REALIS gaat 100% voor kwaliteit, duurzaamheid en succes, of het nu gaat om een aankoop voor eigen gebruik of een vastgoedinvestering. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, zal het u dan ook niet verbazen dat REALIS reeds heel wat kopers gelukkige maakte. Op deze pagina kan u enkele projecten vinden die de laatste jaren volledig uitverkocht werden.

Contact

YUST - winnaar van de eerste RIA Award

Real Estate Investment Award

Peter Vanmaldeghem - CEO en founder van REALIS - reikte zopas de eerste RIA Award uit aan Stéphane Verbeeck - voorzitter van YUST - en zijn team. Deze award staat symbool voor de mentaliteit die REALIS typeert: "if you can dream it, you can do it!".
YUST valt in de prijzen omwille van haar zeer betrouwbare resultaten van gegarandeerde investeringsopbrengsten en omdat het de absolute trend zet als één van de meest geavanceerde investeringsformules op de markt vandaag.
De award is een exclusief kunstwerk, Man in Space, naar de hand van Antwerpenaar Paul Van Hoeydonck. Het is een replica van het eerste kunstobject op de maan (Fallen Astronaut - 1971).
Jaarlijks zal REALIS een RIA uitreiken aan één van onze partners waarmee we samen het vastgoed investeringslandschap plaveien.

Ontdek de winnaar van de RIA 2021

 

Uitreiking van de RIA Award


Peter Vanmaldeghem en Stéphane Verbeeck - RIA Award
RIA Award

 


YUST - het succesproject van 2019

instapklare citylofts en dorms met Smart Service en Shared Spaces

Met het vastgoedproject YUST (Young Urban Style) lanceerden vastgoedmakelaar REALIS en ontwikkelaar Gands een ongezien concept op de Belgische vastgoedmarkt. YUST speelt perfect in op de stijgende vraag naar urban lifestyle projecten met smart services en community spaces op toplocaties en is de ideale investering in de toekomst. YUST is een future proof, innovatief, totaalconcept op een strategische locatie met talloze (fiscale) voordelen zoals een hoog aantoonbaar nettorendement, geen personenbelasting (5), recupereerbare btw (5), 30 jaar gewaarborgde inkomsten (4) en nog zoveel meer. Het kwam dus niet als een verrassing, wanneer YUST in een oogopslag uitverkocht was!

Ontdek gelijkaardige projecten


 

YUST - Res Awards 2019

 
Residentie Picard

Residentie Picard (1)

instapklare lofts in hippe buurt nabij Brusselse Tour & Taxis

Wie Brussel een beetje kent, weet dat de buurt rond de eventsite Tour & Taxis up and coming is. Het is dan ook niet schrikken als we u vertellen dat Residentie Picard in korte tijd uitverkocht was. De combinatie van een uiterst centrale ligging in de populaire wijk en het grote tekort aan modern vastgoed in het Brusselse, maakten van Residentie Picard een schot in de roos. Wie in het project investeerde om zijn unit te verhuren, speelde het spel meer dan veilig: een contractueel gewaarborgde verhuurgarantie (2), een nettorendement vanaf 5,79% (3) en een erg realistisch zicht op meerwaarde. Wie koos voor een studio van Residentie Picard – als huurder of eigenaar – kwam terecht in een prachtig afgewerkte studio die heel wat ruimte en licht biedt.

Ontdek gelijkaardige projecten

Yadoya

Yadoya in Brussel (1)

een topper binnen city flats

Een huurgarantie van 25 jaar (4), een hoog aantoonbaar nettorendement en mooie fiscale voordelen. Meer was er niet nodig om talloze investeerders te overtuigen van de meerwaarde van Yadoya. Investeren in een city flat mag dan wel niet evident lijken, bij REALIS is het dat wel. Door niet enkel de huurinkomsten te garanderen, maar ook het beheer en praktische afhandeling in handen van betrouwbare professionals te geven, bood REALIS met Yadoya een investeringskans uit de duizend.

Ontdek gelijkaardige projecten

GOODLIFE Borsbeek

GOODLIFE Borsbeek (1)

Erkende assistentiewoningen in Borsbeek, 't dorp langs 't stad

GOODLIFE Borsbeek is een uniek woonproject. De flats, gelegen aan de rand van het centrum, zijn ontworpen op maat van uw wensen. 37 moderne erkende assistentiewoningen zijn voorzien van één of twee slaapkamers, een mooi terras en talloze voorzieningen. Naast alle voorziene zorgen die beschikbaar zijn voor de inwoner, wordt er ook gezorgd voor de investeerder. Dit project behoort tot de noemer Maatschappelijk Verantwoord Investeren en is mede hierdoor zeer waardevol. De REALIS-formule 'rendabel, veilig, zorgeloos' wordt ook bij GOODLIFE Borsbeek doorgetrokken.

Ontdek gelijkaardige projecten

Urban Living Ustel

Urban Living Ustel (1)

Trendy studentenstudio’s in de grootste studentenstad van België!

Urban Living Ustel is een modern vastgoedproject met 58 studentenstudio's die te koop aangeboden worden (1). Gelegen nabij Hogescholen, Universiteiten en het station Brussel-Zuid is dit de perfecte uitvalsbasis voor de Brusselse student. Een studentenstudio van Urban Living Ustel staat gelijk aan een hoog aantoonbaar nettorendement en 10 jaar gewaarborgde huurinkomsten (2). Door niet enkel de huurinkomsten te garanderen, maar ook het beheer en praktische afhandeling in handen van betrouwbare professionals te geven, werd deze investering volledig zorgeloos gemaakt. De REALIS-formule 'rendabel, veilig, zorgeloos' wordt dus ook bij URBAN LIVING USTEL doorgetrokken.

Ontdek gelijkaardige projecten

(1) Voorwaarden en (stedenbouwkundige) info op aanvraag.
(2) Gewaarborgd door ontwikkelaar gedurende looptijd contract.
(3) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(4) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.
(5) O.b.v. huidige fiscale wetgeving en cf. ruling d.d. 22/08/17. Voorwaarden op aanvraag.