Rendabel
RENDABEL
  • Hoge, vaste nettorendementen
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Aankoop in volle eigendom
  • Realistisch zicht op meerwaarde
Veilig
VEILIG
  • Gewaarborgde inkomsten
  • Geen kleine lettertjes
  • Centrale locaties
  • Laag investeringsrisico
Zorgeloos
ZORGELOOS
  • Onafhankelijk vastgoedadvies
  • Verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers

 

YUST Luik

 

 

Rendabel, veilig en zorgeloos investeren

Bent u op zoek naar een investering die niet enkel een hoog rendement biedt, maar ook zekerheid en veiligheid? Een investering die u bovendien niet al te veel tijd of moeite kost, en dus een ideaal alternatief vormt voor de grillige beurskoers en kabbelende spaarboekjes?

Bij REALIS vindt u all-in investeringsformules voor residentiële nieuwbouwprojecten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, of het nu gaat om zorgvastgoed, studentenkamers of city flats. Bij elk project worden vooraf de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succespijlers zorgvuldig bestudeerd. Zo is de toekomst en duurzaamheid van uw investering steeds gewaarborgd.

Succesvol investeren in vastgoed met REALIS

Bij een vastgoedinvestering gaat u best niet over één nacht ijs. Heeft u interesse in een persoonlijk investeringsplan? Bij REALIS ontvangt u voor u investeert een op maat gemaakt stappenplan dat rekening houdt met onder andere fiscaliteit, budget als persoonlijke voorkeuren. Op die manier krijgt u als investeerder een onderbouwd beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen die gebaseerd is op feiten en geschatte resultaten.

Zo kunt u bij REALIS zeker zijn van een degelijke rendementsberekening. Wij beloven geen luchtkastelen en toveren niet met bruto en netto. Bij REALIS houden we altijd dezelfde rendementsberekening aan, zodat u op voorhand goed kunt inschatten wat uw investering zal opbrengen.

Alles te weten komen over onze berekening van het nettorendement? Lees verder

Wilt u investeren in vastgoed met een beperkt budget?

Dit kan zelfs al met een eigen inbreng van € 60.000! Ontdek de projecten die voor u ideaal zijn om in te investeren.  

Meer informatie

Testimonial...

De professionele aanpak en visie op investeren in vastgoed is zeker een pluspunt bij REALIS. De no-nonsense aanpak en heldere communicatie over wat ik netto overhoud aan mijn investering maakt zeker het verschil op de markt.

– D.D. uit Bierbeek

REALIS HQ

Niet zeker welk project het beste resultaat biedt voor uw vastgoedportefeuille?

JA, ik wil graag meer informatie over de vastgoedprojecten bij REALIS. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via ons GRATIS telefoonnummer 0800 92 000