REALIS est un courtier en projets spécialisé dans la vente de biens immobiliers neufs hautes performances situés à Bruxelles et en Flandre. Sa clientèle se compose d’investisseurs et de occupants finaux. Dans ce cadre, l’agence met l’accent sur des formules d’investissement intelligentes et all-inclusives, liées à des projets soigneusement sélectionnés dans des niches immobilières - immobilier de santé, studios pour étudiants, centres de revalidation et appartements neufs. Chaque projet porte le label RIS (REALIS Investment Selection).

Ce label atteste que chaque bien a fait l’objet d’une analyse très stricte en termes d’excellent rapport qualité-prix, de localisation, de plus-value à terme et d’excellent rendement locatif, comprenant des solutions de location. Bref, il assure qu’il s’agit d’un placement immobilier sûr, sans souci, offrant tous les avantages d’être propriétaire sans les inconvénients.

REALIS est à la recherche d’un(e) collaborateur(trice) enthousiaste et dynamique au poste de:

 

Project Brokerage Director

 

REALIS heeft als Private Real Estate Investment Advisor de missie om particulieren en vennootschappen het best mogelijke advies én invulling te bieden voor dat deel van hun vermogen dat men graag zo veilig, zorgeloos en rendabel mogelijk wil investeren in niches van residentieel vastgoed. En dat alles op maat van het eigen profiel en budget.

Om de onderliggende pipeline van projecten die deze unieke markpositie mogelijk maakt in stand te houden en verder uit te breiden, bieden wij een topfunctie aan voor een dynamische en ervaren Project Brokerage Director. Die zal mee aan de basis liggen van de verdere uitbouw en de groei van het bedrijf. Als Project Brokerage Director zal je dus als topmakelaar in eerste instantie op een proactieve, analytische, creatieve en strategische manier de pipeline vullen met nieuwe interessante projecten. 

AMBASSADEUR MET EXPERTISE

Als een echte ambassadeur zal je de organisatie naar buiten toe vertegenwoordigen en nauw samenwerken met de vennoten en de CEO wat netwerking en strategie betreft. Als Project Brokerage Director steun je zelf op heel wat ervaring en ken je het klappen van de zweep in bij voorkeur diverse niches van residentieel vastgoed, zoals zorgvastgoed, studentenvastgoed, Business  & Travel City Flats maar ook klassieke appartementen tot compacte goed verhuurbare woningen. Allemaal niches waarin REALIS niet alleen als één van de enige spelers een cross-over competentie wist uit te bouwen, maar van diverse niches zelf stichtend aan de wieg stond.

Bij voorkeur kan je steunen op je jarenlange expertise als (erkende) makelaar op het vlak van inkoop van nieuwbouwprojecten, zij het bij een ander bedrijf, zij het bij een onderneming waar je zelf mee van aan de basis staat of eigenaar van bent. In dat geval is het zelfs bespreekbaar hoe je deze topfunctie kan opnemen. Bijvoorbeeld - in combinatie en dus door al dan niet samen met ons - je courante activiteiten overeind te  houden, of door via je nieuwe engagement bij ons juist je huidige business misschien exponentieel kan laten groeien. We zoeken nu eenmaal een klepper met ervaring. Maar besef wel: dit gaat om een engagement van 200%.

Als kandidaat Project Brokerage Director open je zowel graag nieuwe deuren als dat je dat kan combineren met het onderhoud van lopende relaties op de hogere niveaus. Je ben in staat om structurele samenwerkingen en partnerships, die door onze oprichter en CEO Peter Vanmaldeghem over 24 jaar tijd heen werden gerealiseerd, te onderhouden en verder uit te bouwen. Het gaat dan om bestaande, maar zeker ook nieuwe relaties. In die zin schrikt het je niet af om in zijn voetsporen te treden, zij het met de nodige begeleiding van deze doorwinterde topexpert. 

Je bent een geboren netwerker met een echte passie voor en kennis van vastgoed en projectontwikkeling. Analysevermogen, strategisch denkvermogen en creativiteit zijn cruciale succesfactoren. Daarnaast is doorzettingsvermogen en de capaciteit om effectief te closen  - en zo aan een pittig tempo resultaat te boeken - cruciaal om in deze rol succesvol te zijn. 

Bovendien moet je in staat zijn om contacten te onderhouden met verschillende belanghebbenden op een scala van niveaus, waaronder aannemers, studiebureaus, projectontwikkelaars, banken, financiers, en partnerbedrijven zoals een grootbank en de grootse makelaarsgroep van België. Inhoud en kennis van de markt, ondernemerschap, initiatief, commerciële feeling en zelfzeker leiderschap, maar zonder arrogantie, zijn essentieel.

