Aan het roer van REALIS vindt u Peter Vanmaldeghem, een vastgoedspecialist met een enorme rugzak aan ervaring. Onder het motto If you can dream it, you can do it startte Peter meer dan 20 jaar geleden.

De innovatieve sleutel tot REALIS’ succes? All-in formules voor residentieel vastgoed, geen kleine lettertjes, eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom, voer consequent een eigen weg en ging geen enkele uitdaging uit de weg.
Het hoofddoel van Peter? Bewijzen dat veilig en zorgeloos investeren wel degelijk kan samenvloeien met sterke, gewaarborgde rendementen.

Expertise sinds 1999: de REALIS-garanties

Elk vastgoedproject wordt door REALIS tot in het kleinste detail doordacht.
Door vast te houden aan zijn kernwaarden werd REALIS een trendsettende speler met uitgekiende projectformules in tal van vastgoedniches: city flats, studentenvastgoed, zorgvastgoed ...

 

 

Realistisch

Gewaarborgde huurinkomsten, verhuur & beheer door een professionele partner en een reëel zicht op meerwaarde maken van de vastgoedprojecten van REALIS rendabele, veilige en zorgeloze investeringen.

Persoonlijk

Duidelijkheid en persoonlijkheid zijn de sleutelwoorden van de REALIS-vastgoedspecialisten. Zij specifiëren elk project tot in het kleinste detail. Onafhankelijk & deskundig vastgoedadvies op maat gegarandeerd!

Kwalitatief

REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

Innovatief

REALIS startte met klassieke nieuwbouwappartementen, maar vervulde al snel een pioniersrol door o.a. de studenten- en zorgvastgoedniches open te breken met zijn typisch uitgekiende all-in formules. Daarnaast biedt REALIS ook oplossingen in hotelvastgoed en blijft de ambitie om creatief nieuwe niches en formules aan te boren.

Groei

Dankzij de uitgekiende strategie van REALIS, groeide het bedrijf van een eenmanszaak uit tot een volwassen KMO.

Over Realis

Toezichthoudende autoriteit
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16 B - 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV-nummer: (België) 502039 - Peter Vanmaldeghem
Ondernemingsnummer: BE 0477 138 149

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en borgstelling AXA Belgium 7303793800508

Tarifering
Bemiddeling bij verkoop van onroerend goed:
3,63 % à 12,1% (incl. btw) op verkregen verkoopprijs, afhankelijk van te bespreken opdrachtvoorwaarden.

Bemiddeling bij verhuur van onroerend goed:
10,07 % à 12,10 % (incl. btw) op verkregen huurprijs voor huurtermijn van minder of meer dan één jaar, afhankelijk van te bespreken opdrachtvoorwaarden.