Résidence Mésange
Appartementen

Résidence Mésange

Résidence Mésange: een investering op een toplocatie

Bij Résidence Mésange - dit zijn 27 nieuwbouwappartementen - geniet u als investeerder niet alleen van de huuropbrengst (1ste jaar gewaarborgd!), op lange termijn is er ook de meerwaarde van uw eigendom. Zeker omdat het project op een locatie gelegen is met een groeiend potentieel. Vottem biedt op dat vlak het beste van twee werelden:  vlakbij het kloppend hart van Luik en toch in een groene oase van rust. 
Hierbovenop bieden wij ook nog een uniek aanlooprendement1 aan, wat u als investeerder zelfs in de beginfase al meteen de nodige zekerheid geeft. Concreet betekent dit dat u vanaf het ondertekenen van de akte reeds inkomsten ontvangt en dit wanneer het gebouw nog maar in opbouw is! Voeg daar ook nog eens het mogelijke zorgeloze aspect qua verhuur en beheer aan toe, en u bent verzekerd van een sterke investering.

Hoognettorendement2
Straffemeerwaardedankzij slimme locatie
Prijzen vanaf3€144.558
Dit is waarom!

1.    Groen en rust …
 
Résidence Mésange, dat zijn 27 comfortabele nieuwbouw appartementen op de nieuwe site Parc d'Elise in Vottem, waar in totaal zes prachtige gebouwen worden opgetrokken. De appartementen - gelegen op een domein van 4 ha - zijn omgeven door een parktuin met karaktervolle beuken, esdoorns en berken. 

2.    … En toch vlakbij alles

Dit project ligt vlakbij het centrum van Vottem, op een boogscheut van Luik. Een apotheker, slager, winkels, een grote supermarkt en restaurants- zijn op wandelafstand te bereiken. Het project is vlakbij de afrit van de E313 gelegen en is dus een uitstekende uitvalsbasis. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens bijzonder goed. Er is zelfs een bushalte voor de deur en een treinstation op 4 km afstand. Stuk voor stuk troeven die huurders aantrekken. 

3. Het bruisende Luik is al even dichtbij

En niet onbelangrijk: Luik ligt op een paar kilometers van Vottem. Dat is niet onbelangrijk voor u als investeerder, want de laatste jaren werd er fors geïnvesteerd in het Luikse stadscentrum en in de infrastructuur. Met alle positieve gevolgen vandien. 
 
4.    Zorgeloos en helemaal op maat
 
Investeren in Résidence Mésange betekent trouwens op uw eigen tempo instappen in één van onze zorgeloze formules. Telkens geniet u een mooi rendement, maar u kiest zelf hoeveel u van de verhuring en het beheer uit handen geeft. Wil u de administratie, de opvolging en het beheer aan een professionele partij overlaten. Dat kan, aan u de keuze.

Résidence Mésange
Geniet nu van het unieke aanlooprendement!
Maak een afspraak om alles te weten te komen over dit investeringsproject
Investeren in Résidence Mésange betekent toprendement
Rendabel
Rendabel
  • Aantoonbaar nettorendement1
  • Uniek aanlooprendement1
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Grote, groeiende huurmarkt dankzij toplocatie
  • Geïndexeerde huurinkomsten dus inflatiebestendig!
Veilig
Veilig
  • Gewaarborgde huurinkomsten voor jaar 1 vanaf voorlopige oplevering4
  • Realistisch zicht op meerwaarde dankzij uitstekende ligging
  • Aankoop in volle eigendom
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Verhuur en beheer mogelijk door professionele partner
  • Samenwerking met solide partijen (aannemers, promotor, ...)
Ontdek Résidence Mésange
Investeren in Herstal: het belang van locatie!

Résidence Mésange
Rue Visé-Voie
4041 Vottem (Herstal)

Regio Luik kent een groeiende huurmarkt én heeft heel wat meerwaarde te bieden, letterlijk en figuurlijk. Niet voor niets investeerden de Europese Unie, de Belgische overheid en de Waalse regering er de jongste tijd fors in infrastructuur. Kijk maar naar het TGV-station Liège-Guillemins en winkelcentrum Mediacité. Maar ook grote bedrijven, zoals internetgigant Alibaba,  en start-ups vestigen zich er massaal omwille van de strategische ligging.  
Het potentieel in deze regio wordt mettertijd groter, wat het interessant maakt voor investeerders. Van REALIS mag u verwachten dat we daar slim op inspelen. Als marktleider zetten we namelijk al meer dan 20 jaar de krijtlijnen uit en wordt er ook extra ingezet op prachtige residentiële projecten, zoals Résidence Mésange. 
 

Informatie aanvragen

Kom alles te weten over Résidence Mésange!
Onze projectspecialisten beantwoorden al uw vragen, berekenen samen met u uw nettorendement en geven u een vrijblijvende rondleiding.
Maak nu uw afspraak!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt - Bestemming : woongebied  - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig 

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar  o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Exclusief kosten en btw.

(4) Gegarandeerd door de promotor gedurende looptijd contract.
 

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.