Wie op zoek is naar een manier om zijn geld te laten renderen, denkt waarschijnlijk meteen aan de beurs. Helaas, wanneer we de beurskoersen van de afgelopen jaren bekijken, stellen we al snel vast dat zowel de Bel-20, de AEX, de Amerikaanse beurs als andere aandelenindexen flinke klappen kregen. Speculeren op de beurs vraagt bovendien heel wat financiële kennis en is allesbehalve zorgeloos. Is een vastgoedinvestering dan een slimmere belegging? Wij maken voor u een heldere vergelijking.

Een vergelijking tussen beleggen op de beurs en investeren in vastgoed

 

  De beurs Vastgoed 
rendabiliteit Een hoog rendement is mogelijk. Een rendement is altijd gegarandeerd (én kan verhoogd worden dankzij het hefboomeffect). 
risicogehalte Een investering gaat altijd gepaard met een risico. Hoe hoger het rendement, hoe groter het risico. Een vastgoedinvestering is een risico-averse investering omdat uw vaak inkomsten gegarandeerd zijn. REALIS biedt gewaarborgde inkomsten, waardoor u zeker bent van uw rendement op lange termijn. Bovendien focussen we ons uitsluitend op vastgoed op slimme locaties, wat de risico’s nóg verkleint. 
zorgeloosheid Speculeren op de beurs vraagt veel opvolging en kennis van financiële markten. Wanneer u in vastgoed investeert, is dat zo goed als zorgeloos. U geniet bij REALIS niet alleen stabiele huurinkomsten, maar hoeft zich ook niets aan te trekken van de verhuur en het beheer van uw eigendom.
flexibiliteit U kunt snel in- en uitstappen (mits het risico op verlies). Vastgoed heeft een hogere liquiditeit dan op het eerste zicht lijkt. U kunt uw eigendom op ieder moment van de hand doen. Door onze strenge selectie van projecten is een vlotte verkoop mogelijk.

REALIS helpt u veilig en zorgeloos investeren in vastgoed

Bij REALIS hechten we veel belang aan zekerheid. Daarom screenen we onze projecten op kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succespijlers. Daarnaast maken we voor u altijd een persoonlijk stappenplan waarin we rekening houden met fiscaliteit, budget en uw persoonlijke voorkeuren.

Bent u gewonnen voor het idee van een vastgoedinvestering of heeft u vragen over onze projecten? Contacteer dan een van onze projectspecialisten voor vrijblijvende informatie.

Meer te weten komen over de slimste manier van investeren?

Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Contact

Unieke investeringsprojecten

 

Wilt u meer te weten komen over de slimste manier om te investeren?

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.