YUST Brussels
YUST Brussels, de ultieme opvolger van de succesprojecten in Antwerpen en Luik!

De laatste decennia is er op demografisch vlak heel wat veranderd in België. Het aantal inwoners in de grootsteden steeg aanzienlijk, de nieuwe generaties trouwen tegenwoordig pas later en wonen dus langer alleen. Bovendien zijn er terug meer mid-term zakenverblijven dan ooit, nog versterkt door de nieuwe generatie van Digital Nomads. Het is dan ook niet toevallig dat de eerste YUST-en, die daar de perfecte invulling aan geven, een daverend schot in de roos waren! En als klap op de vuurpijl is die vraag het grootst in onze Europese Hoofdstad. Ontdek YUST Brussels!

Kom naar het event op zaterdag 17 juni!

Schrijf u hier in.

Geïndexeerd nettorendement23,9%
Bewezenconcept
30 jaargewaarborgde inkomsten4
The solution is right around the corner

Een oplossing van REALIS & Partners, en een rendabele investeringskans voor u! Want wie investeert in YUST, investeert in een bewezen urban lifestyle concept waar de gelukkige huurders massaal komen verblijven in hun state-of-the-art flat in hartje Brussel omgeven door talrijke inhouse smart services en community spaces. Alles gerealiseerd met de meest vernieuwende technieken tot en met verbeterde luchtkwaliteit die letterlijk constant in het project wordt gepompt! Dus niet onbelangrijk ook  een milieu- en energieverantwoorde investering.  

Ook in deze YUST krijgt u een garantie op contractueel gewaarborgd, geïndexeerd en dus inflatiebestendig inkomen van maar liefst 30 jaar! 4  Althans voor wie zo lang wil blijven profiteren van wat waarschijnlijk kan worden beschouwd als de beste ‘stenen kasbon’ van het moment. Korter kan immers ook, want wie wil kan via REALIS zijn voordelen gerust doorverkopen, wat anderen die een cash behoefte hadden, deden. Maar wie bij voorkeur toch ten volle van de mooie rit van 30 jaar wenst te genieten, kan op het einde ervan bovendien een terugkoopgarantie uitoefenen aan een minimale waarde die netjes boven uw eigen investering ligt. En dat is slechts een extra vangnet om de veiligheid hard te maken. Want u zal er door het uitzonderlijke zicht op meerwaarde ingevolge de Smart Location met de mede-investeerders naar alle waarschijnlijkheid veel meer kunnen van maken. Maar dat beslist u gewoon zelf over uw eigen YUST-flat(s). 

En dan natuurlijk al die mooie jaren van voorafgaand rendement niet te vergeten, waar die eventuele meerwaarde niet eens in vervat zit. Geen meerwaarde is de typische realis-tische redenering om vanuit te gaan, maar dat de kans groot is dat u in die zin van een stevige extra zal kunnen genieten, mag stiekem wel een verantwoorde en concrete koop zijn. Het hele project concept en de ligging kennen namelijk echt hun gelijke niet! 

Na de succesvolle projecten YUST Antwerpen en Luik, is het dan nu de beurt aan de moeder aller City Flat projecten: YUST Brussels. Maar liefst 145 investeerders gingen u reeds voor in de vorige YUST-projecten.

Belevingsgericht investeren
De succesformule van de toekomst
YUST biedt een unieke kans voor u als moderne investeerder door in te spelen op de veranderende verwachtingen op de markt van de nieuwe generaties millenials en generation Z’ers. Dankzij dit vooruitstrevend inzicht kunnen we ongeziene investeringsvoordelen verbinden aan de City Flats. Om te wonen is YUST (enkel) beschikbaar als een woonservice voor de vertroetelde huurders, terwijl om te kopen YUST (enkel) een puur investeringsproduct is met verregaande ontzorging ‘the REALIS way’. Prijzen al vanaf € 210.893 excl. de (geringe) btw en schrijfkosten.
Rendabel
Rendabel
 • Netto geïndexeerd rendement 3,9%2
 • Netto want aantoonbaar vrijgesteld van belastingen voor particulieren3
 • 30 jaar contractueel gewaarborgde inkomsten4
 • Inflatiebestendige want geïndexeerde inkomsten
Veilig
Veilig
 • 30 jaar waarborg maar herverkoopbaar en terugkoopgarantie5
 • Solvabele en gerenommeerde uitbater met bewezen track record
 • Uitverkochte en volzette zusterprojecten
 • Toplocatie met uitzonderlijk zicht op meerwaarde
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Volautomatisch verhuur & beheer... u doet zelf ... niets!
 • Totale ontzorging inbegrepen, incl. beheer van onderhoud, herstellingen en administratie door topspecialisten
 • Nul zorgen
 • Het geld komt op uw rekening, het concept doet de rest
Toekomstgericht totaalconcept

De City Flats van YUST zijn enorm populair bij millenials en jongere generaties dankzij hun duurzaamheid, shared spaces en smart services. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar meer kwaliteit en services combineert YUST modern vastgoed met generatiegerichte diensten. YUST speelt onder andere in op de nieuwste trends van vandaag en morgen: sharing economy, mobile offices, alternative mobility, you name it…

Een echt futureproof totaalconcept? Dat vindt u bij YUST in hartje Brussel en dit naar bewezen internationale succesprojecten in Antwerpen, Luik, Amsterdam, Berlijn, Londen, ...

YUST SMART SERVICES

Zowel bewoners als bezoekers kunnen in YUST gebruik maken van de smart services, beschikbaar via een smartphone-app die speciaal voor dit community minded concept ontwikkeld werd.

