Al sinds de start van REALIS, wordt er gezocht naar nichevastgoed om het hoogste nettorendement op de markt aan te kunnen bieden. Door te kiezen voor vastgoed met toekomstperspectief, ambieert REALIS een rendabele en veilige investering. Met een ervaring van meer dan 20 jaar, kent REALIS de kneepjes van het vak waardoor investeringen zorgeloos verlopen.

Investeren bij REALIS, investeren in de toekomst

REALIS biedt niet eender welk type vastgoed aan.
Alle REALIS-projecten worden aan strenge voorwaarden onderworpen. De ervaren specialisten van REALIS screenen en analyseren bij elk project nauwgezet de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfortniveau en nog andere pijlers die niet enkel de waarde bepalen van uw investering, maar ook de toekomst en duurzaamheid. Of u nu kiest voor één unit of een volledig complex, de REALIS-agents geven zich altijd 100% voor uw project.

Ontdek de projecten

Ontdek hoe u zelf uw nettorendement kunt berekenen

Vanaf nu ziet u geen enkele kost meer over het hoofd dankzij de degelijke leidraad van REALIS. Kosten, opbrengsten, belastingen… Wij nemen alles in acht en bieden u een handig stappenplan waarop u op elk moment kunt terugvallen.

Lees verder

Investeren bij REALIS, investeren in de toekomst

  1. Kies voor een betrouwbare partner.
  2. Kies voor vastgoed dat zekerheden biedt.
  3. Kies voor een sterke verhouding tussen rendement en veiligheid.
  4. Kies voor een toplocatie.
  5. Kies voor nieuwbouw.
  6. Laat het beheer en verhuur van uw vastgoed over aan professionals.
  7. Laat u voldoende en correct informeren.
  8. Zoek een investering waarbij u eigenaar in volle eigendom wordt.
  9. Kies voor vastgoedinvesteringen waarvoor u geen groot eigen vermogen nodig heeft.
  10. Kies voor vastgoedinvesteringen als alternatief voor de labiele aandelenkoersen en de verwaarloosbare rendementen op uw spaarboekje.