op de oplevering te wachten. U geniet vanaf dag 1 van uw rendement en de maandelijkse huurinkomsten bij investering, want voor de meeste units is er al een huurder.

Ook deze panden dragen allemaal het RIS-label en staan zo garant voor een hoog aantoonbaar nettorendement, bouw- en woonkwaliteit en een toplocatie. Hierdoor is er een meer dan realistisch zicht op meerwaarde. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, de panden of de investeringsvoordelen? Hieronder vindt u ons aanbod.

Pleiades kamerPleiades gemeenschappelijke ruimtePleiades binnentuin

Pleiades, een investering waarvan u zeker bent!

Op zoek naar een rendabele maar ook maatschappelijk verantwoorde vastgoedinvestering? Met deze mooie flat in het zorgproject Pleiades investeert u in zekerheid met de focus op zorg en duurzaamheid. Pleiades garandeert namelijk uw inkomsten tot 2040 en neemt bovendien alle kosten voor herstellingen, renovatiewerken enz. allemaal op zich. Ook zeer interessant bij aankoop met een vennootschap.

Dagelijks worden er lekkere maaltijden klaargemaakt die de bewoners in de gemeenschappelijke leefruimte of in de eigen assistentiewoning kunnen nuttigen. Dag en nacht krijgen de residenten de nodige bijstand, kine, verzorging en verpleging. Elke flat is bovendien uitgerust met een noodoproepsysteem.
De residenten kunnen verder ook gebruik maken van de cafetaria, tuin, kapper, pedicure, uitgebreide wellnessfaciliteiten…

De ligging in Sint-Lambrechts-Woluwe is ideaal en heeft een uitstekende bereikbaarheid, met de grote invalsweg E40 en het openbaar vervoer op een steenworp van de residentie. Daarnaast zal het groene kader van de prachtige parken van Roodebeek, Malou- en Bronnenpark het verblijf voor de bewoner van deze flat des te aangenamer maken.

Investeer nu in deze unieke opportuniteit en ontvang een investering die veilig, zorgeloos én rendabel is. Een project met direct rendement en met gewaarborgde inkomsten.

 

In een notendop:

  • Maatschappelijk verantwoorde investering
  • Direct rendement
  • Bewezen succesformule
  • Inkomsten gegarandeerd tot 2040 (!)
  • Uitstekende ligging
  • Investeren in Pleiades is investeren in zekerheid
  • Geen zorgen over herstellingen, enz. Alles wordt voor u geregeld.

 

Prijs assistentieflat: € 317.434,48 (onder registratierechten) 

 

Dit is een zorgproject dat zich reeds in het verleden bewezen heeft van zijn succes. Boek nu vrijblijvend uw bezoek en maak een afspraak met onze projectspecialist op het nummer 03/259.02.10.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

 

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897