Residentie Arthur - Assistentiewoningen
Zorgeloos wonen
in de groene gordel

Moderne erkende assistentiewoningen te koop in Sint-Genesius-Rode

Residentie Arthur is een modern woonproject dat 52 erkende assistentiewoningen telt1. De residentie bevindt zich in een groene verkeersvrije omgeving op slechts enkele minuten van het centrum van Alsemberg en Sint-Genesius-Rode. Bewoners van de residentie genieten van een waaier aan zorg- en comfortdiensten die een leven zonder zorgen garanderen. Wie nood heeft aan ontspanning, vindt de nodige rust in het parkgebied aan de overzijde van het domein. Daarnaast worden er wekelijks heel wat activiteiten georganiseerd waarbij de bewoners een leuke uitstap doen of gewoon gezellig samen zijn. Een nieuwe thuis of uitzonderlijke investeringskans? U vindt het ongetwijfeld in dit project!

12%Verlaagd btw-tarief1
Vanaf5,84%Nettorendement 2
Gewaarborgde 3verhuurgarantie
Zorgeloos wonen, genieten van zorg en diensten op maat
De bewoners van Residentie Arthur genieten van ondersteuning, talloze services en zorg, maar vooral van de vrijheid die ze zoeken. Zo voelen ze zich niet alleen thuis, maar worden ook geholpen wanneer nodig. In Residentie Arthur kan men indien gewenst immers steeds op de ondersteunende services van zorgpartner Assist rekenen, expert in beheer en verhuur van erkende assistentiewoningen.

24/7 noodoproepsysteem in elke flat

Aanwezige woonassistent die coördinatie en administratie op zich neemt

Organisatie van sociale en culturele activiteiten om een actief sociaal leven te bevorderen

Crisis- en overbruggingszorg

Naast de uitgebreide basisdienstverlening kunnen de bewoners ook gebruik maken van optionele diensten, professioneel verzorgd door Assist. Alleen gebruikte diensten worden aangerekend.

Thuisverpleging, maken van afspraken bij arts, apotheker, kinesist, ..., advies voor zorg en diensten, kapper, manicure, pedicure, klusjesdienst, wassen, strijken en huishoudhulp, verhuishulp, vervoer en begeleiding, boodschappen aan huis, maaltijden aan huis of kookhulp, ...

Residentie Arthur - assistentiewoningen
Ontspannen wonen in het groene Rode

Sint-Genesius-Rode maakt deel uit van het heuvelachtige en beboste gebied tussen Zenne en Zoniën. Met een groot deel van het Zoniënwoud op gemeentegebied, is Sint-Genesius-Rode een erg groene gemeente. De omgeven natuur zorgt voor rust, dus wie een relaxt leven zonder zorgen nastreeft, vindt zeker wat hij zoekt in Residentie Arthur.

De residentie bevindt zich niet enkel op een centrale, toch rustige locatie, maar heeft ook een prachtige tuin waar het heerlijk verpozen is.

Een praatje slaan? Dat kan in de gemeenschappelijke ruimte, waar bewoners elkaar ontmoeten, of op het terras, genietend van een drankje. Ook tijdens de vele activiteiten kunnen bewoners elkaar leren kennen in een ongedwongen sfeer.

Een waardevolle investering voor de toekomst1
Investeren in één of meerdere assistentiewoningen van Residentie Arthur rijmt met zicht op een aantrekkelijke meerwaarde. Vastgoed is tastbaar en zeker, op korte en lange termijn. U kan de woning indien gewenst ook tijdelijk verhuren en er later zelf uw intrek in nemen. Kiezen voor Residentie Arthur is kiezen voor vastgoed met een rendement, maandelijkse huurinkomsten en latere meerwaarde na verkoop.
Rendabel
Rendabel
 • Hoog aantoonbaar nettorendement 2
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Aankoop in volle eigendom
 • Mogelijkheid tot eigen gebruik
 • Verlaagd btw-tarief van 12% op constructie1
 • Vrijstelling op de onroerende voorheffing1
 • Realistisch zicht op meerwaarde door uitstekende locatie
Veilig
Veilig
 • Verhuurgarantie 3
 • Een stabiel, zorgzaam en kapitaalkrachtig huurpubliek
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen
 • Verhuur en beheer door de professionele zorgpartner Assist
Residentie Arthur - Assistentiewoningen
Prijzen vanaf € 205.350(excl. btw en kosten)
Ontdek Residentie Arthur - Assistentiewoningen
De erkenning als kwaliteitsgarantie voor bewoners en eigenaars.

De assistentiewoningen van Residentie Arthur zijn niet alleen gekenmerkt door het RIS-kwaliteitslabel van REALIS, maar zullen ook de erkenning van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid krijgen. Deze erkenning garandeert een kwalitatieve zorg- en dienstverlening conform de strenge wettelijke normen die hiermee gepaard gaan. Hiermee biedt Residentie Arthur een toegankelijke, drempelluwe omgeving waar levenslang, comfortabel en zelfstandig wonen niet enkel een droom is, maar ook realiteit wordt. Voor eigenaars brengt de erkenning naast kwaliteitsgarantie ook enkele fiscale voordelen met zich mee zoals een verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie. Bovendien bent u als eigenaar van een erkende assistentiewoning vrijgesteld van onroerende voorheffing 1.

Ideale ligging en optimale bereikbaarheid.

Residentie Arthur
Hallesesteenweg 70 – 72 – 74
1640 Sint-Genesius-Rode

"Ontdek de rijkdom aan natuur die Sint-Genesius-Rode te bieden heeft en geniet van de groene omgeving."

Op een boogscheut van de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het stadscentrum van Alsemberg vindt u de centraal gelegen Residentie Arthur. Het woonproject is niet alleen gemakkelijk bereikbaar met de wagen via de Ring (R0), maar ook het openbaar vervoer brengt u in een mum van tijd ter plaatse.

In de nabije omgeving bevinden zich talloze supermarkten zoals Colruyt, Lidl, Aldi en Delhaize. Ook verschillende banken, apotheken en het CM-kantoor zijn op enkele minuten wandelen. Echte cultuurliefhebbers vinden dan weer gegarandeerd iets in hun gading bij de openbare bibliotheek, het cultureel centrum of gewoonweg in het stadscentrum van Alsemberg.

Sportievelingen kunnen zich uitleven met de fiets of te voet in de groene omgeving of rijden op vijf minuten naar het dichtstbijzijnde zwembad. Trek in een snelle hap of een uitgebreid diner? Geen probleem, er zijn absoluut genoeg eetgelegenheden in de buurt.

Informatie aanvragen

Bekijk de maquette van Residentie Arthur op afspraak

Prijzen vanaf € 205.350 4.
Ziet u toekomst in de erkende assistentiewoningen in het groene en bruisende Sint-Genesius-Rode?
De projectspecialisten van REALIS beantwoorden graag al uw vragen.

Mail hen via contact@realis.be Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Gewestplan: woonparken woongebied dienstverleningsgebied, RUP: zone voor residentieel wonen, gemengde woon/werkzone. Geen voorkooprecht. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen verkavelingsvergunning.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.
(4) Excl. kosten en btw.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897