ZuiderZand
ZuiderZand, duurzaam wonen op een groene locatie

Maak kennis met de nieuwe villa-appartementen van het nieuwbouwproject ZuiderZand. De vraag naar kwalitatieve appartementen is significant en zeker die appartementen die Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn. Naast het duurzame aspect zorgt de prachtige parktuin voor de nodige portie rust en natuur. 

Maak een afspraak met één van onze sales advisors ! Bel naar het gratis nummer 0800 92 000 voor een vrijblijvende afspraak.

Bent u geïnteresseerd in dit project als investeerder? Kijk dan hier voor meer informatie.

BENappartementen
Oase vanrust
omringd doorgroen
ZuiderZand is relax en duurzaam wonen
ZuiderZand staat voor een duurzaam en architecturaal hoogwaardig woonproject. Naast de moderne appartementen is er ook gedacht aan de groene inkleding rond het project. Deze groene rand zorgt voor privacy en de gezellige tuinpaden en wadi nodigen uit tot een wandelingetje. Één zaak is zeker: dit wordt dé groene oase van de straat.

Ruime 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen
Luxueuze penthouses op het 3e verdiep
Alle appartementen met terras 
Lichtrijke appartementen, grote raampartijen
Ondergrondse verdieping voor autostaanplaatsen, fietsenstalling & individuele bergingen 
Gebruik van de allernieuwste technieken en materialen
Bezoekersparking
Zone voor pakjes in de gemeenschappelijke buitenruimte
Groene omgeving 

Prijzen vanaf € 230.047 excl. btw en kosten. Nu aan maar 6% btw indien u aan de wettelijke voorwaarden1 voldoet! Berging en autostaanplaats zijn verplicht bij aan te kopen.

Maak hieronder een afspraak en ontdek dit unieke project. 

Bijna Energie Neutrale Appartementen

De BEN-appartementen hebben een E-peil van E30 of lager en verbruiken bijgevolg weinig energie. De duurzame aanpak met oog voor de toekomst zorgt ervoor dat uw appartement zijn waarde behoudt. De appartementen hebben vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Met deze duurzame oplossing zijn de appartementen voorzien voor de toekomst.

Wat betekent BEN voor u?

50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing;
Lage energierekeningen wegens hernieuwbare energie;
Gunstige kredietvoorwaarden;
Een verhoogd leefcomfort en een gezonder leefklimaat door een bijzonder gunstig E-peil.

ZuiderZand

De L-vorm van de twee gebouwen zorgt voor zuurstof en een speelse indeling. Het project is ingesloten door de Hulsterweg en de Zandstraat. U bent dus 100% zeker van privacy en rust, want er kan niks meer gebouwd worden naast uw nieuwe stekje. 

Dankzij de ondergrondse parking heeft u ook geen last van auto's en blijft er meer ruimte over voor de gemeenschappelijke tuin: een rustig oord voor elke bewoner, jong of oud. Uw fiets kan u dan weer kwijt op de gelijkvloerse fietsenstalling.

Ontdek ZuiderZand
Wonen in Tessenderlo, een levendige middelgrote stad

Adres
Hulsterweg 25

3980 Tessenderlo

Tessenderlo is een levendige middelgrote stad die in volle dynamiek is, met veel werkgelegenheid, winkels en scholen. En daarvoor hoeft u de auto niet altijd te nemen. Met de fiets bent u op een paar minuten in het centrum en het openbaar vervoer stopt vlak voor de deur.

De locatie biedt heel wat voordelen, namelijk alle faciliteiten zijn vlakbij. Het openbaar vervoer stopt vlak voor de deur en met de wagen bent u in 5 minuten aan de oprit van de autostrade (E313), welke u vlot brengt naar de steden Hasselt of Antwerpen.

Informatie aanvragen

Kom alles te weten over ZuiderZand.
Onze projectspecialisten beantwoorden al uw vragen en geven u een vrijblijvende rondleiding.
Maak nu uw afspraak!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt - Woongebied met landelijk karakter - Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingsvergunning 

(1) Voorwaarden op aanvraag.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Belgium nv, Desguinlei 100 Bus 2, 2018 Antwerpen BIV 502.039.

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.