CREATIVE ENGINEERING

Want ook B2B gaat REALIS veel verder dan enkel de ‘Inkoop’ van projecten. We danken ons succes grotendeels aan de capaciteit om echt mee te denken, te rekenen, te verifiëren en te co-creëren, een vorm van ‘creative engineering’ met het oog op inhoudelijke co-ontwikkeling, om dat alles uiteindelijk om te zetten naar resultaat. 

Je kan rekenen op een intern team voor de praktische ondersteuning bij de studie, voorbereiding en uitwerking van projecten, en krijgt tevens interne ondersteuning van een coherent management team evenals van de aandeelhouders zelf, alsook van (vaste) externe adviseurs waaronder juristen, fiscalisten, enz. En dat alles omgeven door meer dan degelijke bedrijfsprocessen, het niveau van de partners van REALIS waardig.

Verder ben je vanzelfsprekend sterk met cijfers en vlot meertalig, met minimaal een goede kennis van het Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

THE SKY IS NOT THE LIMIT

Het is tot slot belangrijk dat je past binnen de cultuur van REALIS: Realis, Realis-tisch! Underpromise, overdeliver, maar daarom niet minder ambitieus. Streng maar rechtvaardig, competitief maar sportief, soms eigenzinnig maar ten volle op tastbare win-win samenwerkingen gericht, met oog voor o.a. esthetiek en kunst, een eeuwige dynamiek tot vernieuwing, en een oprecht warme aandacht voor zowel onze talrijke externe stakeholders als voor onze gewaardeerde interne krachten: team first!

Voor wie zich bewijst en zichzelf onmisbaar maakt, wordt de doelstelling dezelfde als die van het bedrijf: ‘The  sky not the limit, we only have just begon the journey’.

Immers, in het post-Corona tijdperk, met  een sterk gestegen aandacht voor de betere inflatiebestendige investeringen als waardig alternatief voor vele kwetsbare beleggingstypes, staat REALIS als erkende waarde meer dan ooit voor een sterke groei. Om dat waar te maken, werd de pipeline beheerst verder open gedraaid, want de groei vertrekt van het typisch door REALIS veilig gescreende aanbod over niches en regio’s heen, en  bevindt zich reeds op een goed uitgemeten groei. Om de verdere groei waar te maken, moet onze oprichter zijn aandacht meer kunnen verleggen naar strategie, groei, media en masterdeals, en dus is de tijd rijp dat er een competente en gedreven persoonlijkheid in zijn operationele voetsporen kan treden. 

Voor wie die kans grijpt en krijgt, zal bovendien een persoonlijke begeleiding weggelegd zijn in de zin dat het mogelijk zal zijn om enkele kwartalen aan zijn zijde mee te draaien, om  vervolgens dat operationeel gedeelte geheel over te nemen, weliswaar met zijn blijvende steun achter de schermen. Want onze oprichter blijft nog lang aan boord, terwijl iedereen zijn/haar volle kansen krijgt.

Een daadkrachtige, proactieve probleemoplossende aanpak in combinatie met sterke groeiambities en de mogelijkheid om autonoom te werken, zijn uitermate wenselijk. Je toont een sterke commerciële gedrevenheid maar met oog op zowel de korte als de lange termijn, en hebt de  feeling, de adviserende skills en het expertiseniveau dat REALIS onderscheidt van de doorsnee vastgoedspeler.

WELCOME, TALK TO US

Ben jij die witte raaf die samen met ons die vleugels wil uitslaan? 

Welcome, talk to us! Graag jouw kandidatuur met foto, te richten aan peter.vanmaldeghem@realis.be.
Je mag rekenen op gehele confidentialiteit en zal spoedig feedback krijgen.

Wij wensen je alvast alle mogelijke succes met jouw carrière, maar als je dat unieke profiel hebt, dan wel liefst bij ons… Succes!

 

Sales Manager

 

Om deze ambitieuze groeiplannen te realiseren, zoeken wij een enthousiaste en resultaatgerichte "Sales Manager”. Samen met jouw team van Real Estae Investment Advisors, ben je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten. Je rapporteert in deze functie aan het management en werkt nauw samen met de afdelingen Business Development en Marketing met als gezamenlijke doelstelling potentiële investeerders en eindgebruikers te identificeren en vervolgens te begeleiden naar de geschikte vastgoedinvestering.

