Het referentieprogramma van REALIS werd gelanceerd om trouwe klanten in de bloemetjes te zetten. Wie zijn of haar netwerk succesvol kennis laat maken met de REALIS-projecten, wordt beloond met een mooi extraatje. REALIS hecht namelijk een enorme waarde aan klanten en hun referenties.

Wat het programma juist inhoudt? Wie reeds investeerde in één van de REALIS-projecten en een referentie kan aanbrengen die ook investeert bij REALIS ontvangt een mooi cadeau 1.

Kent u iemand die geïnteresseerd is in een vastgoedinvestering?

Laat het snel weten en stuur – vóór uw kennis investeert bij REALIS – een mailtje met uw gegevens en die van uw kennis (naam, telefoonnummer en mailadres) naar contact@realis.be.

Realis referentieprogramma

(1) Referentieprogramma onder voorbehoud van algemene voorwaarden: U ontvangt eenmalig een mooi cadeau, t.w.v. € 200 indien u als referentie voor een andere koopklant fungeert, die op zijn of haar beurt investeert voor een bedrag boven € 150.000 (exclusief kosten) bij REALIS. Dit cadeau ontvangt u eenmalig per nieuwe koopklant die u aanbrengt en zodra de akte verleden is. Enkel op voorwaarde als u ons de gegevens van de aangebrachte persoon bezorgd heeft vóór die persoon een aankoop gedaan heeft. Dit cadeau kan in het kantoor van REALIS opgehaald worden.