REALIS focust zich momenteel op 4 stabiele vastgoedtakken
Zorgvastgoed

Zorgvastgoed

Aangestuwd door marktonderzoek en steeds op zoek naar de beste investering, slaagde REALIS er als eerste in om een nichemarkt te openen voor particuliere investeerders: REALIS biedt aangemelde en erkende assistentiewoningen (serviceflats), herstelverblijven en rusthuiskamers aan. Door de stijgende vraag geniet u hierbij van een solide huurdersmarkt. Investeren in zorgvastgoed is een veilige en zorgeloze investering met een hoog rendement, zoals elk REALIS-project dus!
 

Meer informatie

Nieuwbouwvastgoed

Nieuwbouwappartementen

REALIS biedt unieke nieuwbouwappartementen aan die uitstekend zijn als investering. Zoals altijd draagt elk nieuwbouwproject van REALIS het RIS-label, wat duidt op een zorgvuldige screening waarbij locatie, zicht op meerwaarde, nettorendement, prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteit een pertinente rol spelen. U kunt dus prat gaan op een investering die loont!
 

Meer informatie

Studentenvastgoed

Studentenvastgoed

Een centrale ligging dicht bij de campus, een eigen badkamer en een gezellige leefruimte, meer heeft een student toch niet nodig? REALIS biedt hypermoderne studentenflats aan in Leuven en Brussel – twee van de grootste studentensteden. Studentenflats zijn een van de meest inflatiebestendige investeringen: uw risico wordt bovendien dermate onder controle gehouden door het RIS-label.
 

Meer informatie

City flats & travel suites

City flats

Met het oog op rendabele, zorgeloze en veilige investeringen, zoekt REALIS altijd naar de gouden vastgoedcombinatie. Alle city flats van REALIS voldoen volledig aan de RIS-criteria (REALIS Investment Selection): unieke pareltjes in de voornaamste steden met betrouwbare beheersinstanties om te waken over verhuur en beheer. Completere formules worden samengesteld, in tegenstelling tot andere partijen, om aan de REALIS-voorwaarden te kunnen voldoen.
 

Meer informatie