GOODLIFE Borsbeek - assistentiewoningen
Geniet van het goede leven
in de erkende assistentiewoningen
van GOODLIFE Borsbeek,
‘t dorp langs ‘t stad.

GOODLIFE Borsbeek is een uniek woonproject. De flats, gelegen aan de rand van het centrum, zijn ontworpen op maat van uw wensen. 
37 moderne erkende assistentiewoningen zijn voorzien van één of twee slaapkamers, een mooi terras en talloze voorzieningen.

In de huiselijke lobby die uitkijkt op een gezellig wijkplein, kunt u andere bewoners en bezoekers ontmoeten. De uitgebreide ontzorgings- en verzorgingsdiensten laten u als bewoner genieten van heel wat voordelen.

vanaf7,90%Nettorendement ²
37Assistentiewoningen
12%Verlaagd btw-tarief 1
GOODLIFE Borsbeek, het beste van twee werelden
Wilt u een ontspannen en kwalitatief leven combineren
met ondersteuning aangepast aan uw noden en wensen?
Ontdek de vele troeven van GOODLIFE Borsbeek.
De ligging van de woningen is ideaal. Centraal en toch groen. U bevindt zich op wandelafstand van een bakker, slager, apotheek en de kerk. Het is bovendien slechts 15 minuten rijden naar Antwerpen en vlak bij de grote verbindingswegen. Wie het openbaar vervoer wil gebruiken, vindt bus, tram en metro om de hoek. Kortom, dé perfecte locatie voor wie wil genieten van een aangenaam en zorgeloos leven. Ook voor investeerders telt GOODLIFE Borsbeek heel wat opportuniteiten: dankzij de ideale ligging biedt dit project een hoog aantoonbaar nettorendement en schuilt er ook nog eens een woonoplossing voor uzelf in. Staat zelf intrekken nog niet direct op de agenda? Verhuur en beheer worden in tussentijd ter harte genomen door Zorgbeheer Midden-Vlaanderen, zorgeloze huurinkomsten dus!
Een plek om van te dromen
Een plek om van te dromen

Dit woonproject omvat een mix van stijlvolle één- en tweeslaapkamerappartementen, die elk voorzien zijn van een mooi terras.

U kiest uit verschillende lichte, ruime flats, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

De gemeenschappelijke ruimte is er één om van te dromen. Deze 'lobby' is een ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers en de beheerder. U kijkt er uit op de groene buitenzone en het wijkplein. Het is een plek die zowel ontmoeting, spel als rust stimuleert.

De erkenning als kwaliteitslabel

Elke assistentiewoning in GOODLIFE Borsbeek is erkend, conform de strenge wettelijke normen die hiermee gepaard gaan. De erkenning, toegekend door het Agentschap voor Zorg en Gezondheid, garandeert een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door een professionele beheersinstantie, een toegankelijke, drempelluwe omgeving en de mogelijkheid om levenslang in de flats te wonen.

Naast een kwaliteitsgarantie brengt de erkenning ook fiscale voordelen met zich mee 1:

 • Vrijstelling van onroerende voorheffing
 • Verlaagd btw-tarief 1 van 12% op de constructiewaarde
GOODLIFE Borsbeek: 37 erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers en terras
37 erkende assistentiewoningen
met 1 of 2 slaapkamers en terras
Prijzen vanaf € 202.275(excl. kosten en btw)

CM, UW ZORGPARTNER

Vzw Zorgbeheer Midden-Vlaanderen en zorgpartner CM staan garant voor een waaier aan diensten en de nodige zorg op maat van elke bewoner. De woonassistent maakt de bewoners ter plaatse wegwijs in het uitgebreide zorg- en dienstenaanbod. Als aanspreekpunt beantwoordt hij alle vragen, zorgt hij voor het dagelijks beheer en organiseert activiteiten. Als bewoner van GOODLIFE Borsbeek geniet u van uw vrijheid en comfort zonder zorgen.

Zorgmakelaar CM

EEN WAAIER AAN ZORGDIENSTEN
 • Woonassistent / Zorgmakelaar
 • Noodoproepsysteem 24/24
 • Crisis- en overbruggingszorg
 • Vrijblijvende organisatie van sociale en culturele activiteiten

 

Optioneel:

 • Herstel- en klusjesdienst
 • Kapper en manicure
 • Poetsdienst
 • Warme maaltijden
 • Vervoerdienst
Ook interessant als investering
Denk nu al aan morgen en investeer in een erkende assistentiewoning. Misschien heeft u later interesse om hier zelf te komen wonen? Of u bent gewoon op zoek naar een interessante investering? GOODLIFE Borsbeek heeft heel wat troeven.
Rendabel
Rendabel
 • Nettorendement vanaf 7,90% 2
 • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
 • Verlaagd btw-tarief van 12% op de constructiewaarde 1
 • Vrijstelling op onroerende voorheffing 1
Veilig
Veilig
 • Gewaarborgde huurgarantie 4
 • Reeds huurinkomsten vanaf de voorlopige oplevering
 • Een stabiel, zorgzaam en kapitaalkrachtig huurpubliek
 • Laag investeringsrisico
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen ervan.
 • Verhuur en beheer worden ter harte genomen door Zorgbeheer Midden-Vlaanderen in samenwerking met zorgpartner CM
Ontdek GOODLIFE Borsbeek
Locatie

GOODLIFE Borsbeek
Schanslaan 51
2150 Borsbeek

Centraal gelegen en toch groen. Dit prachtige nieuwbouwproject met erkende assistentiewoningen ligt in het centrum van Borsbeek. De plannen voor een groene, autoluwe dorpsboulevard met voldoende ruimte voor voetgangers en fietsers, bieden bewoners mooie vooruitzichten.

U bevindt zich vlakbij de grote verbindingswegen en maakt eenvoudig gebruik van de bus, tram en metro.

U trekt er graag op uit? Geniet van de groene omgeving en breng een bezoekje aan Fort 2. Dit deel van de fortengordel rond Antwerpen bevindt zich op wandelafstand en ook de Sint-Jacobuskerk, met een beschermd orgel, is vlakbij. GOODLIFE Borsbeek is bovendien de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht.

Naast de mooie omgeving zijn ook alle praktische voorzieningen binnen handbereik. Met de zorgdiensten ter plaatse kunt u zonder zorgen genieten van het leven.

Informatie aanvragen

De projectspecialisten van REALIS beantwoorden graag al uw vragen.

Mail hen via contact@realis.be Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Woongebied en aanvullende voorschriften gp 14: art 1, §1° 5. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten en btw.
(4) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897