Rendabel
Rendabel
 • Hoge, vaste nettorendementen
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Eigen inbreng vanaf € 75.000, met geschikte financiering
 • Aankoop in volle eigendom, met mogelijkheid tot eigen gebruik
 • Realistisch zicht op meerwaarde
Veilig
Veilig
 • Ideale ligging in steden en gemeenten waar vraag en aanbod uit evenwicht zijn
 • Onmiddellijke en gewaarborgde inkomsten
 • Geen kleine lettertjes
 • Laag investeringsrisico dankzij strenge selectievoorwaarden
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Onafhankelijk vastgoedadvies
 • Verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers

 

Garden View

 

 

 

Gegarandeerd rendabel, veilig en zorgeloos investeren in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouwappartementen biedt u heel wat zekerheid, zowel op praktisch vlak als wat betreft het rendement. Nieuwbouwvastgoed voldoet aan de meest recente bouw- en energievoorschriften en de reële waardestijging is per definitie groter bij nieuwbouw dan bij een bestaande woning. Tel hierbij de bescherming van Wet Breyne en de hoge nettorendementen van REALIS en u beseft a snel dat investeren in nieuwbouwvastgoed een uitstekend idee is. Bovendien geniet u met de REALIS DIRECT formule ook van onmiddellijke inkomsten vanaf de akte. Beginnend of ervaren investeerder? Reken op de jarenlange ervaring en doordachte selectie van REALIS en schrijf samen aan uw succesverhaal.

Succesvol investeren in vastgoed met REALIS

Bij een vastgoedinvestering gaat u best niet over één nacht ijs. Heeft u interesse in een persoonlijk investeringsplan? Bij REALIS ontvangt u voor u investeert een op maat gemaakt stappenplan dat rekening houdt met onder andere fiscaliteit, budget als persoonlijke voorkeuren. Op die manier krijgt u als investeerder een onderbouwd beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen die gebaseerd is op feiten en geschatte resultaten.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Wist u dat...

U bij REALIS de keuze krijgt om uw vastgoed te laten beheren door een externe partij? Zij zorgen ervoor dat er een huurder gevonden wordt, u elke maand uw huurinkomsten ontvangt en kleine herstellingen of schilderwerken op redelijke termijn uitgevoerd worden. Zo hoeft u zich als investeerder nergens zorgen om te maken!

Hoofdkantoor Realis

Niet zeker welk project het beste resultaat biedt voor uw vastgoedportefeuille?

JA, ik wil graag meer informatie over de vastgoedprojecten bij REALIS.
Vul onderstaand formulier in of bel GRATIS naar 0800 92 000.

Crisisbestendig investeren? Welkom bij REALIS!

Dankzij DIRECTE, gewaarborgde rendementen en daadkrachtige solvabele partners kan u er van op aan dat uw investering crisisbestendig is én blijft! De REALIS-projecten bewezen de laatste maanden al tegen de crisis op te kunnen. Bovendien biedt REALIS enkel projecten aan die voorzien in residentiële basisbehoeften, die dus nooit wegvallen. Wonen, studentenflats, zorgcentra en herstelverblijven op slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit!

KOM MEER TE WETEN OVER DE CRISISBESTENDIGE PROJECTEN