Résidence Mésange
Résidence Mésange, dat is het beste van twee werelden

Dit woonproject biedt 27 comfortabele nieuwbouw appartementen op de nieuwe site Parc d'Elise in Vottem, waar in totaal zes prachtige gebouwen worden opgetrokken. De omgeving biedt de nodige rust en geeft uitzicht op een groene oase. Om u maar een voorbeeld te geven: de appartementen zijn gelegen op een domein van 4 hectare en worden omringd door een parktuin met karaktervolle beuken, esdoorns en berken. Tegelijkertijd ligt dit project op amper een aantal kilometers van Luik en voelt u de nabijheid van een bruisende stad.

Alle faciliteiten in de buurt
Prijzen vanaf1€ 144.558
Gelegen in een groene oase
Résidence Mésange Appartements

Zich ergens thuis voelen, dat is een kwestie van gevoel. Van ergens toekomen, rondkijken, en denken ‘ja, hier is het goed’. Maar er spelen ook objectieve criteria, zoals de faciliteiten in de omgeving en een ruim terras. Die combinatie vindt u terug in Résidence Mésange. 

De één-,  twee of drieslaapkamerappartementen in Résidence Mésange kan u inrichten naar eigen smaak. Ze hebben een open indeling met een ruime woonkamer en veel lichtinval. De woonkamer en keuken spelen in elk appartement een centrale rol. Heerlijk genieten van een goed glas wijn, lekker koken, een goed boek lezen? Bij Résidence Mésange vloeit het allemaal in elkaar over.

En vanop uw gezellig (hoek)terras geniet u van de rustige, natuurrijke omgeving met een open blik naar het prachtige “Parc d’Elise”. Veel beter kan goed wonen niet worden. 
 

De aantrekkingskracht van Luik
De regio Luik wint al een hele tijd aan aantrekkingskracht, en dat zowel bij mensen die er willen wonen als bij investeerders. Het is alleszins geen toeval, want de regio onderging op alle vlakken een grote transformatie en er is nog een pak potentieel op komst. De Europese Unie, de Belgische overheid en de Waalse regering investeerden er de jongste tijd fors in infrastructuur. Kijk maar naar het TGV-station Liège-Guillemins en winkelcentrum Mediacité. Knap werk! Maar ook bedrijven, zowel grote spelers als start-ups, vestigen zich er massaal omwille van de strategische ligging. Dus ja, ook dat bepaalt wat goed wonen is.
Ontdek Résidence Mésange
In alle rust genieten nabij een levendige stad

Résidence Mésange
Rue Visé-Voie
4041 Vottem (Herstal)

Résidence Mésange ligt vlakbij het centrum van Vottem, op amper een paar kilometers van Luik. Een apotheker, slager, winkels, een grote supermarkt en restaurants zijn op wandelafstand te bereiken. Het project is vlakbij de afrit van de E313 gelegen en heeft een goede verbinding met Namen (45 min) en Brussel (1 u).  

Er is een bushalte (lijn 71) aan Parc d’Elise en u kan Luik eenvoudig en snel bereiken via het openbaar vervoer. Er is zelfs een treinstation op 4 km afstand. Stuk voor stuk troeven die het hier goed wonen maken. En niet zover van het project is zelfs een lagere en een middelbare school gelegen, net zoals er ook sportterreinen vlakbij zijn.

Informatie aanvragen

Ontdek nu uw droomappartement in Résidence Mésange en maak een afspraak met onze projectspecialisten!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt - Bestemming : woongebied -  Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig

(1) Voorwaarden op aanvraag. (2) Excl. kosten en btw.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039.

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.