Instapklare units met direct rendement

REALIS verkoopt ook instapklare units om in te wonen of in te investeren. Aangezien die woningen al volledig gebouwd en afgewerkt zijn, hoeft u niet op de oplevering te wachten. U geniet vanaf dag 1 van uw rendement en de maandelijkse huurinkomsten bij investering, want voor de meeste units is er al een huurder.

Ook deze panden dragen allemaal het RIS-label en staan zo garant voor een hoog aantoonbaar nettorendement, bouw- en woonkwaliteit en een toplocatie. Hierdoor is er een meer dan realistisch zicht op meerwaarde. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, de panden of de investeringsvoordelen?

Campus Opera
Campus Opera
Campus Opera
Campus Opera

 

Studentenvastgoed – Campus Opera

Zorgeloze investering met gegarandeerde huurinkomsten

Realis biedt in het fantastische Campus Opera deze mooie studentenflat aan met eigen sanitair en met gegarandeerde huurinkomsten tot academiejaar 2033-2034. Campus Opera was de allereerste privé campus voor studenten in Antwerpen. Het complex beschikt over een lounge bar en keuken geïnspireerd op de vorm van de opera. Alle faciliteiten die een student nodig heeft, zoals een bibliotheek en wassalon, zijn voorzien. Gelinkt aan de patio kunnen de studenten gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken, prachtige studeerruimtes onder authentieke booggewelven en last but not least een cosy corner waar studenten samen kunnen ontspannen. Kortom, een moderne studentenresidentie met alle comfort en waar sociale interactie centraal staat. Deze studentenflat heeft een gewaarborgde huuropbrengst van 504 euro per maand. Eigen gebruik door bijvoorbeeld zoon of dochter is mogelijk indien tijdig aangevraagd.

Studentenflat

  • Oppervlakte: 19,81 m²
  • Volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, studeerruimtes, ontmoetingsruimte en patio
  • EPC: 80,22 kWh/m²/j - E70
  • Adres: Frankrijklei 41-43, 2000 Antwerpen

 

Vraagprijs: 140.000 euro (excl. kosten)

Ik wens meer informatie

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkunidge info Campus Opera: vergunninguitgereikt, woongebied met cultureel,historische en/of esthetische waarde , geen dagvaarding, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen verkavelingsvergunning.

Stedenbouwkunidge info Aronskelk: vergunning uitgereikt,woongebied, geen dagvaarding, geen voork ooprecht ruimtelijke ordening, geen verkavelingsvergunning.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897