Bent u op zoek naar een alternatief inkomen, op middellange en op lange termijn? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende investeringsopties zoals obligaties, beleggingsfondsen of een groeps- of levensverzekering overwogen. Deze specifieke vormen van investeren kunnen u extra kapitaal opleveren, maar houden ook heel wat nadelen in. Een investering in vastgoed daarentegen is misschien wél de oplossing.

Meer te weten komen over vastgoed als alternatief inkomen?

Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Contact

alternatief inkomen

Een zorgeloos aanvullend inkomen: ook voor u weggelegd?

Een extra inkomen genereren: het klinkt mooi, maar is het ook haalbaar? Wanneer u slim en weloverwogen te werk gaat, is het antwoord ‘ja’. Sterker nog, u kunt dat zelfs realiseren zonder er zelf de handen voor uit de mouwen te steken. Dat is mogelijk dankzij de voordelen van een vastgoedinvestering bij REALIS.  

Zorgeloze projecten

Net zoals obligaties, beleggingsfondsen en groeps- of levensverzekeringen zijn ook vastgoedinvesteringen bij REALIS zo goed als zorgeloos. Dat is zeker het geval wanneer u voor city flats of zorgvastgoed kiest. Deze projecten worden professioneel uitgebaat door ervaren spelers die instaan voor de verhuur en het beheer van uw eigendom. U hoeft dus zelf niet om te kijken naar uw vastgoed, alles wordt voor u gedaan.

Hoog rendement

Gewaarborgde én hoge rendementen

Een vastgoedinvestering geeft u net zoals obligaties een rendement op lange termijn. Met dat verschil dat de rendabiliteit van vastgoed een stuk hoger ligt. Bij REALIS komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: dankzij onze zorgeloze formule moet u in de loop van de jaren geen extra kosten betalen. Uw rendement blijft dus hoog gedurende de hele periode.

Hoog rendement

Geen onroerende voorheffing of belasting op inkomsten

In tegenstelling tot andere investeringsvormen om extra inkomen te genereren, geldt er op vastgoed géén onroerende voorheffing. Daarnaast worden uw inkomsten niet belast in de Belgische personenbelasting. Met vastgoed kunt u bovendien succesvol en onbezorgd aan successieplanning doen.

Wilt u ook een alternatief inkomen?

Bij REALIS vinden we zekerheid van groot belang. Daarom werken we voor u altijd een gedetailleerd stappenplan uit dat rekening houdt met fiscaliteit, budget en uw persoonlijke voorkeuren. Zo kunt u altijd rekenen op een degelijke nettorendementsberekening.
 
Wilt u meer informatie over een van onze projecten of bent u op zoek naar een zorgeloos alternatief inkomen? Neem dan contact op met onze projectspecialisten. Zij maken u graag wegwijs in de wereld van het vastgoed.

 

Wilt u meer te weten komen over vastgoed als alternatief inkomen? Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.