JOUW UITDAGING

 • Verantwoordelijk voor de verkoopresultaten via:
  • Actieve coaching en aansturing van het sales team
  • Het organiseren van wekelijkse sales meetings op een vast tijdstip
  • Het individueel opvolgen van de verkoopdossiers en de afspraken van de Sales Advisors
  • Het nauw opvolgen van de resultaten en het intern rapporteren van KPI’s
 • Gebruik (en verdere optimalisatie) van Salesforce voor een kwalitatieve en accurate opvolging van leads, stock en Sales Advisors
 • Ontwikkelen van sales strategieën, doelstellingen en plannen met en voor het sales team
 • Rapportering en forecasting van omzetcijfers
 • Verantwoordelijk voor de verhuur-, beheer- en herverkoopdienst ten einde te voorzien in een degelijke continuïteit en service-na-verkoop voor de klanten
 • Verantwoordelijk voor volumeverkoop bij wijze van aanboring van de geschikte markten en de realisatie van concrete volumedossiers, in samenspraak met Business Development en Marketing
 • Activeren van leads binnen het bestaand cliënteel
 • Nauwe samenwerking met de afdelingen Marketing en Business Development

 

JOUW PROFIEL

 • Je beschikt over een bachelor diploma in een voor de functie relevant domein (Economie, Financieel, Real Estate), kennis mbt fiscaliteit en successieplanning is een plus
 • Je hebt minimaal 5 ervaring in een soortgelijke functie in de vastgoedsector
 • Je hebt een van nature uit integere en discrete attitude, maar bent niettemin resultaatgericht
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans, goede beheersing van het Engels is een plus
 • Je bent een echte teamplayer, samen tot resultaten komen geeft je energie
 • Je bent je bewust van de rol en verantwoordelijkheden van de functie
 • Je bent zelfverzekerd en straalt vertrouwen uit
 • Je neemt initiatief en werkt planmatig en actiegericht naar resultaten toe
 • Je hebt ruime ervaring in of affiniteit met de vastgoedsector

 

REALIS KAN JOU BIEDEN

 • Een voltijdse en boeiende job als bediende
 • Een bedrijfswagen met tankkaart
 • Een gsm met abonnement en laptop
 • Je kan rekenen op een vast loon, aangevuld met commissie op basis van verkopen
 • Relevante en professionele opleidingen in het kader van onze interne REALIS Academy
 • Op gepaste tijden een teambuilding, BBQ of een na-het-werk-drankje
 • Een hechte teamsfeer en intern korte communicatielijnen waar respect centraal staat
 • Frisse dranken, lekkere Nespresso-koffie en bijhorende koekjes
 • Gallofy (Gallery + Office): trendy kantoren in Antwerpen met een tentoongestelde kunstcollectie van Peter Vanmaldeghem (oprichter en CEO REALIS)

 

GEÏNTERESSEERD IN DEZE FUNCTIE?

Mail dan snel je cv met motivatiebrief en recente foto naar REALIS Immo NV, t.a.v. Bradley De Pauw via bradley.depauw@realis.be.

 


 

Ervaren Sales Advisors

 

Ben jij enthousiast, dynamisch, een ambitieuze doorzetter die geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

JOUW UITDAGING

 • Verkoop van de betere nieuwbouwprojecten aan:
  • Voornamelijk vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar een betrouwbare en rendabele investeerdersformule
  • Eindgebruikers die op zoek zijn naar hun nieuwbouw droomappartement
 • Opvolging van leads en cliënteel voortvloeiend uit onze doorgedreven marketing
 • Het kwalitatieve vastgoed(investeerders)advies omzetten naar concrete verkoopresultaten
 • Samenwerking met de sales collega's en de Sales Manager, aan wie u rapporteert
 • Ondersteuning van de Business Development Manager bij het uitbouwen van het partnernetwerk
 • Deelname aan event (eventueel ook zelf presenteren)

 

JOUW PROFIEL

 • Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring
 • Je bent enthousiast en beschikt over enkele jaren sales ervaring
 • Ambitieuze doorzetter, die targets ziet als een uitdaging
 • Luisteraar met sterke empathie
 • Autonoom werkend, pragmatisch en administratief punctueel
 • Ervaring in verkoop van vastgoed is een plus, geen must, wij voorzien ruime opleiding!
 • Kennis van het Frans is een belangrijke plus
 • Degelijke Excel kennis
 • Gedisciplineerd, verzorgd en dynamisch
 • Je woont idealiter op max. 30 minuten van Antwerpen

REALIS KAN JOU BIEDEN

 • Een voltijdse en boeiende job als bediende
 • Een bedrijfswagen met tankkaart
 • Een gsm met abonnement en laptop
 • Een competitief loon op basis van je verkoopresultaten, aangevuld met een bonussysteem
 • Relevante en professionele opleidingen in het kader van onze interne REALIS Academy
 • Op gepaste tijden een teambuilding, BBQ of een na-het-werk-drankje
 • Een hechte teamsfeer en intern korte communicatielijnen waar respect centraal staat
 • Frisse dranken, lekkere Nespresso-koffie en bijhorende koekjes
 • Gallofy (Gallery + Office): trendy kantoren in Antwerpen met een tentoongestelde kunstcollectie van Peter Vanmaldeghem (oprichter en CEO REALIS)

 

GEÏNTERESSEERD IN DEZE FUNCTIE?

Mail dan snel je cv met motivatiebrief en recente foto naar REALIS Immo NV, t.a.v. Bradley De Pauw via bradley.depauw@realis.be.

Salesruimte