Een vastgoedinvestering is geen evidentie, dat weten de Real Estate Investment Agents van REALIS maar al te goed. Zij maken er een erezaak van om u vrijblijvend en uitgebreid te begeleiden bij uw keuze. REALIS tekent een stappenplan uit dat alle investeringsfactoren in acht neemt: het budget, de fiscale kanttekeningen, persoonlijke voorkeuren... Op die manier krijgt u een 360°-beeld van het project en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Verloop REALIS-project

Verloop REALIS project

 

RIS-label - REALIS Investment Selection
Het RIS-label als kwaliteitsgarantie

REALIS maakt dus een duidelijk verschil op het vlak van begeleiding, maar ook in de selectie van het vastgoed. Alle vastgoedprojecten worden aan strenge kwaliteitseisen onderworpen en krijgen het toonaangevende RIS-label – een indicatie voor een topinvestering.

Om het RIS-label – REALIS Investment Selection – te verdienen, moet het geselecteerde vastgoed voldoen aan een aantal streng opgestelde criteria: locatie, toprendement, kwaliteitsaspecten, correcte prijs-kwaliteitsverhouding en zicht op meerwaarde. REALIS garandeert op die manier een investering die niet enkel vandaag, maar ook in de toekomst opbrengt.

Meer over het RIS-label