YUST - citylofts

Crisisbestendig investeren? Welkom bij REALIS!

Dankzij DIRECTE, gewaarborgde rendementen en daadkrachtige solvabele partners kan u er van op aan dat uw investering crisisbestendig is én blijft! De REALIS-projecten bewezen de laatste maanden al tegen de crisis op te kunnen. Bovendien biedt REALIS enkel projecten aan die voorzien in residentiële basisbehoeften, die dus nooit wegvallen. Wonen, studentenflats, zorgcentra en herstelverblijven op slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit!

KOM MEER TE WETEN OVER DIT CORONA-PROOF PROJECT

De laatste decennia is er op demografisch vlak heel wat veranderd in Vlaanderen. Het aantal inwoners in de grootsteden steeg aanzienlijk, de nieuwe generaties trouwen tegenwoordig pas later en ook een gezin wordt vaak later gesticht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een hele grote groep mensen wilt verblijven in een Vlaamse grootstad. Een uitdaging voor REALIS en een rendabele investeringskans voor u! Investeer in YUST, een urban lifestyle project in hartje Antwerpen en ontvang huurinkomsten vanaf de eerste dag, met een garantie op inkomen van 30 jaar.

The solution is YUST around the corner

Met het vastgoedproject YUST (Young Urban Style) lanceren ontwikkelaar Gands en vastgoedmakelaar REALIS een ongezien concept op de Belgische vastgoedmarkt1. YUST speelt perfect in op de stijgende vraag naar urban lifestyle projecten met smart services en community spaces op toplocaties en is de ideale investering in de toekomst.  

 • Innovatief totaalconcept in hartje Antwerpen
 • YUST Citylofts
 • Zorgeloos door beheer & verhuur via professional
 • Heel wat uitzonderlijke investeerdersvoordelen en garanties
 • Naar bewezen internationale succesprojecten in Amsterdam, Berlijn, Londen...
 • LAATSTE 2 units!
concept metbewezen succes
inkomsten 2onbelast
onmiddellijkegewaarborgde inkomsten3

Belevingsgericht investeren
De succesformule van de toekomst
YUST biedt een unieke kans voor u als moderne investeerder door in te spelen op de veranderende verwachtingen op de markt en van nieuwe generaties millenials en generation Z’ers. Dankzij deze aanpak, kunnen REALIS en ontwikkelaar GANDS ongeziene investeringsvoordelen verbinden aan de citylofts.
Toekomstgericht totaalconcept

De citylofts van YUST zijn enorm populair bij millenials en jongere generaties dankzij hun duurzaamheid, shared spaces en smart services. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar meer kwaliteit en services combineert YUST modern vastgoed met generatiegerichte diensten. YUST speelt onder andere in op de nieuwste trends van vandaag en morgen: sharing economy, mobile offices, alternative mobility…

Een future proof concept? Dat vindt u bij YUST in hartje Antwerpen.

YUST SMART SERVICES

Zowel bewoners als bezoekers kunnen in YUST gebruik maken van de smart services, beschikbaar via een smartphone-app die speciaal voor dit community minded concept ontwikkeld werd.

Alternative mobility
Verhuur van elektrische wagens en fietsen & gratis gebruik van de laadpunten van YUST

Bringme Box
Eenvoudig en veilig online bestellingen ontvangen via Bringme Box, met handige applicatie.

Shared transport
Zowel openbaar vervoer als fietsverhuurpunten op wandelafstand.

Laundromat
Wasmachines met laag verbruik.

YUST SHARED SPACES

In de shared spaces kunnen de YUST-gasten – samen met hun genodigden – heerlijk genieten van een gezonde lunch of diner in het restaurant, of een streepje zon meepikken op het rooftop-terras. Ook in de gemeenschappelijke zithoeken, lounges en in de patio vinden gasten de nodige rust en ruimte. Bovendien zijn er ook polyvalente ruimtes die gehuurd kunnen worden voor events. Werken kunnen de YUST-gasten dan weer in de lichtrijke, rustige co-working spaces.

Community spaces
Gezellige lounge, zithoek en prachtig rooftop-terras voor ontspanning of occasionele events.

Co-working spaces
Rustige, lichtrijke werkruimte voor gegarandeerde productiviteit.

