Bij REALIS investeert u steeds in rentabiliteit, veiligheid en zorgeloosheid. Om die drie pijlers te waarborgen, krijgen alle vastgoedprojecten van REALIS het toonaangevende RIS-label – een indicatie voor een topinvestering. Maar wat betekent het RIS-label nu concreet?

REALIS onderscheidt zich enerzijds in de begeleiding van investeerders. Anderzijds maakt REALIS een beduidend verschil op vlak van selectie van de aangeboden vastgoedprojecten. Alle projecten worden namelijk aan strenge kwaliteitseisen onderworpen vooraleer ze in het aanbod opgenomen worden.

Om het RIS-label – REALIS Investment Selection – te verdienen, moet het geselecteerde vastgoed voldoen aan een aantal streng opgestelde criteria: toplocatie, hoog rendement, kwaliteitsaspecten, correcte prijs-kwaliteitsverhouding en zicht op meerwaarde.

RIS-label

Toplocatie

Toplocatie

De locatie van een vastgoedproject bepaalt in grote mate het succes, welk type vastgoed het ook is. Per project worden er bij REALIS verschillende locatiefactoren geanalyseerd, gescreend en beoordeeld. Voor studentenvastgoed is de nabijheid van ontspanningsmogelijkheden, campussen of verbindingsmogelijkheden een must. Het RIS-label garandeert steeds een toplocatie.

Hoog rendement

Hoog rendement

Een hoog nettorendement is natuurlijk erg belangrijk voor u als investeerder. De projecten van REALIS streven rendementen na van 3% tot 6%, al naargelang de combinatie met de geboden zekerheden. Dit rendement in combinatie met de latente meerwaarde en de hefboom op intelligente financiering zorgt voor een aantoonbaar nettorendement dat met 6 à 9 % bij de hoogste van de sector hoort.

Kwaliteitsaspecten

Kwaliteitsaspecten

Bij REALIS is kwaliteit key, zowel in functie van maatschappelijke behoefte als materiaalkeuzes. REALIS ziet er als geen ander op toe om enkel met topprofessionals in zee te gaan die kwaliteit garanderen. Ook voor de afwerking van uw project kan u rekenen op het scherpe oog van de REALIS-projectverantwoordelijken.

Correcte prijs-kwaliteitsverhouding

Correcte prijs-kwaliteitsverhouding

REALIS heeft oog voor sterke vastgoedinvesteringen en weegt alle factoren goed af. Met het RIS-label kan u er zeker van zijn dat u investeert in een kwaliteitsvol vastgoedproject aan de scherpste prijs. Wist u trouwens al dat u bij REALIS al vanaf een eigen inbreng van €50.000 à € 75.000 kan investeren wanneer u ook voor een gepaste financiering kiest?

Zicht op meerwaarde

Zicht op meerwaarde

De vier bovenstaande hoofdaspecten maken van elk REALIS-vastgoedproject een voltreffer van formaat. De voorbije jaren is nieuwbouwvastgoed sterk in waarde gestegen, een trend die wellicht zal aanhouden in de toekomst. Investeer vandaag in een veilige toekomst.

Heeft u een vraag over investeren, één van de vastgoedprojecten of wenst u een afspraak met een projectspecialist van REALIS?

Mail hen via contact@realis.be of bel gratis naar 0800 92 000.

 

Informatie aanvragen