Rendabel
Rendabel
  • Hoge nettorendementen(1)
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Aankoop in volle eigendom
  • Realistisch zicht op meerwaarde
Veilig
Veilig
  • Centrale ligging nabij stads- en dorpskernen
  • Gewaarborgde inkomsten
  • Laag investeringsrisico dankzij strenge selectievoorwaarden
  • Erkend door het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Onafhankelijk vastgoedadvies
  • Verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers

 

GOODLIFE Zaventem

 

 

Bent u geïnteresseerd om binnenkort te investeren in vastgoed, en is uw oog gevallen op zorgvastgoed? Dan bent u bij vastgoedexpert REALIS aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring in dit nichevastgoed en een strenge projectselectie, kunt u bij REALIS rendabel, veilig en zorgeloos investeren.

Waarom investeren in zorgvastgoed?

De vraag naar zorgvastgoed – assistentiewoningen, woonzorgcentra en herstelverblijven – stijgt nog steeds, en daar kunt u als investeerder heel wat aan verdienen. Aan het investeren in zorgvastgoed zijn er heel wat voordelen gekoppeld, tenminste als het vastgoed erkend is door het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid. Voor eigenaars brengt de erkenning naast kwaliteitsgarantie ook enkele fiscale voordelen met zich mee: een verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie en 10 % registratie op de grond. Bovendien bent u als eigenaar van zorgvastgoed vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Waar moet u op letten?

Bij zorgvastgoed is de locatie en bereikbaarheid ongelooflijk belangrijk. Uit marktanalyse bleek dat er heel wat assistentiewoningen op de verkeerde locatie gebouwd werden en die vinden helaas geen huurders. Daarnaast is ook de kwaliteit van de woning uiterst belangrijk. Zaken zoals een noodoproepsysteem, rolstoeltoegankelijkheid, … zijn een must. Wat zeker ook niet onbelangrijk is, is de kwaliteit van de zorgpartner die de diensten en het beheer van het zorgvastgoed op zich neemt. Zo verzekert u de kwaliteit voor zowel investeerder als bewoner.

Wist u dat...

U bij REALIS de keuze krijgt om uw vastgoed te laten beheren door een externe partij? Zij zorgen ervoor dat er een huurder gevonden wordt, u elke maand uw huurinkomsten ontvangt en kleine herstellingen of schilderwerken op redelijke termijn uitgevoerd worden. Zo hoeft u zich als investeerder nergens zorgen om te maken!
 

Realis - Wist u dat

Niet zeker welk project het beste resultaat biedt voor uw vastgoedportefeuille?

JA, ik wil graag meer informatie over de vastgoedprojecten bij REALIS.
Vul het onderstaande formulier in of bel GRATIS naar 0800 92 000.