Realistisch investeren

 

 

Rendabel, veilig en zorgeloos investeren

Bent u op zoek naar een investering die niet enkel een hoog rendement biedt, maar ook zekerheid en veiligheid? Een investering die u bovendien niet al te veel tijd of moeite kost, en dus een ideaal alternatief vormt voor de grillige beurskoers en kabbelende spaarboekjes?

Bij REALIS vindt u all-in investeringsformules voor residentiële nieuwbouwprojecten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, of het nu gaat om zorgvastgoed, studentenkamers of city flats. Bij elk project worden vooraf de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succespijlers zorgvuldig bestudeerd. Zo is de toekomst en duurzaamheid van uw investering steeds gewaarborgd.

Succesvol investeren in vastgoed met REALIS

Bij een vastgoedinvestering gaat u best niet over één nacht ijs. Heeft u interesse in een persoonlijk investeringsplan? Bij REALIS ontvangt u voor u investeert een op maat gemaakt stappenplan dat rekening houdt met onder andere fiscaliteit, budget als persoonlijke voorkeuren. Op die manier krijgt u als investeerder een onderbouwd beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen die gebaseerd is op feiten en geschatte resultaten.

Zo kunt u bij REALIS zeker zijn van een degelijke rendementsberekening. Wij beloven geen luchtkastelen en toveren niet met bruto en netto. Bij REALIS houden we altijd dezelfde rendementsberekening aan, zodat u op voorhand goed kunt inschatten wat uw investering zal opbrengen.

Rendabel
RENDABEL
Hoge, vaste nettorendementen

Tastbare hefboom bij financiering

Inflatiebestendig want geïndexeerde inkomsten

Realistisch zicht op meerwaarde
Veilig
VEILIG
Contractueel gewaarborgde inkomsten

Geen kleine lettertjes

Centrale locaties

Laag investeringsrisico
Zorgeloos
ZORGELOOS
Onafhankelijk vastgoedadvies

Verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers

Enkele actuele investeringsprojecten

Wilt u investeren in vastgoed met een beperkt budget?

Dit kan zelfs al met een eigen inbreng van € 50.000! Ontdek de projecten die voor u ideaal zijn om in te investeren.  

Meer informatie

Testimonial

De heer Muls – een trouwe klant van REALIS en dit reeds gedurende 10 jaar - heeft in verschillende vastgoedprojecten van REALIS geïnvesteerd. Hij geeft zijn visie op het waarom hij steeds weer voor REALIS kiest. 

 

 

Niet zeker welk project het beste resultaat biedt voor uw vastgoedportefeuille?

JA, ik wil graag meer informatie over de vastgoedprojecten bij REALIS. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via ons GRATIS telefoonnummer 0800 92 000