20 jaar vastgoedervaring op de teller, een tevreden klantenbestand en een uitgekiende missie: het betrouwbaar investeringsalternatief aanbieden voor de grillige aandelenkoers en kabbelende (spaarboek)rendementen – ver weg van de kleine lettertjes van de klassieke instellingen. Bij REALIS vindt u all-in investeringsformules voor residentiële nieuwbouwprojecten met een sterke zekerheids- en veiligheidsgarantie: zorgvastgoed, nieuwbouwappartementen, studentenflats, hotelvastgoed ...

Investeren bij REALIS, investeren in de toekomst

REALIS biedt niet eender welk type vastgoed aan.
Alle REALIS-projecten worden aan strenge voorwaarden onderworpen. De ervaren specialisten van REALIS screenen en analyseren bij elk project nauwgezet de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfortniveau en nog andere pijlers die niet enkel de waarde bepalen van uw investering, maar ook de toekomst en duurzaamheid.
Of u nu kiest voor één unit of een volledig complex, de REALIS-adviseurs geven zich altijd 100% voor uw project.

Ontdek de projecten

Rendabel
RENDABEL
Hoge nettorendementen door strenge selectievoorwaarden bij elk project
Veilig
VEILIG
Stabiele huurinkomsten

Geen kleine lettertjes

Toplocaties garanderen zekerheid
Zorgeloos
ZORGELOOS
Onafhankelijk deskundig vastgoedadvies

Complete verhuur- en beheeroplossingen via eigen diensten of dedicated partners
RIS-label - REALIS Investment Selection
De REALIS-expertise

Een vastgoedinvestering is geen evidentie, dat weten de Real Estate Investment Advisors van REALIS maar al te goed. Zij maken er een erezaak van om u vrijblijvend en uitgebreid te begeleiden bij uw keuze. REALIS tekent een stappenplan uit dat alle investeringsfactoren in acht neemt: het budget, de fiscale kanttekeningen, persoonlijke voorkeuren... Op die manier krijgt u een 360°-beeld van het project en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

REALIS wil een verschil maken op het vlak van begeleiding, maar ook in de selectie van het vastgoed. Alle vastgoedprojecten worden aan strenge kwaliteitseisen onderworpen en krijgen het toonaangevende RIS-label – een indicatie voor een topinvestering.
Om het RIS-label – REALIS Investment Selection – te verdienen, moet het geselecteerde vastgoed voldoen aan een aantal streng opgestelde criteria: locatie, toprendement, kwaliteitsaspecten, correcte prijs-kwaliteitsverhouding en zicht op meerwaarde. REALIS garandeert op die manier een investering die niet enkel vandaag, maar ook in de toekomst opbrengt.
 

Meer over het RIS-label

20 years REALIS experience
De REALIS-ervaring

Aan het roer van REALIS staan Peter Vanmaldeghem en Jason Jacobs, twee vastgoedspecialisten met een rugzak aan ervaring. Onder het motto If you can dream it, you can do it startte Peter meer dan 20 jaar geleden als zelfstandig beleggingsadviseur.

De innovatieve sleutel tot REALIS' succes? All-in formules voor residentieel vastgoed, geen kleine lettertjes, eenvoudige concepten én rendementsgaranties. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom, voer consequent een eigen weg en ging geen enkele uitdaging uit de weg. Het hoofddoel van Peter en Jason? Bewijzen dat veilig en zorgeloos investeren in vastgoed wel degelijk kan samenvloeien met sterke, gewaarborgde rendementen.
 

Over REALIS