Waarom de 'stenen kasbon' betere voordelen biedt dan de staatsbon.

 

De recente uitgifte van de Belgische staatsbon heeft de aandacht van talloze beleggers getrokken. Het enthousiasme en de massale inschrijvingen zijn een teken dat velen op zoek zijn naar veilige investeringsmogelijkheden.  Was u in twijfel of te laat? Dan deed u geen slechte zaak want tot einde oktober 2023 kan u inschrijven op een alternatief dat in vele opzichten interessanter is: de ‘stenen kasbon’.  Zowel het investeringsproject YUST Brussels als Urban Yard zijn voorbeelden van 'stenen kasbons'.

Wie kleinere middelen ter beschikking heeft, is de staatsbon niet verkeerd. Voor wie kan investeren vanaf € 175.700 excl. kosten, is er amper twijfel mogelijk. Profiteer NU van de schaalvoordelen bij YUST Brussels, zodat u nog bij de eerste 40 investeerders bent met een belangrijk lanceringsvoordeel.

We maken even een vergelijking tussen de staatsbon en de 'stenen kasbons'

Stenen kasbon

Hoger Rendement:
In plaats van slechts 2,81% van de Belgische staatsbon, geniet u van meer dan 4,2% nettorendement bij deze projecten met contractuele waarborg.

Langere Looptijd Rendement:
De looptijd van de staatsbon bedraagt slechts 1 jaar in tegenstelling tot de ‘stenen kasbon’ die u maar liefst tot 26 of tot 30 jaar gewaarborgde inkomsten oplevert. Want wat als u na een jaar wakker wordt in een markt met gekelderde rendementen?

Liquiditeit:
Bij de staatsbon komt uw geld pas vrij na 1 jaar. Bij Urban Yard en YUST kan u uw unit omzetten vanaf de oplevering door uw voordeelpakket te verkopen. 

Snellere Inkomstenstroom:
Bij een staatsbon krijgt u pas na 1 jaar rendement in tegenstelling tot bij de 'stenen kasbons' waar u trimestriële inkomsten ontvangt. 

Inflatiebestendig:
De inkomsten bij 'stenen kasbons' zijn geïndexeerd, waardoor u beschermd bent tegen de gevolgen van inflatie. Dit in tegenstelling tot een staatsbon waar zowel uw rendement als uw inleg afgekalfd is door de zo goed als zekere inflatie.

Meerwaardekansen:
Een staatsbon kan geen meerwaarde ontwikkelen, enkel dalen door inflatie. Maar bij het inschrijven op vooruitstrevend vastgoed op een echte topligging, heeft u een grote kans om bovenop het rendement te profiteren van aanzienlijke waardestijgingen op de vastgoedselectie van gerenommeerde specialisten.

 

Voorwaarden op aanvraag.
Nettorendement : Gemiddeld op 30 jaar (YUST) of op 27 jaar (Urban Yard), zonder financiering, Excl meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters.
Inkomstenstroom : Gewaarborgd door uitbater gedurende looptijd contract.

Stenen kasbon

Wilt u meer informatie over de voordelen van onze 'stenen kasbons'?

Vul onderstaand formulier in of bel GRATIS naar 0800 92 000.