Restaurant
Heerlijk ontbijt, lunch en dinner in het sfeervolle restaurant .

Polyvalente ruimtes
Zalen voor concerten, exposities, seminaries, yogalessen, meditatie…

Ontdek YUST - Young Urban Style

Meer over YUST...

HOE WERKEN REALIS EN GANDS SAMEN?

REALIS lanceert samen met ontwikkelaar Gands een ongezien concept op de Belgische vastgoedmarkt. Benieuwd naar het unieke vastgoedproject dat uit deze samenwerking voortvloeide? Ontdek het innovatieve YUST in het onderstaande filmpje.

WAT MAAKT YUST ZO UNIEK?

Heel wat mensen zijn op zoek naar een verblijf met net dat tikkeltje meer, liefst met all-in diensten en dicht bij alle hotspots. YUST zet stevig in op mobiliteit en extra services. Hoe? Ontdek het in het filmpje.

HOE BETAALBAAR EN INNOVATIEF WONEN IN ALLE LUXE?

YUST is meer dan alleen betaalbaar wonen in hartje Antwerpen, het is innovatie! In de talloze shared spaces van het pioniersconcept vinden de bewoners het verlengde van hun privéruimte – verspreid over wel 1200 m2. Maak verder kennis met verschillende smart services en de meest recente bouwtechnieken!

WAT IS UW VOORDEEL?

Op basis van succesvolle buitenlandse projecten, lanceert REALIS het pioniersproject YUST! De vastgoedformule van de toekomst, uitgebreide investeringsvoordelen én terugkoopgarantie? Yes, we can!

WAT ZIJN UW MOGELIJKHEDEN?

Kunt u niet wachten tot de opening? De bouw van het vastgoedproject YUST loopt als een trein én u kunt uw investering nu al verzekeren. Maak hier kennis met de verschillende investeringsmogelijkheden!

 
 
YUST - citylofts
YUST A CITYLOFT XL

Wie investeert in YUST, investeert in YUST A CITYLOFT. De citylofts zijn uiterst modern en gezellig ingericht en beschikken over een eigen badkamer met alle sanitaire voorzieningen. Dankzij de doordachte architectuur wordt de oppervlakte optimaal gebruikt en is er heel wat daglicht. De citylofts bevinden zich op de bovenste verdiepingen van het pand. Naast de citylofts vindt u er heel wat community spaces en services op de gelijkvloerse verdieping. Op de bovenste verdieping geniet u op het dakterras van een prachtig uitzicht over de skyline van Antwerpen.
 

Duurzaamheid als key element
YUST zet ook stevig in op duurzaamheid. Met milieubewuste grondstoffen en materialen dragen we bij aan een betere wereld:

 • Zonnepanelen op het dak voorzien de Tesla Powerwall van energie
 • Gemeenschappelijke delen voorzien van LED-verlichting
 • Oplaadpunten voor auto's en fietsen en laagspanningsstopcontacten

Antwerpen, de metropool van Vlaanderen

De centrale ligging van het YUST-project binnen de Singel is perfect voor het metropolitane publiek in de stad. In minder dan een kwartier fietsen is er enorm veel te vinden, te bezoeken en te ontdekken.

YUST (Young Urban Style)
Coveliersstraat 2
Antwerpen

YUST

 
 • Centraal station Antwerpen (10 min. met de fiets)
 • Berchem station (5 min. met de fiets)
 • Luchthaven Deurne (15 min. met de fiets)
 • Velo-Antwerpen
 • De Lijn (tram 7, 15, 6, 2) (bus 17, 30, 191, 507)
 • Fosbury & sons co-working space (1 min. te voet)
 • De Koninck belevingscentrum (1 min. te voet)
 • Black Smoke (1 min. te voet)
 • The butcher's son (1 min. te voet)
 • Velodome + De Pelgrim (1 min. te voet)
 • Wild Jo’s Market (2 min. te voet)
 • The Jane (7 min. te voet)
 • Het Groen Kwartier (7 min. te voet)
 • PAKT (7 min. te voet)

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) O.b.v. huidige fiscale wetgeving en cf. ruling d.d. 22/08/17. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.
(4) Onder de vorm van een verkoopoptie.
(5) O.b.v. het contract met de uitbater.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.