CityKot
Nieuwbouwproject in hartje Brussel
Betaalbare studentenflats te koop op toplocatie

Het aantal studenten aan de Belgische universiteiten en hogescholen blijft volop stijgen, wat voornamelijk in het Brusselse gewest voor huisvestingsproblemen bij studenten zorgt. Met zo’n 100.000 studenten zijn er in de Europese studentenhoofdstad niet minder dan 9000 studentenflats te kort, én is 60% van de beschikbare studentenwoningen verouderd. Het nieuwbouwproject CityKot speelt hier handig op in 1.

Dit interessante vastgoedproject telt 83 volledig uitgeruste studentenflats en heel wat rustige en gezellige community-ruimtes waar studenten gezellig samen kunnen zijn of in alle stilte de boeken in kunnen duiken. Het project bevindt zich op wandelafstand van zowel de Vrije Universiteit Brussel (VUB) als de Université Libre de Bruxelles (ULB). In deze bruisende studentenbuurt zijn ook talloze winkels, supermarkten, restaurants, gezellige bars en hotspots te vinden.

De ideale uitvalsbasis voor (uw) student(en) én een rendabele investering voor uw vastgoedportefeuille!

83Trendy studentenflats
vanaf3,40%nettorendement 2
20 jaarGewaarborgde inkomsten3
CityKot - Assistentiewoningen
Perfect afgewerkte studentenstudio’s
vanaf € 129.500(excl. btw en kosten)
CityKot - Studentenflats
Een studentenleven
met kleur en ruimte

De CityKot-flats zijn modern ingericht en geschilderd, met ruimte voor kleur en design. Elke flat beschikt over eigen sanitair (douche, toilet & wastafel) en een ruime kitchenette (fornuis, gootsteen, microgolfoven, dampkap en koelkast). Elke flat is bemeubeld en dus instapklaar. Zo hoeft u als eigenaar aan niets meer te denken. Naast de privékitchenette waarover elke flat beschikt, kunnen de studenten op de vijfde verdieping ook in de gemeenschappelijke, grotere keuken terecht. Op elke verdieping zijn er ook praktische gemeenschappelijke ruimtes waar studenten in alle rust en stilte kunnen studeren. CityKot creëert zo een gezonde werksfeer die studiesucces garandeert!

Extra voorzieningen:
 

 • Wifi
 • Wassalon
 • Fietsenstalling
 • 24 ondergrondse parkeerplaatsen
 • Individuele postbussen & parlofoon
Ontdek CityKot
CityKot heeft meer te bieden

EXTRA SERVICES

CityKot heeft meer te bieden dan een gewoon studentenkot. Aangezien verhuur en beheer in handen wordt gehouden van Réside Études – een betrouwbare partner met meer dan 30 jaar ervaring – zijn de mogelijkheden er talrijk.

Aanwezige studentencoach
In CityKot is er een coach die fungeert als aanspreekpunt voor de studenten en er daarnaast op toeziet dat het interne reglement nageleefd wordt.

Ontbijt
Elk van de studenten van CityKot kan optioneel een beroep doen op de ontbijtservice om de dag vol energie te starten.

Schoonmaakdienst
Netheid is geen luxe! Een ordelijke kamer zorgt voor heel wat meer gemoedsrust. Bewoners van CityKot hebben de optie om hun flat te laten poetsen en zelfs hun linnen te laten vernieuwen

CITYKOT, EEN TOEKOMSTGERICHT PROJECT

Energieprestatie
Een investering in CityKot staat gelijk aan een duurzame investering die aan de hoogste bouw-, isolatie- en energienormen voldoet

Kwaliteitsvolle materialen
Het gebouw wordt gebouwd en afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde materialen die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Veiligheid
Ook op het vlak van veiligheid scheert CityKot hoge toppen: meerpuntssloten, rookmelders, gecontroleerde elektrische installaties en versterkte toegangscontrole d.m.v. intercom, beveiligde toegang tot parking...

Een betaalbare investering die jong en oud kan bekoren
Of u nu investeert in CityKot voor uw (toekomstig) studerende kinderen of voor uw investeringsportefeuille, u geniet van talloze investeringsvoordelen.

Nog nooit was een vastgoedinvestering zo veilig, want wie investeert in CityKot loopt geen enkel risico. Het project biedt namelijk 20 jaar gewaarborgde maandelijkse huurinkomsten 3 en dus een gewaarborgd rendement. Ongezien veilig en rendabel met enkel winstgevende vooruitzichten!
Rendabel
Rendabel
 • Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 3,40% 2
 • Aankoop in volle eigendom
 • Onroerende voorheffing ten laste van de uitbater 1
 • Gedeeltelijk recupereerbare btw 5
 • Geïndexeerde vergoeding
 • Realistisch zicht op meerwaarde dankzij uitstekende locatie
Veilig
Veilig
 • 20 jaar gewaarborgde inkomsten 3
 • Geen leegstandsrisico of risico op wanbetaling
 • Voorrang op wachtlijst voor familieleden, met gerecupereerde huur dankzij opbrengsten
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen
 • Verhuur en beheer door professionele uitbater Réside Études
 • Dekking van onderhoud en kleine herstellingen door uitbater
Bruisend Brussel als perfecte uitvalsbasis voor studenten

CityKot
Kroonlaan 456
1050 Elsene

De 83 studentenflats van CityKot bevinden zich op een centrale ligging in de Kroonlaan te Brussel, op wandelafstand van de twee grootste universiteiten van de Europese hoofdstad, de Université Libre de Bruxelles (ULB) en de Vrije Universiteit Brussel (VUB). In de directe omgeving zijn er niet enkel gezellige cafés, snackbars, restaurants en andere eet- en drinkgelegenheden, maar ook een universiteitsbibliotheek, heel wat supermarkten, een apotheek, kappers, sportzalen, etc. Hier is dus altijd wel wat te doen!

Wie graag op ontdekking gaat in de Europese hoofdstad, vindt op minder dan 2 min. wandelen van hun studentenflat de belangrijkste bus-, metro- en tramlijnen. En ook het station van Etterbeek is er te voet te bereiken.

Volop genieten van het studentenleven begint bij CityKot.

Informatie aanvragen

Prijs vanaf € 129.500 € (excl. btw en kosten)

Ziet u toekomst in de studentenflats in het bruisende Brussel voor uw kinderen of investeringsportefeuille? Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Gemengde zone.

(1) Voorwaarden en (stedenbouwkundige) info op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, zonder financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door de uitbater gedurende looptijd contract.
(4) Excl. kosten en btw (5) O.b.v. huidige fiscale wetgeving en cf. ruling d.d. 21/02/17. Voorwaarden op aanvraag.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.