Het succesverhaal van REALIS

Peter Vanmaldeghem

 

Meer dan 20 jaar geleden startte Peter Vanmaldeghem vastberaden een zelfstandige eenmanszaak in vastgoed. Al snel werd hem duidelijk dat investeerders tijdens economische recessies op zoek gaan naar veilige en zorgeloze investeringen met toch een degelijk rendement.

Waarom investeren in vastgoed zo populair is in tijden van economische recessie? Dat is eigenlijk vrij simpel te verklaren: wanneer het economisch wat minder goed gaat, blijft de basisbehoefte ‘wonen’ steviger overeind dan eender welke andere behoefte. Een pasklare oplossing bieden, bleek geen eenvoudige opdracht, maar Peter bleef ambitieus om zijn ultieme doel te bereiken.

REALIS roeide met dit concept bewust tegen de stroom in met vaak ingewikkelde financiële producten en voer consequent een eigen koers, zonder obstakels of uitdagingen uit de weg te gaan.

REALIS gaat niet over één nacht ijs. Het gemiddelde traject om een project verkooprijp te maken zoals het hoort, bestrijkt dan ook een relatief lange periode: van de projectselectie tot klantgerichte all-in formules tot de opvolging van de waarde-evolutie na realisatie en een eventuele doorverkoop op het juiste moment voor een stevige meerwaarde. Dankzij deze aanpak ligt de behaalde meerwaarde bij REALIS ver boven de historische marktstandaard.

 

Dit kon uiteraard niet zonder de steun van het team met het typische REALIS-DNA: betrouwbaar, dynamisch en realistisch. Begin 2014 verhuisde REALIS van Mechelen naar Antwerpen en nam de vastgoedspecialist zijn intrek in een nieuw kantoor. Met zijn prachtige architectuur en moderne inrichting voelde het team zich al snel thuis en konden de specialisten de klanten nog beter van dienst zijn.

Het hoofddoel van REALIS? Bewijzen dat veiligheid, zorgeloosheid en duidelijkheid wel degelijk kunnen samenvloeien met sterke, gewaarborgde rendementen.

Welkom bij REALIS!

Peter Vanmaldeghem - Founding partner & CEO

REALIS Antwerpen