Mede dankzij het pionierswerk van REALIS is het in België mogelijk om te investeren in zorgvastgoed. De overheid laat nu toe dat ontwikkelaars in de privésector dit soort vastgoed opdelen in verschillende units én deze eenheden inclusief gemeenschappelijke ruimtes te koop aanbieden. Goed nieuws, want niet alleen de zorgsector en de maatschappij varen hier wel bij, maar ook u kunt een graantje meepikken. Geen wonder dat maatschappelijk verantwoord investeren aan populariteit wint!

Meer te weten komen over maatschappelijk verantwoord investeren?

Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Contact

What’s in it for you?

Naast de gedachte dat uw investering waardevol is voor de maatschappij, geniet u ook verschillende andere voordelen. Zo is een maatschappelijk verantwoorde investering bij REALIS niet alleen zorgeloos, maar ook gunstig voor uw portemonnee. Een professionele en ervaren partner verhuurt en beheert uw eigendom, terwijl u maandelijks (of per kwartaal) de return ontvangt. Bovendien bieden we bij REALIS quasi altijd gewaarborgde inkomsten. We onderscheiden ons door een strenge selectie van projecten en kiezen altijd op basis van kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succespijlers. Al onze vastgoedprojecten dragen ons RIS-label, wat een sterke indicatie is voor een topinvestering.

 

maatschappelijk verantwoord investeren

Voordelig voor de maatschappij

In het verleden mochten uitsluitend grote bedrijven investeren in zorgvastgoed. De projecten moesten bovendien in hun geheel verkocht worden. Tegenwoordig wordt dit soort vastgoed in units verdeeld en kunt u hier als particulier in investeren. Dat heeft niet alleen voor u voordelen, maar ook voor de zorgsector. Uitbaters van woonzorgcentra hoeven zich immers niet langer met vastgoed bezig te houden, maar kunnen zich uitsluitend focussen op kwalitatieve zorgverlening.

 

Wilt u ook maatschappelijk verantwoord investeren?

De locatie van vastgoed is altijd belangrijk, maar bij zorgvastgoed speelt de ligging nog een grotere rol. Assistentiewoningen, herstelverblijfflats en zorgflats moeten namelijk goed bereikbaar zijn voor huurders. Ook de kwaliteit van de woning speelt een rol in het succes van de verhuur. Daarom kiezen we bij REALIS uitsluitend voor projecten op slimme locaties met waardevolle extra’s zoals een noodoproepsysteem. Ook onze zorgpartners zijn van de hoogste kwaliteit.

Unieke investeringsprojecten

 

Wilt u meer te weten komen over maatschappelijk verantwoord investeren? Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.