Henri Jaspar
Henri Jaspar, Better Living in Serviced Style

Henri Jaspar is een prachtige residentie te Kraainem met een parktuin die aansluit op het Zoniënwoud. Het monumentale gebouw bestaat uit 34 villa-appartementen met een uitzonderlijk hoog niveau van afwerking, kwalitatieve woonervaring, enz. 
De huidige en toekomstige bewoners kunnen via het unieke BLISS concept genieten van tal van services zoals conciërge, administratieve ondersteuning, personal coach etc. Daarnaast zijn de shared spaces zoals een gezellige lounge, fitnessruimte en de prachtige parktuin een centraal deel van dit up and running project. Met 4.400 ha groen rond de residentie, ervaart men een oase van rust.  You are truly BLISSed at Henri Jaspar!
Er wordt voor u en voor alles gezorgd zodat u volop kan genieten van het leven. Een residentie waar jong en oud elkaar tegemoet komen.

BLISS created by REALIS, powered by Vulpia.

Bent u geïnteresseerd in een BLISS-flat als investering? Klik dan hier en ontdek alle voordelen.

Rustig wonen aan hetZoniënwoud
High-endgeservicede thuis

BL!SS

Wonen én leven in dit innovatieve BLISS-concept

Het woonlandschap verschuift drastisch en bewoners willen steeds meer efficiëntie en gebruiksgemak. Een dak boven het hoofd is niet meer voldoende.  U wilt ontzorgd worden, een uitgebreid dienstenaanbod binnen handbereik hebben met oog voor milieu- en maatschappelijk verantwoord wonen in een aantrekkelijke sfeer en concept. You go there to live, enjoy and make memories, not to forget them!

Het is een high-end op maat geservicede thuis met de sociaal en geconnecteerde levensstijl die u zelf wenst. Een manier van wonen met het niveau dat harde werkers, die zich bewijzen of bewezen hebben, dan ook verdiend hebben. Kortom, een perfect nest van waaruit u niets anders moet doen dan genieten, en de anderen zorgen voor de rest. BLISS biedt het allemaal, een eigen private "ZEN-retreat" zo rustgevend of zo levendig als u zelf wenst tussen levensgenieters op het niveau dat u gewoon bent.

Enerzijds is er een ongelooflijk uitgebreid en betaalbaar aanbod aan diensten en ondersteuning en anderzijds zijn er talrijke shared spaces die fungeren als centraal ontmoetingspunt.  

Gezien de vraag naar zorgeloos en kwalitatief wonen en léven in een uniek kader in sneltempo groeit, is dit BLISS concept een schot in de roos. 

Woon op maat van uw wensen, vandaag en morgen!

Wonen in het innovatieve BLISS-concept

 

Maak kennis met de villa-appartementen

 

Residentie Henri Jaspar is een hoog kwalitatief project met karakter. In dit monumentale gebouw bevinden zich 34 villa-appartementen waaronder lofts met hoge plafonds. Bovendien kan u genieten van tal van faciliteiten zoals een luxueuze lounge, een brasserie, een fitnessruimte en een conciërge die er altijd voor u is.

Omwille van de architecturale waarde is het gebouw geïnventariseerd als cultureel erfgoed. De renovatie gebeurde dan ook met respect voor de unieke bouwstijl, met de ambitie om van Henri Jaspar een icoon te maken. 

Henri Jaspar heeft een grote variatie aan woningtypes. De bewoonbare oppervlakte van de flats varieert tussen 64m²  en 131m².  Elk appartement beschikt telkens over één of twee slaapkamers, een ruime badkamer, een woonruimte met zithoek en een open  hoogkwalitatieve keuken. Daarnaast genieten de meeste villa-appartementen van een terras en een privatieve opbergruimte. Een extra berging en een ondergrondse parking zijn optioneel. 
U kan genieten van een zeer brede waaier aan services die betaalbaar zijn én on demand in een adembenemend kader met luxefaciliteiten. U hoeft zich nergens meer van aan te trekken. De residentie biedt alles wat u zich wensen kunt en meer. Wij zorgen voor u, en voor alles. Zodat u voluit kan genieten van het leven. 

Henri Jaspar heeft alle troeven in huis: een klassevolle uitstraling, een top service op maat en dat alles op een absolute topligging. 

Wenst u de modelappartementen te bezoeken? Dat kan! Maak hieronder een afspraak en de projectspecialist leidt u graag rond en beantwoordt al uw vragen.

Indien u echter een villa-appartement wenst te huren en niet te kopen, neem dan contact met ons op. 

 

Toplocatie aan het Zoniënwoud

Henri Jaspar
Brusselsesteenweg 304
1950 Kraainem

Wonen op deze plek is een privilege... Gelegen in een parktuin en grenzend aan het Zoniënwoud, komt de bewoner helemaal tot rust en dat vlakbij Brussel. Henri Jaspar combineert het gemak van dichtbij de stad te wonen en een gevoel van ruimte en groen. De weidse buitenomgeving geeft zuurstof in een oase van rust. De villa-appartementen bevinden zich in een rustige en residentiële wijk en zijn zeer vlot te bereiken met de wagen alsook via de metro of de tram. Ook de bus stopt voor de deur, richting Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe en Leuven station. 

Met de wagen:

Centrum Stokkel (8 min) - centrum Kraainem (10 min) - centrum Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem) (9 min) - centrum Sint-Pieters-Woluwe (8 min) - Centrum Oudergem (7 min)

In Kraainem zijn er 2 gemeentelijke basisscholen GBS De Klimboom en Ecole Diabolo alsook een Vrije basisschool het Heilig Hart van Stokkel.

Informatie aanvragen

Kom alles te weten over Henri Jaspar.
Onze Real Estate Investment Advisors beantwoorden al uw vragen, berekenen samen met u uw nettorendement en geven u een vrijblijvende rondleiding.
Maak nu uw afspraak!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: stedenbouwkundige vergunning, bestemming: woonpark-natuurgebied, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht mogelijk, geen dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften, mogelijk overstromingsgevoelig gebied, onroerend erfgoed: het (deel van) het goed is opgenomen in één van de inventarissen.

EPC: Primair energieverbruik (72 - 177 kWh/m²) - Energieklasse (A - B)

Voorwaarden op aanvraag.
 

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.