Alternative mobility
Laadpunten voor elektrische wagens en fietsen.

Bringme Box
Eenvoudig en veilig online bestellingen ontvangen via Bringme Box, met handige applicatie.

Shared transport
Openbaar vervoer op wandelafstand.

Laundromat
Wasmachines met laag verbruik.

YUST SHARED SPACES

In de shared spaces kunnen de YUST-gasten – samen met hun genodigden – heerlijk genieten van een gezonde lunch of diner in het restaurant, of een streepje zon meepikken in de prachtige binnentuin of op het dakterras. Ook in de gemeenschappelijke zithoeken, lounges en in de patio of bij de fire pit, vinden gasten de nodige rust en ruimte. Bovendien zijn er ook polyvalente ruimtes die gehuurd kunnen worden voor events. Werken kunnen de YUST-gasten dan weer in de lichtrijke, rustige co-working spaces, en vergaderen kan in de talrijke vergaderruimtes, lezen in de bibliotheek …. voor elk wat wils.

Community spaces
Gezellige lounge, zithoek, zalige binnentuin en dakterras voor ontspanning of occasionele events.

Co-working spaces
Rustige, lichtrijke werkruimte voor gegarandeerde productiviteit.

Restaurant
Heerlijk ontbijt, lunch en dinner in het sfeervolle restaurant . Eveneens coffee corner voorzien! Of willen de huurder een topdinertje op de eigen flat? Shoot!

Polyvalente ruimtes
Eventruimte, vergaderzalen, fitness, fire pit,...

DURABILITY IS KEY

YUST zet ook stevig in op duurzaamheid. Met milieubewuste grondstoffen en materialen dragen we bij aan een betere wereld. YUST a better world!

Zonnepanelen
Gemeenschappelijke elektriciteit via fotovoltaïsche zonnepanelen op het dak.

LED-verlichting
Gemeenschappelijke delen voorzien van LED-verlichting.

Groen energielabel
Elke City Flat zal over een groen energielabel beschikken.

INNOVATIEF LUCHTBEHANDELINGSSYSTEEM

Het project beschikt over een innovatief luchtbehandelingssysteem van TakeAir waarbij positieve organismen in het gebouw worden geïnjecteerd. Hiermee is de luchtkwaliteit in het gebouw gelijkaardig aan die van een bos! ONGEZIEN in België, welkom in de waarschijnlijk modernste vastgoedinvestering van het moment!

BOEK NU UW RONDLEIDING IN YUST ANTWERPEN OF YUST LUIK

Maak kennis met de City Flats en proef de vibes! Onze projectspecialisten leiden u graag rond en geven antwoorden op al uw vragen. Bel naar 0800 92 000 of klik op onderstaande button voor een afspraak.

YUST - City Lofts
CITY FLATS & CITY LOFTS

Alle City Flats zijn volledig ingericht, zijn geluidsdicht en zijn voorzien van televisie, airco, douchebadkamer en high-speed wifi. De City Lofts zijn uiterst modern en gezellig ingericht. Dankzij de doordachte inrichting wordt de oppervlakte optimaal gebruikt en natuurlijk is er ook een volledig ingerichte keuken met ingebouwde ijskast, magnetron en vaatwasser.

Maak kennis met BIG oftewel "Buying in Group"

Ook hier is REALIS weer uiterst vernieuwend om u allen samen te laten profiteren. You can make it BIG, wat staat voor "Buying In Group". Net als bij de aankoop van elektriciteit, krijgt u een tastbaar schaalvoordeel en ongeziene korting omdat er nu eenmaal veel instappers zullen zijn, die samen het verschil maken.  En bent u dan afhankelijk van het aantal instappers? Neen! Want dankzij haar expertise en geloof, zorgde REALIS zelf voor een deal tussen alle stakeholders om de niet verkochte units af te nemen, en dus krijgt u uw voordeel… altijd! Toch als u op tijd bent en in een van de eerste 40 units hebt aangekocht.

Moeten we nog meer zeggen? Vastgoed 'as good as it can probably and possibly get', dus met echt alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen.

Kies voor het "Invest Reservation Ticket" en geniet van een tastbaar schaalvoordeel!

Grijp nu uw kans om vrijblijvend het Invest Reservation Ticket te bemachtigen. Met dat Ticket heeft u de kans om rustig begeleid te worden door uw Realis Investment Agent binnen de paar weken en uw topbelegging te verzekeren inclusief uw ongezien (schaal)voordeel. 

Ontdek YUST - Young Urban Style

Bekijk hieronder een testimonial over de uitverkoop van YUST Luik, samen met YUST Antwerpen. Onmiskenbare referenties voor de huidige lancering van YUST Brussel!

 

Brussel, het centrum van Europa

De centrale ligging van het YUST-project is ideaal qua bereikbaarheid. Het gebouw is gelegen aan de Koningsstraat pal tegenover de Botanische Tuin en bevindt zich op wandelafstand van winkels, horeca, openbaar vervoer, parken, etc. 

YUST (Young Urban Style)
Koningsstraat
1000 Brussel

Yust Brussels

 

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.

(1) Voorwaarden op aanvraag.

(2) Gemiddeld op 30 jaar, zonder financiering, Excl meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters.
(3) O.b.v. huidige fiscale wetgeving en cf. ruling d.d. 22/08/17. Voorwaarden op aanvraag.
(4) Gewaarborgd door uitbater gedurende looptijd contract.
(5) Op einde vruchtgebruik. Keuze tussen vrije verkoop of uitoefening terugkoopgarantie. Voorwaarden op aanvraag.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Belgium nv, Desguinlei 100 bus 2, 2018 Antwerpen BIV 502.039

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.