Stilstaan is achteruitgaan, en dat gezegde klopt helemaal wanneer het over uw spaarrekening gaat. De rente op een spaarboekje is de laatste jaren zo goed als nihil. In de toekomst zou het zelfs goed kunnen dat de rentevoeten ook voor particulieren negatief worden, zoals in Nederland al het geval is. Een investering in vastgoed kan de oplossing zijn om uw geld te zien opbrengen. 

Meer te weten komen over vastgoed als slim alternatief voor uw spaarrekening?

Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Contact

Investeren in vastgoed: een slim alternatief voor uw spaarrekening

Het effect van de inflatie op uw spaargeld

Momenteel krijgt u nog ongeveer 0.11% rente op uw spaargeld. Dat is toch nog íéts zou u denken? Maar door de toenemende inflatie – die de laatste tien jaar gemiddeld 1.6% bedroeg – daalt uw geld ieder jaar in waarde. Een spaarrekening is uiteraard nog steeds belangrijk als een soort van ‘wachtrekening’ voor onvoorziene uitgaven. Maar dat betekent niet dat u uw volledige vermogen op opzij moet zetten terwijl u uw kapitaal ziet slinken. Tegen de verarming van uw spaargeld is maar één remedie: uw geld aan het werk zetten. 

Waarom dan in vastgoed investeren?

Hoge rendabiliteit
Hoge rendabiliteit
Met een vastgoedinvestering kunt u wél rendement creëren, en dat met het gemak en de zorgeloosheid van een spaarrekening. Bovendien kan uw rendement ook nog eens erg hoog liggen – bij residentieel vastgoed zelfs rond de 7,65%*. De waarde van vastgoed steeg de voorbije 50 jaar maar liefst twee keer meer dan de inflatie!
100% zorgeloos investeren
100 % zorgeloos
Een spaarrekening is een zorgeloze optie, maar een vastgoedinvestering kan dat zeker ook zijn. Bij REALIS bieden we verschillende opties – van residentieel- tot zorgvastgoed en city flats – waarbij professionele en ervaren spelers de verhuur én het beheer van uw eigendom op zich nemen.
Voldoende liquiditeit
Voldoende liquiditeit
Ook de liquiditeit van spaargeld is van toepassing op vastgoed, dankzij de volle eigendom. U kunt uw investering namelijk op elk moment weer van de hand doen. Omdat we bij REALIS uitsluitend vastgoed op slimme locaties aanbieden, is er ontzettend veel vraag naar deze projecten. Wanneer u uw investering wilt verzilveren, bent u dus vrijwel zeker van een vlotte verkoop.

Op zoek naar een alternatief voor uw spaarrekening?

Bij REALIS investeert u in zekerheid, dankzij een op maat gemaakt stappenplan dat rekening houdt met fiscaliteit, budget en uw persoonlijke voorkeuren. Zo verzekeren we u een solide nettorendementsberekening.
Geïnteresseerd in een van onze projecten of wilt u graag eens praten over de mogelijkheden van een vastgoedinvestering? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ervaren projectspecialisten.

 

* Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.

 

Wilt u meer te weten komen over vastgoed als slim alternatief voor uw spaarrekening? Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.