Maak kennis met BIG oftewel "Buying in Group"! Ook hier is REALIS weer uiterst vernieuwend om u allen samen te laten profiteren. Net als bij de aankoop van elektriciteit, krijgt u een tastbaar schaalvoordeel en ongeziene korting omdat er nu eenmaal veel instappers zullen zijn, die samen het verschil maken.  En bent u dan afhankelijk van het aantal instappers? Neen! Want dankzij haar expertise en geloof, zorgde REALIS zelf voor een deal tussen alle stakeholders om de niet verkochte units af te nemen, en dus krijgt u uw voordeel… altijd! Moeten we nog meer zeggen? Vastgoed 'as good as it can probably and possibly get', dus met echt alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen. 

You can make it BIG!

Kies voor het "Invest Reservation Ticket" en geniet van een tastbaar schaalvoordeel!

Grijp nu uw kans om vrijblijvend het Invest Reservation Ticket te bemachtigen. Met dat Ticket heeft u de kans om rustig begeleid te worden door uw Realis Investment Agent binnen de paar weken en uw topbelegging te verzekeren inclusief uw ongezien (schaal)voordeel. 

Het allereerste project dat aan deze voorwaarden verkocht wordt, is het Business & Travel City Flats project YUST Brussels. Wees snel want het BIG-principe is gelimiteerd in tijd!

 

Wilt u meer te weten komen over het Invest Reservation Ticket? Onze experts leggen het u volledig vrijblijvend en tot in de details uit.

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.