Urban Yard
Investeer in vastgoedproject Urban Yard en ontvang onmiddellijk gewaarborgde én geïndexeerde inkomsten op lange termijn

Van zodra u in dit vastgoedproject investeert ontvangt u volgens het REALIS DIRECT principe iedere maand niet alleen DIRECT de gewaarborgde inkomsten, uw extra vast inkomen is zelfs niet eens afhankelijk van de succesvolle bezettingsgraad!

Deze Urban Yard flats beantwoorden ideaal aan de grote huurvraag naar (internationale) zakelijke- en toeristische short- & midterm flats. Vlak na de opening draaiden de  splinternieuwe flats immers al op volle toeren. Meteen de reden waarom REALIS voor u alweer een straf vast rendement kon bedingen op deze Premium Selectie.

vanaf4,1%nettorendement3
Inkomsten100%vrijgesteld in personenbelasting1
Gewaarborgdeen geïndexeerde inkomsten2
Een tevreden klant
Waarom investeren in dit project? Velen gingen u reeds voor. Bekijk hier de movie van een tevreden klant.
Vergewis uzelf in een mum van tijd van de onwrikbare voordelen1
Rendabel
Rendabel
 • Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 4,1%3
 • Onmiddellijke inkomsten1
 • Inkomsten zijn vrijgesteld in de personenbelasting1
 • Onroerende voorheffing ten laste van de uitbater1
 • Geïndexeerde vergoedingen dus grotendeels inflatiebestendig
Veilig
Veilig
 • Strategische ligging vanwege nabijheid van het station, metro, tram
 • Onmiddellijk gewaarborgde inkomsten op lange termijn (maar u stapt uit indien u wenst)2
 • U verwerft 100% eigendom plus recht op vaste inkomsten!
 • Rendement niet afhankelijk van de bezettingsgraad
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Uitbating en verhuur door professionele internationale groep Everland
 • Geen onderhouds- en herstellingskosten

Uitzonderlijke REALIS DIRECT SUPER BONUS!

Dankzij het succes van deze formule, kunnen we u bovenop uw vast rendement, een EXTRA rendement bieden van € 2 500 (Super Bonus) ipv de € 1 500 (Boost Bonus) waarop u definitief hebt ingeschreven alvorens uiterlijk 30/06/2023. Voor onze geselecteerde projecten krijgt u, vanaf de akte, een vast en gewaarborgd rendement. Daarbovenop zal uw rendement van de eerste maand opgetrokken worden door REALIS met een EXTRA inkomen. Onze Super Bonus is met andere woorden een concrete en tastbare boost van uw inkomsten, bovenop het rendement dat uw investering oplevert. Onze projectspecialisten lichten u dit graag toe.

Urban Yard City Flats
Waarom Urban Yard zo goed in uw investeringsportefeuille past?

Het project is niet toevallig het zoveelste bewezen concept van een internationale uitbatingsgroep. Deze speler slaagde er in – in samenwerking met REALIS – zelfs dwars doorheen de gezondheidscrisis om iedere euro rendement steevast uit te betalen! U wordt betaald, punt uit.

En omdat deze Urban Yard flats bovendien gelegen zijn op een toplocatie in Brussel, is het project nu al een vaste waarde dat u verzekert van niets dan ontzorgde veiligheid met een niveau van rendement waar uw verliesboekje bij verbleekt.

Hoewel u sowieso gewaarborgde inkomsten ontvangt, is het toch maar mooi meegenomen dat deze Urban Flats zo graag gehuurd worden o.a. door de straling van rust en sereniteit dankzij de natuurlijke elementen als basis. Het tijdloze ontwerp met moderne meubels en vooral heel veel groen, maken Urban Yard tot een absolute blikvanger. U waant er u zich als het ware in een geraffineerde jungle: de binnentuin en het uitgestrekte terras vormen de ideale plek om helemaal tot rust te komen middenin het levendige Brussel.  Bovendien kan men gebruik maken van de grote lobby die 24/24 uur geopend is, een ontbijtlounge, een ruimte voor exclusieve events, fietsverhuur, enz. Het Urban Flats concept is dus een toekomstgericht en gegeerd project, ideaal voor u als investeerder!

Prijzen al vanaf € 166.519 excl. kosten

Urban Yard... the movie
Urban Yard... een echte zen-investering!

Geniet mee en proef de sfeer in deze movie van het topproject Urban Yard in Brussel.

Dit uitzonderlijke project werd zorgvuldig geselecteerd door REALIS en draagt ook het eerder genoemde RIS-kwaliteitslabel. Naast de verrassende garanties, het onmiddellijk aantoonbaar hoge netto rendement en de vele voordelen, geniet het project ook van de locatie, reputatie, voorzieningen en services on demand. Bovendien hoeft u als investeerder geen manager te zijn. Zo worden de slimme projecten waarin u eigenaar wordt, volledig beheerd door de internationale groep en uitbater Everland. Dagelijks regelen zij alle praktische zaken van a tot z zoals het professioneel onderhouden van uw flat en het zoeken naar huurders. Dat maakt het voor u een echte "ZEN-investering": veilig, zorgeloos en rendabel. Niets dan voordelen!

Waarom de uitbater u ongeacht de bezettingsgraad keihard een vast inkomen zal betalen? Omdat er 6 sterke redenen zijn waarom Urban Yard zeker is van een topbezetting (nu al):

 1. Flex-wonen is dé nieuwe woonvorm van vandaag en morgen. De cityflats beantwoorden aan de grote huurvraag naar (internationale) zakelijke- en toeristische short- & midterm flats
 2. Gelegen vlakbij trein, metro en tram
 3. Op wandelafstand van het centrum van Brussel
 4. Vlak bij alle toeristische bezienswaardigheden
 5. Dicht bij vele restaurantjes en gezellige bars
 6. Nieuw up and running bewezen concept van rust in een bruisende stad

Urban Yard
Luchtvaartsquare 6-12
1070 Brussel

Aan de Luchtvaartsquare in Brussel, opende Urban Yard zijn vlot bereikbare deuren. Wandelen naar het centrum kan in nog geen 10 min, en de trein, metro- en tramstations liggen om de hoek. De nieuwe metrolijn nr. 3 zal het stadscentrum nu ook van noord naar zuid doorkruisen. 

Bovendien biedt deze zuidelijke ligging nabij het centrum een authentieke omgeving met trendy modezaken, charmante eet- en antiekmarkten, leuke winkeltjes en gezellige bars, allemaal op wandelafstand.

Kortom, dé ideale locatie zowel om Brussel te verkennen als om neer te strijken voor een zakelijk verblijf.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Gemengd gebied, Gebieden van culturele, historische, esthetische waarde of voor stadsverfraaiing, langsheen een structurerende ruimte. Volledige stedenbouwkundige info: stedenbouwkundige info, kosteloos op aanvraag op papier te verkrijgen.

(1) Voorwaarden en info op aanvraag.
(2) Gegarandeerd door de uitbater gedurende looptijd contract.
(3) Gemiddeld op 26 jaar, zonder financiering. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039.

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.