Elk vastgoedproject staat bij REALIS gelijk aan succes, én dat al sinds 1999. Door vast te houden aan zijn kernwaarden en succesformule werd REALIS een vaste waarde in de markt. De rode draad van het REALIS-succesverhaal?
Vastgoedspecialisten met een passie voor hun vak en het doel om investeerders en topvastgoed te verbinden.
Bij REALIS worden er geen loze beloftes gemaakt, hier wordt er REALIStisch geïnvesteerd.

24 jaar ervaring

Rendabele, veilige en zorgeloze investeringen

Investeren in grillige aandelenkoersen of vertrouwen op de stagnerende rente van spaarboekjes is een risico. Vastgoed is een betrouwbaar en slim alternatief voor uw spaargeld. Door de gewaarborgde huurinkomsten, het verhuur en beheer door een professionele partner en een zicht op weerwaarde zijn alle investeringen bij REALIS rendabel, veilig en zorgeloos.

Persoonlijke aanpak

Elke keer opnieuw zetten de vastgoedspecialisten van REALIS (Real Estate Investment Agents) hun beste beentje voor om klanten uitgebreid te woord te staan. Duidelijkheid is daarbij hét sleutelwoord. De specialisten specifiëren elk project tot in het kleinste detail. Onafhankelijk en deskundig vastgoedadvies op maat, daarvoor moet u bij REALIS zijn!

Kwalitatief vastgoed

REALIS maakt er een erezaak van om uitsluitend kwalitatieve vastgoedprojecten aan te bieden. Om dat te verwezenlijken, heeft REALIS door de jaren heen een eigen kwaliteitslabel ontwikkeld: het RIS-label (REALIS Investment Selection). Daarmee worden alle projecten uitgebreid gescreend op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteitsaspecten.

Innovatie

Al bij de start was REALIS een innovatieve vastgoedmakelaar. Door komaf te maken met kleine lettertjes en de nadruk te leggen op transparantie, speelde REALIS een pioniersrol wat betreft all-in investeringsformules binnen de vastgoedsector. Daar bleef het natuurlijk niet bij. Ook binnen de verschillende vastgoedbranches vond REALIS zichzelf opnieuw uit. Naast klassiek vastgoed specialiseerde REALIS zich in nichevastgoed zoals zorgwoningen, studentenwoningen en nieuwbouwappartementen. Ondertussen maken ook business & travel city flats deel uit van het uitgebreide REALIS-aanbod. Stuk voor stuk topinvesteringen!

Groei

Dat de transparante, persoonlijke strategie van REALIS werkt, is duidelijk. Een gemiddeld investeringstraject bij REALIS beslaat een langere periode. Tijdens de fase voor verkoop worden de projecten aan een strenge selectie onderworpen, worden ze op het juiste moment klaargestoomd voor verkoop en krijgt de klant een totaalformule op maat. Maar ook na de projectoplevering blijft REALIS de waarde-evolutie opvolgen om zijn klanten van dienst te zijn bij eventuele verkoop. Door niet over één nacht ijs te gaan, groeide REALIS van een eenmanszaak uit tot een toonaangevende kmo binnen de vastgoedsector.

Heeft u een vraag over investeren, één van de vastgoedprojecten of wenst u een afspraak met een projectspecialist van REALIS?

Mail hen via contact@realis.be of bel gratis naar 0800 92 000.

Expertise sinds 1999

Realis check-in

 

Realis hoofdkantoor

Heeft u een vraag over investeren of wonen in één van de REALIS-projecten en wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze ervaren projectspecialisten?

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.