Henri Jaspar
BL!SS appartementen

Henri Jaspar

Henri Jaspar, Better Living in Serviced Style

Henri Jaspar is een prachtige residentie te Kraainem met een parktuin die aansluit op het Zoniënwoud. Het monumentale gebouw bestaat uit 34 villa-appartementen met een uitzonderlijk hoog niveau van afwerking, kwalitatieve woonervaring, enz. 
De huidige en toekomstige bewoners kunnen via het unieke BLISS concept genieten van tal van services zoals conciërge, administratieve ondersteuning, personal coach etc. Daarnaast zijn de shared spaces zoals een gezellige lounge, fitnessruimte en de prachtige parktuin een centraal deel van dit up and running project. Met 4.400 ha groen rond het project, ervaart men een oase van rust.  You are truly BLISSed at Henri Jaspar!
Er wordt voor alles gezorgd zodat de bewoner volop kan genieten van het leven. Een residentie waar jong en oud elkaar tegemoet komen.

De vraag naar zulke hoogstaande BLISS appartementen groeit exponentieel. U als investeerder, kan meesurfen op dit innovatieve BLISS concept.  BLISS created by REALIS, powered by Vulpia.

Bent u geïnteresseerd in een BLISS-flat om zelf in te wonen? Klik dan hier en ontdek wat dit project u te bieden heeft!

Geïndexeerd dusinflatiebestendig
Onmiddellijke inkomsten
Investeren in Henri Jaspar
Mensen blijven appartementen kopen of huren. Dat is een zekerheid, ook in onzekere tijden. Het BLISS concept is innovatief en is opgebouwd op basis van de exponentiële vraag naar kwalitatief vastgoed voor zowel jong als oud. U als investeerder kan daar op meesurfen. Ontdek de voordelen van Henri Jaspar.
Rendabel
Rendabel
 • Hoog aantoonbaar nettorendement
 • Onmiddellijk rendement1
 • Inflatiebestendige inkomsten door indexatie
 • Financiering met hefboomeffect mogelijk
 • Verlaagde 12% btw
 • Vrijstelling onroerende voorheffing
 • Meerwaardepotentieel gezien de exclusieve ligging
 • Potentieel groot huurpubliek dankzij BLISS concept
Veilig
Veilig
 • 3 jaar gewaarborgde inkomsten2
 • Geen risico op wanbetaling of leegstand
 • Samenwerking met solide partijen
 • Aankoop in volle eigendom
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Verhuur en beheer door professionele uitbater Meridia
 • Geen onverwachte kosten en lasten
 • Geniet van de voordelen van eigenaar, zonder de nadelen

BL!SS

 

 

Investeren in het innovatieve BLISS-concept

Het woonlandschap verschuift drastisch en bewoners willen steeds meer efficiëntie en gebruiksgemak. Een dak boven het hoofd is niet meer voldoende. Bewoners willen ontzorgd worden, diensten binnen handbereik hebben en wonen in een aangename, gezellige sfeer. Het BLISS-concept richt zich dan ook voornamelijk op deze doelgroep die een zeer brede vorm van ontzorging wensen binnen hun levenswijze. 

Enerzijds is er een ongelooflijk uitgebreid aanbod in diensten en ondersteuning en anderzijds zijn er talrijke shared spaces die fungeren als centraal ontmoetingspunt voor alle bewoners. 

Gezien de vraag naar zorgeloos en kwalitatief wonen en léven in een uniek kader in sneltempo groeit, is dit BLISS concept een schot in de roos. Verzilver een mooie investering die ook op lange termijn inspeelt op een evolutie. Voor de bewoner is BLISS een zorgeloos leven, voor de investeerder is BLISS een zorgeloze investering.

Investeren in het innovatieve BLISS-concept

 

Toplocatie aan het Zoniënwoud

Henri Jaspar
Brusselsesteenweg 304
1950 Kraainem

Wonen op deze plek is een privilege... Gelegen in een parktuin en grenzend aan het Zoniënwoud, komt de bewoner helemaal tot rust en dat vlakbij Brussel. Het project is zeer vlot te bereiken met de wagen alsook via de metro of de tram. Ook de bus stopt voor de deur, richting Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe en Leuven station. 

Met de wagen:

Centrum Stokkel (8 min) - centrum Kraainem (10 min) - centrum Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem) (9 min) - centrum Sint-Pieters-Woluwe (8 min) - Centrum Oudergem (7 min)

Door deze topligging is de vraag naar kwalitatieve huurappartementen zeer groot. Het meerwaardepotentieel is optimaal wat cruciaal is voor een eventuele latere doorverkoop.

Informatie aanvragen

Kom alles te weten over Henri Jaspar.
Onze Real Estate Investment Advisors beantwoorden al uw vragen, berekenen samen met u uw nettorendement en geven u een vrijblijvende rondleiding.
Maak nu uw afspraak!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: stedenbouwkundige vergunning, bestemming: woonpark-natuurgebied, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht mogelijk, geen dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften, mogelijk overstromingsgevoelig gebied, onroerend erfgoed: het (deel van) het goed is opgenomen in één van de inventarissen.

 

EPC: Primair energieverbruik (72 - 177 kWh/m²) - Energieklasse (A - B)

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gewaarborgd door de promotor gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039.

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.