Werken bij REALIS is werken met een passie voor vastgoed

Dag in dag uit geeft het REALIS-team zich 100% voor uw investering of nieuwe woonst. Van het screenen van de projecten tot het begeleiden naar de juiste investering of zelfs het advies over de afwerking van uw nieuwe thuis. Het team staat u bij met raad en daad. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis en scholen zich in het kader van de REALIS Academy voortdurend bij. Alleen zo kan REALIS de kwaliteit en service blijven garanderen waarvoor zij gekend staat. Met zorgeloze, veilige én rendabele vastgoedinvesteringen als stokpaardje staat REALIS al jaren voor betrouwbaarheid, dé grondstof die ook bij alle teamleden door de aderen stroomt.

REALIS is op zoek naar een enthousiaste en dynamische:

Droomt u van een carrière bij REALIS?
 

Of u nu kan terugvallen op decennia aan vastgoedervaring of net op zoek bent naar een volledig nieuwe uitdaging, met het juiste DNA krijgt u bij REALIS de juiste kans. Wij bieden zowel oude rotten in het vak als jonge springers de kans om zich (verder) te ontwikkelen. Bij REALIS wordt plaats gemaakt voor ambitieus (vastgoed)talent. Bent u nog niet helemaal thuis in de vastgoedsector, maar bent u wel enthousiast over ons imago? Contacteer ons dan gerust om samen te ontdekken wat de mogelijkheden van deze vacatures zijn en of u, waar nodig gesteund door onze REALIS Academy, tot een echte REALIS-t kan uitgroeien.

Spontane sollicitaties zijn zeker welkom. Overtuig ons van uw kunnen, ambitie en vooral DNA en wie weet vervoegt u binnenkort het REALIS-team. Stuur uw cv en sollicitatiebrief naar peter.vanmaldeghem@realis.be en wij nemen contact met u op!

Werken bij Realis